Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venusek to kiedy drzwi i balustrady beda?

P.s. Wy w całym domu drzwi nie macie ( chodzi mi o łazienki ) ;)

No jaha, że nie :no: przecie ja uszyłam gustowne brązowe kotary :lol2: ale nas jest tylko dwoje i kociambry :rolleyes: drzwi mam nadzieję do końca czerwca (2 miesiące produkcja), a balustrada nie wiem, na razie nie ma za co.

ok. Dziękuje za sugestie :) i jak pozostali czekam na zagłówkowe efekty. Pozdrawiam :)

:cool:

Venus u nas tez na razie bedzie ascetycznie tzn. beda tylko drzwi do łazienek bo wiesz u nas dzieciow pełno:lol2:

A reszte kiedys....:confused:

Zuzia, witaj w klubie mających drzwi tylko w łazienkach :lol2:

Da się żyć. Serio.

Witam

Ja również żyłam przez ponad rok z kotarami, również w łazienkowych drzwiach i faktycznie da się żyć chociaż dzieci...marzyły już o drzwiach:) My naszą mirabelkę budowaliśmy sami (mąż, ojciec i szwagier) i podobnie jest z wykończeniami dlatego nie idzie to tak szybko. Teraz to właściwie mąż robi wszystko sam (kafelki, montaż drzwi, malowanie itp). Przejrzałam zdjęcia i własciwie mam tylko ze stanu takiego typowo budowlanego. Porobię to zaraz wrzucę. Teraz pokażę tylko nasz domek jeszcze przed ociepleniem i montażem drzwi wejściowych

Z tematów babskich, kupiłam sobie wczoraj podkład :yes: bardzo fajny jak na razie:rolleyes:pędzelek do eylinera, bo stary się zużył, eyeliner w żelu i szminkę żarówę :lol2:

Taka ze mnie dziś rasyjskaja dziewoja że ola boga :lol2: każdy mi mówi, że usta moje widzi, a żarówa różowa :rolleyes:

Mój K mówi wtedy, że dziewczę bierze udział w akcji "bądź widoczny na drodze" - bo widzę i jestem widziana... :lol2: