Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Olcia, doczytalam, ze stoliki od Hazelki miec bedziesz :D

:yes::yes: i szafeczkę rtv :D

I jeszcze w przyszłości chcę zamówić podwieszaną szafkę do sypialni ,no ale na razie ,to nawet Hazelka jeszcze o tym nie wie :lol2::lol2:

W temacie kawy...

dla tych co lubia rozpuszczalna, to polecam ta :D

http://s22.postimg.org/oda2nr8tt/kawa.jpg

image hosting over 5mb

kawa w dwoch wariantach - classic sensation i dark sensation - obie bardzo smaczne, aromatyczne :yes:

Edytowane przez kamiku
literowka
:yes::yes: i szafeczkę rtv :D

I jeszcze w przyszłości chcę zamówić podwieszaną szafkę do sypialni ,no ale na razie ,to nawet Hazelka jeszcze o tym nie wie :lol2::lol2:

A fakt, o szafce rtv to juz dawno temu wspominalas :D

Jestem bardzo ciekawa efektu pracy Oli :yes:

Moze ja moglabym podpytac sie Hazelki o szafeczki nocne do sypialni, bo niestey nie znalazlam nic gotowego, co by mi sie i szafka i cena podobala :lol2::lol2:

Wrzucę Wam foto, jak zrobię coś nowego. Ale to muszę włos wyprostować, pomalować paznokcie, schudnąć ze 20 kg i wtedy nie ma sprawy :lol2::lol2:

ta, ta, ta, a potem będzie nowa lista rzeczy do zrobienia

Tosia, dawaj fote, taka młoda jak dziś już nigdy nie będziesz :lol2:

Kamiku musze spróbować, a widziałam ja ale przeszłam koło niej tak obojętnie:lol2:

Asiu, ta pomaranczowa bardziej delikatna, fioletowa intensywna :) mi bardzo smakuja obie ;)

W temacie kawy...

dla tych co lubia rozpuszczalna, to polecam ta :D

http://s22.postimg.org/oda2nr8tt/kawa.jpg

image hosting over 5mb

kawa w dwoch wariantach - classic sensation i dark sensation - obie bardzo smaczne, aromatyczne :yes:

a gdzie mogę kupić taką kawę?

Daj znac czy smakowala :)

Ok Lejdis, ja powoli zbieram sie do domku.. :) remontuja u nas estakade, wiec dojazd do domu to teraz niezla przeprawa.. :mad::mad:

Milego popoludnia i wieczorku!!!

Daj znac czy smakowala :)

Ok Lejdis, ja powoli zbieram sie do domku.. :) remontuja u nas estakade, wiec dojazd do domu to teraz niezla przeprawa.. :mad::mad:

Milego popoludnia i wieczorku!!!

:yes::hug:

o CHOLERA!!! Ale z Ciebie lachon!! No to ja już mam doła na maxa :cry:

Może Ty zrobiłaś zdjęcie panience syna i się podszywasz :lol2::lol2:

tez tak pomyślałam :rotfl: się tak zapowiadała dziś, że stara... a tu Laska, że każda może zazdrościć