Fra 17.05.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Venusku a czemu to z mężem sie klocisz? tak na noc niedobrze:(spróbuj może innego sposobu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 17.05.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Dziewuszki idziemy spać, bo ciśnienie mam i tak 300/600 jakie spać, jakie spać, wystarczy że mąż z kotem mi tu pod nosem chrapią Venus, wiesz która godzina???? przeca dopiero jest 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 17.05.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Tosia, a kiedy się wykańczasz i wprowadzasz? Jaki masz plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 17.05.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Fra a już miałam Ci krzyczeć że tylko nie czarne auto, ale mnie zmyliły :lol2: chetnie poslucham:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 17.05.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 no ale z tego co piszesz, to ogród już będziesz miała - bo sadzisz już sobie roślinki? ja chciałam posadzić tuje, ale potem się pogoda popsuła, i całe szczęście bo jak widzę co oni teraz z działką zrobili to nic by się nie uchowało zastanawiam się czy jak będzie stan surowy z dachem ale bez tynku, podjazdu to już opłaca się coś robić tzn. sadzić roślinki, trawnik zaprowadzać? a nie ciągnie Cię już do swojego domku? no bo rok to jednak jeszcze, jeszcze już by te święta były tak prawie na horyzoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 17.05.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 no wykończeniówka to chyba najgorsza powoli zaczynam się już przyzwyczajać do myśli że jak będzie SSZ to budowa to będzie pobojowsko nie wiem czy jak to jednak zobaczę na żywo to dam psychicznie radę ja lubię mieć wszystko poukładane, zaplanowane, a jak patrzę po budowach to już mi się chce płakać teraz nie muszę się martwić bo jest ekipa, która postawi dom ale później nie wiadomo za co się zabrać - jest tyle rzeczy do zrobienia mąż też już się deklarował, że położy płytki w całym domu - ale ja nie wiem, czy my jeszcze tyle będziemy żyli jemu się wydaje że jak w mieszkaniu położył 18 m kw. płytek w pokoju - i to przy pomocy kolegi - to w całym domu 200-stu metrowym da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 17.05.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 z roślinkami to tak podejrzewałam, że jednak najlepiej na samym końcu szkoda , my mamy działkę narożną, jedna część ogrodu właśnie od strony ulicy, więc trochę czasu zajmie zanim to zarośnie a u Ciebie na tak dużej działce wszystko masz rozplanowane, czy raczej większość to trawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 17.05.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 lecę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 17.05.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Tosiu, coś tak czuję że zaraziłaś się od Karoli - ja tego nie pojmuję dla mnie to jest na pewno pierwszy i na pewno ostatni dom - żadna siła by mnie nie zmusiła, żeby budować kolejny dom - a ja dopiero zaczęłam a z czasem będzie jeszcze tylko gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 17.05.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 łał, to będziesz miała takie prawie rancho no ale tak dużą działeczkę to fajnie w jakiś ciekawy sposób zagospodarować - troszkę pracy pewnie przy tym będzie, ale pewnie to lubicie ja się do tego nie nadaję, jestem na to za bardzo leniwa, już widzę u nas podział obowiązków, ja na leżaczku a mąż z kosiarą ale widzę, że on to lubi, na działce się realizuje, ja nawet nie lubię kontaktu z ziemią - muszę mieć rękawice za to w domu sytuacja odwrotna - ja sprzątam, gotuję, piorę, robię zakupy, a mąz zalega przed TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 A mnie się odsłona gościnnego baaardzo podoba, a tapeta wcale nie dlatego, ze lubię brązy. Po prostu całość się bardzo dobrze komponuje:yes: Venus, Ty masz kolorystykę wnętrz dokładnie odwrotną niż u nas- u mnie dominują brązy, a szarość jest w dodatkach, a u Ciebie sporo szarości, a brązy w dodatkach- tak, czy coś pokręciłam? Lecem dalej- miłego weekendu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.05.2013 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Helloł Głowa mnie boli bo lataliśmy pół dnia z mamą kupić wszystko co do remontu potrzebne Narendil chodzi o to, że nie rozmawiamy o Twojej czy o kogoś innego gamie kolorystycznej tylko o mojej w moim domu i dlatego nie lubię jak ktoś piszę, że się mu nie podoba bo brązów nie lubi (bo co to niby zmienia? ) Agawi dokładnie cieszę się, że mamy i szarości i brązy bo obie kolorystyki bardzo lubię i ciężko byłoby mi się zdecydować się na jedną. W sypialni i gościnnym mam tą samą tapetę, w łazience kolorystyka ta sama, to samo w komputerowym i kiedyś w dziecięcym Dół ma więcej szarości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.05.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Venusku bardzo ładny gościnny I ta tapeta bardzo tam pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.05.2013 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Pysia a tam gościnny, kiedy wystrzał mi tu pisz i jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.05.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Narendil chodzi o to, że nie rozmawiamy o Twojej czy o kogoś innego gamie kolorystycznej tylko o mojej w moim domu i dlatego nie lubię jak ktoś piszę, że się mu nie podoba bo brązów nie lubi (bo co to niby zmienia? ) Rany, Justyś, to był żart I jak widać, żart, który się nie sprawdził w słowie pisanym. To jest właśnie minus wypowiedzi na forum. Na przyszłość załączę chyba zdjęcie swojej twarzy albo filmik I powtarzam, nigdzie nie napisałam, że jest źle. I nie napisałam, że mi się nie podoba, bo jest brązowo. Bo taki komentarz, jak piszesz, nic by nie wniósł. O tym, że nie lubię brązów napisałam na pytanie Tosi. Chciałaś mieć brązową tapetę w pasy, to masz. Ja nie, to nie mam Skończmy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.05.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Aniu myślałam, że już dawno skończony temat ale przy okazji napisałam co myślę o takich komentarzach . A o filmik wręcz się domagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.05.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 ja na to mówię "magia forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.05.2013 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Ładny pokój gościnny:yes: a z tymi kolorami- to chyba muszą być w życiu takie fazy na kolory, ja po fazie brązowej mam chęć rozjaśnienia wszystkiego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.05.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Pysia a tam gościnny, kiedy wystrzał mi tu pisz i jak się czujesz? Czuję się dobrze Ale kiedy wystrzał to nie wiem Zależy od Małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 19.05.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Hej, a ja wczoraj miałam bardzo pracowity dzień na budowie sprzątanie przez pól dnia; mamy już ścianki fundamentowe, a w przyszłym tygodniu stan zerowy już dawno się tak nie narobiłam, dzisiaj mnie wszystko boli i sobie odpoczywam, chociaż dzisiaj jeszcze ładniejsza pogoda niż wczoraj, ale chyba mam zakwasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts