Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ojejku, ale Wy ładne jesteście:rolleyes: ....i młodziutkie....nie widziaqłam zdjęcia ślężanki, już usunęła? teraz z przyzwyczajenia (przed snem) zajrzałam do venuski i taki baaal. pozd
Ależ piękna dziewczynka...niech no tylko wyrośnie to tatuś będzie pilnował....:)
Dumna jestem jak każda mamunia....:) Ana...ja już się kiedyś przyznałam do swojego wieku....:) a na ile wyglądam???

Beatko no sama nie wiem, bo Ty bardzo zadbana kobietka, no ale wiem dzieci, hmmm no cóż musisz mieć czterdzieści parę, jesli sie pomyliłam to baaardzo przepraszam:rolleyes:

ojejku, ale Wy ładne jesteście:rolleyes: ....i młodziutkie....nie widziaqłam zdjęcia ślężanki, już usunęła? teraz z przyzwyczajenia (przed snem) zajrzałam do venuski i taki baaal. pozd

Usunęłam :yes:

Strzał w 10!!! A nawet dużo tych parę:):)

No cóż...czas leci...szkoda!!!! że tak szybko!!!

EE to małolata jakaś :p :lol2:

Asia ja mam takie pytanko- to zdjęce z fb co miałas a usunęłaś to było Twoje czy Ani, nie śmiej się, chciałam komentować, ale nie chciałam głupka z siebie zrobić :(

Tosiu no nie przesadzaj, moje sprzed 3 lat, bardzo ci dziękuje:lol2:

Ana...a nie wyglądasz!!

Zresztą wszystkie jesteście śliczne i młode:)

Oj jeszcze trzy lata temu może nie, ale teraz;)

Ale to jest fakt, że dziewczyny z tego forum to śliczne laski, co jedna to młodsza i piekniejsza, dlatego dziewczynki zdrówko:)