Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pewnie, że pojedziemy :D To co kiedy następny???? :p

Już jest umówiony wstępny termin, nawet lokal :lol2:, a przy śniadaniu wybraliśmy mendżera który ma szczegóły dopiąc na ostatni guzik, wtedy damy znać :p

Już jest umówiony wstępny termin, nawet lokal :lol2:, a przy śniadaniu wybraliśmy mendżera który ma szczegóły dopiąc na ostatni guzik, wtedy damy znać :p

Marta to podaj ten termin przygotujemy się :D

Marta to podaj ten termin przygotujemy się :D

Wstępnie plan był taki że co roku w maju, ale stwierdziłyśmy, ze nie wytrzymamy jeszcze rok :lol2:

Plan jest na jesień tego roku :D

Tosiu, na razie tak luźno planowałyśmy także jeszcze lokal nie wybrany na 100%, ale raczej nie ten sam, tam jesteśmy podobno na czarnej liście :lol2:
Tosiu, na razie tak luźno planowałyśmy także jeszcze lokal nie wybrany na 100%, ale raczej nie ten sam, tam jesteśmy podobno na czarnej liście :lol2:

???? my na czarnej liście ???

'Oj po opisach czuję, że było super, zazdroszczę pozytywnie dziewczyny. No i test ze zdjęcia zdałam na 5 - tkę. A gdzie wstętpne ustalenia co do zlotu jesiennego, tzn w jakiej części Polski ? Bo też chciałabym Was poznać i tak nie będę więcej ślęczeć tu za monitorem na jakąś fokę od tyłu :sick: A Ty Venuska tak chcesz zrzucać kilogramy, ja się pytam z czego ?????? Masz piękne kobiece kształty, nie waż się robić na kościotrupa - to pisała ta, która od 5 lat walczy z 5 kilogramami :lol2::lol2:

'

Hej Marjelko, to co takiego wyprawiałyście;)

a ja żałuję x2 :cry: bo i tak się z mężem dzisiaj pokłóciłam o budowę - i teraz sie nie odzywamy - więc w sumie mogłam jechac - to i tak mam teraz to samo, juz drugi raz taka głupia nie będę :no:
Ho, ho, ho co to słyszymy o naszej Venusce:lol2: poprosimy więcej takich szczegółów:p

Dziewczyny dziekujemy za toasty, my tez pamietałyśmy o Was:D

Ja mam filmik jak Venuska w tej piżamce i tychże stringasach ćwiczy z Hazelką aerobik :rotfl: