Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czasem = impreza firmowa 2x do roku :lol:

Wiadomo, kto co lubi.

my czasami wyskakujemy ze znajomymi potanczyc, plus jakieś domowki, wyjście do knajpy plus jakaś impreza firmowa... Trochę tego uzbiera się :rolleyes:

Chociaż zapewne chłopakom się podoba- napić się i popatrzeć na wpół nagie małolaty :rolleyes:

A ja uważam ,że mam przewagę na małolatami :lol:.Bo moim zdaniem wyglądem jeszcze nie odstaję :rolleyes:,a w głowie mam już zdecydowanie więcej od nich ,przez co przynajmniej dla mojego męża ,jestem o wiele atrakcyjniejsza :D

A ja uważam ,że mam przewagę na małolatami :lol:.Bo moim zdaniem wyglądem jeszcze nie odstaję :rolleyes:,a w głowie mam już zdecydowanie więcej od nich ,przez co przynajmniej dla mojego męża ,jestem o wiele atrakcyjniejsza :D
amen :p

to ja przy was jak małolata się teraz czuję hyhy. za młodu dyskotekowałam od czw do so (czarne czw, elektroniczne pt i retro so :p), dziś lata już nie te i takie maratony nie dla mnie, ale przy weekendzie to nóżką potupię...

Ja chcę zaproszenie na fb!!!!!!!

Marjelka cos ma kłopoty :( Venuska zapros mnie chche jeszcze na inne fotki popatrzeć.

Widzę że nieżle bawiłyście się na zlocie. Zazdraszczam:)

Doro to musisz mnie najpierw do kontaktów zaprosić, bo ja nie wiem która to Ty ;) a ja mam ten sam awatar na fb co tu ;)

Helloł :bye:

Dzień ogólnie słaby, dużo wątpliwości, trzeba podjąć decyzję.....sama nie wiem :confused:nie pytajcie w jakim temacie, czasem ja muszę ponarzekać :o

Hejka :bye:

Hej Szefowa - powodzenia w podjęciu decyzji, obojętnie czego dotyczy byleś była szczęśliwa:yes:

/ no chyba że się nam wygadasz a my będziemy ZA i Przeciw/

Dzień ogólnie słaby, dużo wątpliwości, trzeba podjąć decyzję.....sama nie wiem :confused:nie pytajcie w jakim temacie, czasem ja muszę ponarzekać :o

Rzuć monetą :hug:

Co tam się Dżstinko dzieje :( Wiesz że zawsze możesz zadzwonić do starszej kuliżanki co zawsze pocieszy, pożałuje i może nawet jako ta bardziej doświadczona życiem ;), coś mądrego doradzi ;)

Życzę podjęcia tych dobrych decyzji :hug:

Poza tym muszę szybciutko znaleźć jakieś płytki do kuchni nad blat i nie mam zielonego pojęcia co chcę :mad: tzn ja wiem co bym chciała (tapetę za szkłem :p) ale M kategorycznie na szkło się nie zgadza :bash: