Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Daila a nie pamiętam, taka z okrągłą szczoteczką :yes: ale tusz tuszowi nie równy, mnie odpowiada ten i astora anty gravitation :yes: Magdzie Zet z kolei ten mój Givenchy nie pasował :no:

Ilonka mówisz? ja zwykle jadłam wszystko łagodne, ale od jakiegoś czasu najmarniej mieszane. Teraz jak zamawiam kebaba to ostrego i proszę jeszcze o dokładkę ostrego sosu którym obficie polewam :p nie wiem co mi się stało

Wróciliśmy ze spotkania :sick: o rany, źle się czuje. Dawno tak nie zjadłam. Barszczyk z pasztecikiem + 3 koreczki z boczku z fetą/śliwką + jedną kiełbaskę (cieniutką) z dziczyzny i 2 kulki lodów z gorącymi malinami. Nie wiem jak się jutro będę czuć, na razie to mi wszystko jeździ.

Nawet nie próbuję nadrobić ale co nieco przeczytałam. Dzięki za odpowiedz w sprawię szafy :hug: muszę dzisiaj przysiąść nad tym i zaprojektować, a u nas jest dodatkowy kłopot bo nasza szafa musi być płytsza niż standardowe :mad:

A co do tuszu to ja wam powiem, że od paru lat używam tuszu za.....uwaga- 17zł :D Próbowałam już różne a ja zawsze mocno tuszuję rzęsy bo inaczej z domu nie wyjdę- i ten jak na razie jest najlepszy :D Rzeszy przedłużane też miałam i efekt taki WOW utrzymywał mi się nieco ponad dwa tygodnie. Po trzech już trzeba było robić :yes: Właśnie się wybieram jeszcze raz na przedłużanie, bo takie rzęsy są naprawdę mega wygodne- wstajesz rano wystarczy trochę pudru i make up gotowy :D

Nesska to prawda tusz nie musi być drogi :yes: mnie pasuje Givenchy za 150 zł i Astor za 30 zł :yes: ale inne strasznie mi się odbijają i robią pandę :lol2:

Anetka wolę nie :lol2: piję wodę z cytrynką :yes: dzięki :hug: Poza tym kosmetyki należy zmieniać co pół roku :yes: więc ja tuszuję na zmianę. Chyba kupię po premii (mam nadzieję, że będzie :rolleyes: ) tą odżywkę za 330 zł :yes:

To sobie wypróbuje ten tusz, ja i tak za każdym razem mam inny, rzadko się zdarza, że wracam do tego samego :yes:.

A Lancome Hybnose miałam ostatnio i po dwóch razach dałam siostrze a kupiłam loreala za 50 zł

Edytowane przez Daila
Moni tak :yes: masz doświadczenie?
moja przyjaciólka ma i rzęsy rosną jej jak szalone. ja nie probowalam jeszcze. Ale ja nie mam cisnienia ,żeby mieć długie:yes:

Nesska i ja się zgodzę, przetestowałam w swoim życiu Diorshow, Lancome Hypnose oraz YSL i szczerze nie wiem o co tyle szumu :no:. Jak dla mnie kasa wywalona w błoto, efekt bardziej naturalny niż przy tańszych tuszach (to akurat nic fajnego, bo osobiście oczekuję od tuszu efektu spektakularnego), w dodatku miałam wrażenie, że bardzo szybko się kończą :wtf:. Być może było to spowodowane brakiem efektu właśnie, przez co nakładałam te drogie tusze trzykrotnie :bash:. Jednego tylko nie można im zarzucić - nie zlepiają rzęs, ale umówmy się, jak ktoś ma wprawę i lata doświadczenia :cool: w nakładaniu tuszu, to z każdym sobie poradzi, poza tym zawsze można się zaopatrzyć w grzebyczek do rzęs (wyjdzie taniej :lol2:).

Venus, ja ostre uwielbiam od zawsze (hodował mnie starszy brat, który w ramach psikusów dodawał do moich kanapek ostre papryczki lub tabasco do obiadu :lol2:), mój mąż też polubił :D, ale jak gotuję dla obcych, to mają dziwne miny :sick:. Szwagier przed wizytą zaopatruje się w tabletki na wątrobę :oops:. Dodam, że dla gości - według mojego smaku - doprawiam na ostro tylko tyci-tyci :lol2:.

Nawet nie próbuję nadrobić ale co nieco przeczytałam. Dzięki za odpowiedz w sprawię szafy :hug: muszę dzisiaj przysiąść nad tym i zaprojektować, a u nas jest dodatkowy kłopot bo nasza szafa musi być płytsza niż standardowe :mad:

Nesska moja szafa tez jest płytsza, ma 38 cm. Zrobiłam w niej wieszaki ale takie wysuwane i jest ok.

helloł :bye:

dziś wesele więc powoli się ogarniamy, ale dobrze bo dopiero o 17 w usc :yes: lubię śluby o późniejszych porach, sama miałam o 19 :D

paziulki zrobione :cool: taka jestem damesa, za tydzień może założę hybrydy :yes:

Venuska ja też wolę imprezy popołudniową porą :yes:

U nas (małopolska) śluby zazwyczaj od godz. 15, a tu qrde na Śląsku w południe robią, teraz mamy wesele, gdzie ślub już o 11 :o

Jak tu się wyrobić z fryzjerem i dziećmi jeszcze??? :bash:

Ale śliczna ta sukienka Audrey, chyba sobie taką kupię, kiedyś.... :lol2:

Aaa, UDANEJ ZABAWY DO BIAŁEGO RANA! http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/k050.gif

Hej Laski:)

Venus udanej zabawy:)

wpadłam powiedzieć, bo któraś szukała gumowców Meduse albo jakoś tak - na schaffashoe zaczęła się wyprzedaż i przecenili dużo gumowców od hunterów począwszy:) może się któraś skusi

Ida przepiękna końcowa emotka :lol2: ślub już o 11? ale to chyba ślub i po tym tylko obiad? bo chyba nie wesele o 12.30? :jawdrop: bo wtedy jak? oczepiny o 20? masakra :o

Magda ja chcę meduse, dzięki :hug: kolor taupe jest tylko w rozmiarze 36 ale dzięki za cynk :*