Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

no ja nic :lol2: monż kupił beze mnie i pojechaliśmy na ciuchy:)

panele do ostatniego pokoju gdzie sobie zrobię biuro, kratki stalowe do okienek w piwnicach ( żeby dziecko nie wpadło) siatkę do ogrodzenia tylu domu, słupki na tył, jakieś rośliny ( ale nie wiem bo to on sadzic będzie), aaa i kupił 2 kinikiety zgodnie z wytycznymi, aaaaa i płytki do piwnicy ( ale pewnie będą na razie stały w kartonach).

w sumie dumam dalej czy brać do karlstada 3 os (bo na razie nie zapowiada się na zmianę ) leżankę i zrobi mi się ala rogówka czy osobno fotel i podnóżek.

jakoś mało wygodne mi się fotele z tej serii wydają.

Reni a jak te Twoje kręcone? bo ten szary by mi przypasowal w sumie

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oby - bo co pół roku wymiana garderoby do tej pory... oszaleć można.

Najgorzej z butami - rok temu w wakacje co 1.5 m-c nowe - a kupowane i tak z zapasem.... no i królewicza niektóre uwierają "marki":sick:

to teraz dochodzę do dobrego rozmiaru 98-104 bo z 92 wyrasta ( młody dlugi po tatusiu).

Helloł :bye:

ale naklepałyście :hug: :lol2:

Wczorajszy dzień owocny, ale mąż jak zawsze niezdecydowany :lol2:

Pojechaliśmy wczoraj oglądać drzwi, mąż rozmawiał z Panią że jest na miejscu co oglądać. Jak zostało 15 min do celu to myślałam że zejdę na tych wszystkich pagórkach, ostrych zakrętach, wywrotkach itp :o głowa mnie rozbolała jak cholera. Zajeżdżamy a salon mniejszy jak nasza kuchnia :lol2: i ja mówię aleś nas wywiózł kawał świata żeby do namiotu wejść :lol:

Na miejscu jednak było co oglądać, pojawił się szczęśliwie dla nas również kierownik produkcji, więc technicznie też mogliśmy co nieco omówić. Jesteśmy umówieni na pomiar za tydzień :wiggle: okazało się, że szybę jednak fazuje się tylko z jednej strony, w salonie kręcili nosem na fazowanie dwóch szyb i ich klejenie. Mąż w kropce bo nie wie czy białe czy brązowe, ja of korz wolałabym białe - jak sobie pogłaskałam na miejscu to płakać mi się chciało że mogę takich nie mieć.

Później wizyta u naszej forumowej Admetki :hug: trochę opóźniona, mieliśmy być na 14-15 a byliśmy o 16.30 :o wstyd, Obejrzeliśmy piękny dom, mnie w macicy coś drgnęło na widok łobuzów Agi :rolleyes: Mogę stwierdzić, że już się za nimi stęskniłam. Spotkanie jak zawsze za krótkie, ale chociaż trochę nadrobiłyśmy względem zlotu, bo na zlocie prawie ze sobą nie pogadałyśmy :o

Model drzwi chcemy taki jak u Agi :yes: ja już kiedyś postawiłam na ten model, pokazałam mężowi dumna jak paw że te i żadne inne a on mi mówi za delikatne. Wczoraj u Agi tak mu się na żywo podobały że aż pstrykał fotki i już mi mówi że te frezy co mieliśmy to słabe są przy tych drzwiach :lol: mam nadzieję, że wybór modelu już za nami :rolleyes: teraz kolor (na pomiar za tydzień pan ma nam przywieźć byle jaki model białych i brązowych drzwi żebyśmy mogli zobaczyć jak to wygląda).

Byłam pewna, że bierze mnie alergia(mam objawy jak przy chorobie), ale chyba się przeziębiłam. Zostałam dziś w domu i praktycznie do teraz spałam a Prinsio ze mną i mnie wygrzewał. Teraz w salonie grzeje mnie Fionka. Mam tylko nadzieję, że u Agi nie będzie strat w związku z moim przeziębieniem :rolleyes:

Venuska jak samopoczucie? Już lepiej? ZDRÓWKA!!! :hug:

Sprawozdanie przeczytałam i tak sobie pomyślałam, że Pan czy Pani nie ułatwiła CI sprawy ;)

JAk ty już byłaś zdecydowana na brązowe,znowu CI z białymi namieszali :rolleyes:

BIorę się za ćwiczenia, choć dziś ledwo na oczy patrze, nie śpię od 5.30! :bash:

Nesska a mi jakoś tak sobie.... te ćw. na brzuchu okropne! A brzuch to ja najbardziej czuję w ostatnich ćw. tylko.

Dziewczyny, mówicie o "Skalpelu"? Według mnie te ćwiczenia nie są dobre, tzn. Chodakowska nie bierze pod uwagę kręgosłupa, to chyba nie jest do końca zdrowe trzymać ciągle głowę w górze :no:.

Ja osobiście nigdy takich ćwiczeń nie lubiłam :no:.

Za to ćwiczenia na ręce i nogi w tym programie są świetne :yes;.