Magda_lena85 14.06.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 no ja nic monż kupił beze mnie i pojechaliśmy na ciuchy:) panele do ostatniego pokoju gdzie sobie zrobię biuro, kratki stalowe do okienek w piwnicach ( żeby dziecko nie wpadło) siatkę do ogrodzenia tylu domu, słupki na tył, jakieś rośliny ( ale nie wiem bo to on sadzic będzie), aaa i kupił 2 kinikiety zgodnie z wytycznymi, aaaaa i płytki do piwnicy ( ale pewnie będą na razie stały w kartonach). w sumie dumam dalej czy brać do karlstada 3 os (bo na razie nie zapowiada się na zmianę ) leżankę i zrobi mi się ala rogówka czy osobno fotel i podnóżek. jakoś mało wygodne mi się fotele z tej serii wydają. Reni a jak te Twoje kręcone? bo ten szary by mi przypasowal w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 14.06.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Reni ok Magda później trochę stanie, mój najdłużej chodził w rozmiarze 98- 104 chyba, koszulki nawet 3 sezony a potem znowu skok i nie nadążam kupować, zwłaszcza spodni notorycznie zdzieranych w przedszkolu na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.06.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 oby - bo co pół roku wymiana garderoby do tej pory... oszaleć można.Najgorzej z butami - rok temu w wakacje co 1.5 m-c nowe - a kupowane i tak z zapasem.... no i królewicza niektóre uwierają "marki":sick: to teraz dochodzę do dobrego rozmiaru 98-104 bo z 92 wyrasta ( młody dlugi po tatusiu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 14.06.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Drogie Panie, żonka chyba przeziębiona, śpi cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 14.06.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 W takim razie pozdrawiamy Justynkę i zdrówka dla niej:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Helloł ale naklepałyście Wczorajszy dzień owocny, ale mąż jak zawsze niezdecydowany Pojechaliśmy wczoraj oglądać drzwi, mąż rozmawiał z Panią że jest na miejscu co oglądać. Jak zostało 15 min do celu to myślałam że zejdę na tych wszystkich pagórkach, ostrych zakrętach, wywrotkach itp głowa mnie rozbolała jak cholera. Zajeżdżamy a salon mniejszy jak nasza kuchnia i ja mówię aleś nas wywiózł kawał świata żeby do namiotu wejść Na miejscu jednak było co oglądać, pojawił się szczęśliwie dla nas również kierownik produkcji, więc technicznie też mogliśmy co nieco omówić. Jesteśmy umówieni na pomiar za tydzień okazało się, że szybę jednak fazuje się tylko z jednej strony, w salonie kręcili nosem na fazowanie dwóch szyb i ich klejenie. Mąż w kropce bo nie wie czy białe czy brązowe, ja of korz wolałabym białe - jak sobie pogłaskałam na miejscu to płakać mi się chciało że mogę takich nie mieć. Później wizyta u naszej forumowej Admetki trochę opóźniona, mieliśmy być na 14-15 a byliśmy o 16.30 wstyd, Obejrzeliśmy piękny dom, mnie w macicy coś drgnęło na widok łobuzów Agi Mogę stwierdzić, że już się za nimi stęskniłam. Spotkanie jak zawsze za krótkie, ale chociaż trochę nadrobiłyśmy względem zlotu, bo na zlocie prawie ze sobą nie pogadałyśmy Model drzwi chcemy taki jak u Agi ja już kiedyś postawiłam na ten model, pokazałam mężowi dumna jak paw że te i żadne inne a on mi mówi za delikatne. Wczoraj u Agi tak mu się na żywo podobały że aż pstrykał fotki i już mi mówi że te frezy co mieliśmy to słabe są przy tych drzwiach mam nadzieję, że wybór modelu już za nami teraz kolor (na pomiar za tydzień pan ma nam przywieźć byle jaki model białych i brązowych drzwi żebyśmy mogli zobaczyć jak to wygląda). Byłam pewna, że bierze mnie alergia(mam objawy jak przy chorobie), ale chyba się przeziębiłam. Zostałam dziś w domu i praktycznie do teraz spałam a Prinsio ze mną i mnie wygrzewał. Teraz w salonie grzeje mnie Fionka. Mam tylko nadzieję, że u Agi nie będzie strat w związku z moim przeziębieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2013 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 proszę ja tu sprawozdanie jak w szkole a tu ani komentarza!! chlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.06.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Po pierwsze - 10 tysięcy postów!!!!!!!! Ale klepiesz!!!!!!!:lol2: Po drugie - zmiana??? Nie będzie drzwi od Hazelindy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Sharlo nie będzie za chwilę 11 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 14.06.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Venuska jak samopoczucie? Już lepiej? ZDRÓWKA!!! Sprawozdanie przeczytałam i tak sobie pomyślałam, że Pan czy Pani nie ułatwiła CI sprawy JAk ty już byłaś zdecydowana na brązowe,znowu CI z białymi namieszali BIorę się za ćwiczenia, choć dziś ledwo na oczy patrze, nie śpię od 5.30! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 hmn...ja tam chcę białe i zawsze chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 14.06.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 hmn...ja tam chcę białe i zawsze chciałam Po ostatnich wypowiedziach zrozumiałam, że pogodziłaś się z brązowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ida dokładnie pogodziłam się co nie znaczy że takie są moim marzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 14.06.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Helloł czy paniusia dzisiaj ćwiczyła??? Ja właśnie skończyłam i jestem z siebie dumna bo jakoś tak dobrze mi poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 14.06.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Nesska a mi jakoś tak sobie.... te ćw. na brzuchu okropne! A brzuch to ja najbardziej czuję w ostatnich ćw. tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 14.06.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Z tymi ćwiczeniami na brzuchu to jak tak bardzo ostrożnie, ponieważ mam problemy z kręgosłupem nie chcę go za bardzo nadwerężać. Ale reszta mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 14.06.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 hmn...ja tam chcę białe i zawsze chciałam :lol2: Hello Venuska - ja z Tobą nie wytrzymam myslałam że Ty już masz dawno zamówione drzwi - i to brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.06.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Nesska a mi jakoś tak sobie.... te ćw. na brzuchu okropne! A brzuch to ja najbardziej czuję w ostatnich ćw. tylko. Dziewczyny, mówicie o "Skalpelu"? Według mnie te ćwiczenia nie są dobre, tzn. Chodakowska nie bierze pod uwagę kręgosłupa, to chyba nie jest do końca zdrowe trzymać ciągle głowę w górze . Ja osobiście nigdy takich ćwiczeń nie lubiłam . Za to ćwiczenia na ręce i nogi w tym programie są świetne :yes;. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Same dżagi będą na fm po tych skalpelach Venusia, kiedy zakończymy temat drzwiufff :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.06.2013 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Marjelko nie wiem widzisz że różnie się układa, chyba wszechświat chce nam udowodnić że drzwi nie są potrzebne, w końcu żyjemy bez nich 2 lata za tydzień mamy pomiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts