Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Fra współczuję :hug: :*********

buziaki wam zostawiam, bo w pracy jest co robić

kochana dzięki, ten ostatni miesiąc to byla jakaś czarna seria ...mam dość szoitali, lekarzy i calej slużby zdrowia.. limit zostal wyczerpany;) milej pracy:)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venuska,

Jak zwykle naklepane, nie do nadrobienia... :no:

Coś mi chyba mignęło, że chora jesteś?

Szybkiego powrotu do zdrowia zatem, chociaż jak widzę choroba i "klepanie" też mogą iść w parze :rolleyes:

:confused: no Kazar zawsze jako ostatni rusza z wyprz, to pewnie dlatego nic nie słychać w tym temacie

w zeszłym roku kupowałam sandały na początku lipca - dokładnie tydzień później były przecenione o 30% - w tym roku już sie nie dam tak nabrać :D

w sumie tak kupiła 2 x buty i więcej nie kupię - właśnie sandały

zaczęła się odklejać od środka wkłądka więc w lato nie da rady z tym chodzić - a reklamację mają na zerowym poziomie

Madziu, no co Ty mówisz :eek:

a ja wszystkim Kazara zawsze polecam, bo nic mi się z butami od nich nigdy nie działo - właściwie to sa nie do zdarcia - albo ja mam takie szczęście, albo Ty miałaś pecha - dla mnie są wygodne i zawsze mogę wybrać jakiś model który mi się podoba - z innymi firmami to różnie bywa