Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Oj laski normalnie waryjatki:rotfl: i pomyśleć, że temat śmierdzących facetów Was tak nakręcił:lol2::lol2::lol2:

Ja również polecam Chorwacje, bo jeśli nie byliście to myślę, że będziecie pozytywnie zaskoczeni, szczególnie Dalmacja jest piękna, albo Włochy Toskania jest suuuper, no i można po drodze romantyczną Wenecję zobaczyć, o ile tam nie byliście, a jeśli chcecie poszaleć to Hiszpania, Barcelona jest piękna i autem się da, tym bardziej że będzie jechać w 4 osoby:yes:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chorwacja jest samochodem fajna. jest wiele fajnych miejsc zwłaszcza południowa dalmacja. nie trzeba rezerwować gdzie wam się podoba tam zostajecie. polecam wycieczkę do mostaru w bośni jest pięknie :-)

Nosz, ale tematy. Fajnie było sie pośmiać.

Co tam jeszcze polecacie bo mój M sie zgapił i nie wyrobił nowego paszportu i trza kierunek wakacji zmienić.

ja od siebie moge polecić górę Chorwacji - duże znaczy większe miasta jadąc od góry Zadar, Sibenik, Trogir, Split, wodospady Krka, jeziora Piltwickie, od domu do Sibenika my mamy 1300km, da się zrobić w 14 godzin bez dzieciów na bank :p a jak z noclegiem to my sypiamy w okolicach Grazu, możecie jechać przez Wiedeń albo Budapeszt i po drodze też pozwiedzać...

z Włoch to ja znam tylko plażowanie w okolicach Rimini a zwiedzanie Rzym i Wenecję..

Daluś do Chorwacji z dowodem można :)

Edytowane przez pasie

[quote=duś;6018163 w związku z czym z pewnością do pracy nie pójdę i wywalę oponki na słońcu :D ahoj![/font]

Duśka jesteś okrutna :mad:

Ja dzisiaj pół dnia rano i po południu spędziłam na placu zabaw z dzieciakami koleżanek i miałam prawie jak na plaży...piasek nawet w majtach :lol2::lol2:

Idi - nie ja pracuję na sowińskiego:) w EP - w prokuraturze kiedyś pracowałam:)

Reni - ale, że gdzie? no chyba, że wąsika masz:P

Venus - ale jakich rozwarciach? porodwych?

u mnie do 10 szybko:P 2 godz i po ptaku...albo z małym ptaszkiem Albinosem:)

twierdzę, że te takie tam...niedźwiedzio-rozwarto-tarte tematy podjudza tu RENI:lol2:

to już wiemy co studiuje weekendami ;)

Byliśmy, pogadalyśmy :popcorn: znajomi bardzo by chcieli Bułgarię, więc nam pasuje.

My z mężem byliśmy tylko w Tunezji, więc pasuje nam wszystko :yes: absolutnie nie wybrzydzamy, ciężko z terminem bo każdemu pasuje co innego, ale wytłumaczenie znajomych że mają wieczór panieński na którym się świadkową nie jest to już dla mnie trochę argument z dupy, dlatego wszystkich kart nie odsłaniałam :cool:

Dziewczyny chyba przereorganizuję 1 stronę wątku - myślę że budowlano-wykończeniowo nie musi być, lepiej jak zamieszczę spis treści:

1-20 budowlane

.....

.....

848-852 golenie bobra

853-856 ulubione pozycje

:rotfl: jak myślicie? :popcorn:

Ja zauważyłam, że Gruzja jest teraz trendy...

Gruzja jest super :yes::yes: bardzo polecam, byłam w zimie i jest pieknie. W lutym w Tibilisi jest -5... w Górach można jezdziec na nartach a w Batumi jest prawie 20 stopni . W lecie jak w Bułgarii temperatury :cool:

helloł przyszłam tylko poczytać co słychać ale czuję się wywołana do tablicy, Renia studiuje tarcie ale chyba cegły o cegłę :eek::eek::eek:

Venuska początek galerii bardzo mi przypasował, zwłaszcza konkretny spis treści aczkolwiek hasło bobra dziś nie padło i może dobrze

Dziewczyny chyba przereorganizuję 1 stronę wątku - myślę że budowlano-wykończeniowo nie musi być, lepiej jak zamieszczę spis treści:

1-20 budowlane

.....

.....

848-852 golenie bobra

853-856 ulubione pozycje

:rotfl: jak myślicie? :popcorn:

I to by się zgadzało z treścią :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Aaaaa, znajomi byli w podróży poślubnej w CZarnogórze :) Podobno warto pojechać tym bardziej, że na razie nie jest tam aż tak drogo :yes:

Cześć Venusko, cześć Dziewczyki :hug:

U Justyśki jak zawsze ruch w interesie :lol2: Oczywiscie szans na nadrobienie nie mam żadnych :no: :p ale cofnełam sie 2-3 strony i juz mam taki uśmiech :D :D :D wariatki kochane, nawet nie wiecie jak mi brakuje pogaduch i tametów okołovenuskowych :lol:

Ściskam Was wszystkie mooocno :hug:

Chrwacja jest cudna :yes: Ja ,mogę dodoatkow dorzucić coś bliższego ;) Węgry... zwiedzanie Budapeszt, pobyt nad Balatonem albo zahaczenie o Hajduszoboszlo z kilkudziesięcioma basenami, ogromem zieleni i fajnymi knajpkami ;) Klimat jak w Grecji, ceny jak w Polsce :p

Pozdrawiam :bye:

Venus idzie na żywo poćwiczyć, żeby sobie przypomnieć, która jest jej ulubiona :D Dobranoc

No chyba! :lol2: :yes: :cool:

p.s.

Venus - byłam w Bułgarii 2 x z tym, że dość dawno. Tam są świetne plaże i korzystne ceny, więc chyba warto. Z tym, że zwiedzania tam to aż tak wiele nie ma. Tzn. coś tam jest, ale to nie to samo co Chorwacja...

uffff nadrobiłam, brzuch mnie boli:lol2::lol2::lol2: Dziewczyny uwielbiam Was:hug::lol2:

Czyli co teraz o pozycjach? ja mam jedną ulubioną, na leniwca:lol2:

No wszystkie chyba poszły te pozycje przerabiać :( A ja nie dość że o 19 uciełam sobie drzemkę to jeszcze mój w delegacji :mad: Ale jesteście kolezanki- nie ma co. Zostawiły mnie samą :cry:

Asiazett :hug:

A ja czytam: "mąż w depilacji"... :D

Sorry Tosia, też odleciałam - ale ja tak coś ostatnio mam, że odlatuję. Na leżąco, na siedząco, na stojąco - obojętnie. Normalnie narkolepsja. Albo starość :bash: