Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

okap się idealnie wpisuje bo szafki są 3 a więc jest po środku czyli nie jest nie asymetryczny do następnej której nie ma:)

spoko mi tam "magia forum" nie groźna:) mamy całkiem inne style w domu ja mam na biednie - jedna faktura:P

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ajwi bateria firmy Omnires, ale modelu nie podam bo kupiłam na miejscu razem ze zlewem :yes:

Tak tylko ku przestrodze ;)

Omnires ma chyba swój własny standard końcówek wężyków do wody :mad: Chociaż może tylko w bateriach umywalkowych.

I jedyna słuszna długość tychże wężyków to 35 cm.

Dłuższych nie robią, bo każdemu 35 cm powinno wystarczyć. Mnie nie wystarczyło :bash:

Dzięki temu mam śliczną plątaninę, bo trzeba było zastosować przedłużki.

wystaje o 2-3 cm co tylko na zdjęciu tym jest jakoś bardzo widoczne - ale jak pisałam wstawiając zdjęcia na kuchennym - sprzęty są z poprzedniej, która była używana pół roku.

Docelowo miejsce na nowy jest w szafce w środku - przy czym wymieniane będzie płyta i piekarnik na białe a zamiast mikro będzie kawiarka wbudowana.

Aniu u nas w kuchni nic hydraulik nie psioczył, także może to dotyczyć tych umywalkowych faktycznie :yes: ja jestem ze swojej zadowolona.

Justyna, ale to się okazuje dopiero, gdy chcesz wymienić wężyki, które są standardowo do baterii dołączone.

Poza tym wszystko jest ok :yes:

a propo tego blatu - misz masz mi się zrobił bo sama nie wiem czy nie dać jak parapety dębowego - ale taki rustic mi się zrobi wtedy.

Ten za to jest idealny na codzień - zero smug, zero czegokolwiek... a cena taka, ze jej nie pamiętam;)

Justyna, ale to się okazuje dopiero, gdy chcesz wymienić wężyki, które są standardowo do baterii dołączone.

Poza tym wszystko jest ok :yes:

Aniu faktycznie może być mały gwint i wtedy z takimi wężykami jest niezła jazda, niestety standardowa długość wszystkich wężyków dołączonych do baterii /nie ważne jakiej firmy/ to 35cm, a jeśli to jest za mało to wówczas można wymienić na dłuższe, gorzej jak ten gwint jest niestandardowy - tu w tym przypadku tak to jest problem;)

hmmm to ja chyba myję na odpierdziel bo nic się nie chlapie - poza tą ścianką na prawo od okna ale tam już jest lacobel .

Na samą szybę nigdy.

Tosia no chyba, że masz centralnie pod oknem na samym środku?

nie straszcie mnie! :D

a ja wam powiem, że w drugim domu nie będę mieć skosów :rolleyes: i będę mieć płytki w łazienkach tylko w miejscach chlapiących i wannę wolnostojącą i zasłony przy niej :yes: i na pewno baterie firmy Nicolazzi :D tyle wiem na dziś.