Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Byłam pewna, że z poddaszem :lol2:

No tak ,po fotkach większość tak sądzi ,bo domek dość duży jest :).Ale chociaż dzięki temu ,trochę powierzchni ogrodu odpadło :lol2:.Po odliczeniu powierzchni domu ,do urządzenia mam jeszcze jakieś 13arów ogrodu :lol2::lol2:.Nie wiem czy się śmiać czy płakać :rolleyes:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj ja też ostatnio znalazłam bardziej nowoczesną alternatywę mojego projektu i od blisko miesiąca chyba trzymam ją otwartą w zakładkach i zamknąć nie mam sumienia, żeby mi nie "przepadła".

Zgadza się, że schody nie są fajne. U nas to najgorsze zło i ostateczność ostateczności jak trzeba się kobznąć na górę/dół :bash:

I skosów unikałabym jak ognia. Choć to, że aktualnie mam również jest wymogiem administracyjnym, a nie moim zgapieniem - wrrr... No i co im zrobisz, jak nic nie zrobisz? :confused:

Ola u mnie niby z poddaszem, a to poddasze o kant d..y rozbić. Dachu 440m. Po podłodze 150m. a użytkowych nie wiem czy z 45 jest :mad: Zaletą jest tylko to, że pustka nad salonem nie jest bardzo wysoka, ale jednak szkoda, że to tyle kosztowała a metrów nie ma.

Wiem ,wiem ,bo te nasze domki podobne są ;)Pamiętasz ,że nawet myślałam ,że ten sam budujesz :)

Pamiętam :D :hug:

A widziałyście ten nowy projekt w Domach z Wizją- Nowoczesny1?? Podoba Wam się takie coś?

Nie widziałam jeszcze, ale ja jestem zdania że dom/ bryła domu powinna pasować do otoczenia ;) Bez sensu jak ktoś stawia na tradycyjnym osiedlu super extra nowoczesny klocek, albo na odwrót ;)

U nas np. ktoś do klocka z lat 60-tych (elewacja stara), przy ruchliwej ulicy, zrobił sobie ogrodzenia a'la południowe (wręcz śródziemnomorskie) z kamieniami :sick:

Edytowane przez ida2

Helloł odpowiem zbiorczo ;)

Ja bym zmieniła bryłę na bardziej hamerykańską, marzę o kolorowych drzwiach, okiennicach i sajdingu, otworingach i shuttersach :lol:

W środku nadal chciałabym mieszać tak jak obecnie :wiggle:

Marjelka a Ty jakbyś się teraz urządzała?

100 k za dach? to ja dziękuję :lol2:

Venuska,

Niestety nie dam rady, chociaż pięknie razem byśmy wyglądały, bo ja dzisiaj szkolnie, biała bluzeczka i granatowe spodenki 7/8.

Ja o 17 mam wycieczkę zwiedzających - są to dziewczyny z pracy, nawet jedna z mężem, żeby podejrzeć to i owo, bo właśnie zaczynają remonty.

Myślałam, że coś im wypadnie, ale własnie potwierdziły nalot :rolleyes: