Ola.U 03.07.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Byłam pewna, że z poddaszem No tak ,po fotkach większość tak sądzi ,bo domek dość duży jest .Ale chociaż dzięki temu ,trochę powierzchni ogrodu odpadło .Po odliczeniu powierzchni domu ,do urządzenia mam jeszcze jakieś 13arów ogrodu :lol2:.Nie wiem czy się śmiać czy płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.07.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 MarJel, pewnie tak, jak masz teraz .. Prędzej z zewnątrz byłby taki domek jak teraz , wnętrza zupełnie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.07.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Oj ja też ostatnio znalazłam bardziej nowoczesną alternatywę mojego projektu i od blisko miesiąca chyba trzymam ją otwartą w zakładkach i zamknąć nie mam sumienia, żeby mi nie "przepadła". Zgadza się, że schody nie są fajne. U nas to najgorsze zło i ostateczność ostateczności jak trzeba się kobznąć na górę/dół I skosów unikałabym jak ognia. Choć to, że aktualnie mam również jest wymogiem administracyjnym, a nie moim zgapieniem - wrrr... No i co im zrobisz, jak nic nie zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.07.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) Prędzej z zewnątrz byłby taki domek jak teraz , wnętrza zupełnie inne no co Ty??! Ola pokaz projekt (może być na priv albo fb) Edytowane 3 Lipca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 03.07.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ola u mnie niby z poddaszem, a to poddasze o kant d..y rozbić. Dachu 440m. Po podłodze 150m. a użytkowych nie wiem czy z 45 jest Zaletą jest tylko to, że pustka nad salonem nie jest bardzo wysoka, ale jednak szkoda, że to tyle kosztowała a metrów nie ma. Wiem ,wiem ,bo te nasze domki podobne są ;)Pamiętasz ,że nawet myślałam ,że ten sam budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.07.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 no co Ty??! Ola pokaz projekt (może być na priv albo fb) Ano Ola dawaj tu, lub u siebie, ja z fb się już wylogowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 03.07.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Na forum nie podam Marta przecież Ty widziałaś fotki z budowy ,Ej no ,nie pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.07.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) Pamiętam A widziałyście ten nowy projekt w Domach z Wizją- Nowoczesny1?? Podoba Wam się takie coś? Nie widziałam jeszcze, ale ja jestem zdania że dom/ bryła domu powinna pasować do otoczenia Bez sensu jak ktoś stawia na tradycyjnym osiedlu super extra nowoczesny klocek, albo na odwrót U nas np. ktoś do klocka z lat 60-tych (elewacja stara), przy ruchliwej ulicy, zrobił sobie ogrodzenia a'la południowe (wręcz śródziemnomorskie) z kamieniami Edytowane 3 Lipca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.07.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Na forum nie podam Marta przecież Ty widziałaś fotki z budowy ,Ej no ,nie pamiętasz Oj bo mi się pokikćkało myślałam że, chcesz pokazać domek który teraz byś budowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.07.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) ALe jeśli to sie jakoś komponuje z resztą to OK. Są różne wersje "nowoczesnych" projektów domów Edytowane 3 Lipca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.07.2013 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Helloł odpowiem zbiorczo Ja bym zmieniła bryłę na bardziej hamerykańską, marzę o kolorowych drzwiach, okiennicach i sajdingu, otworingach i shuttersach W środku nadal chciałabym mieszać tak jak obecnie Marjelka a Ty jakbyś się teraz urządzała? 100 k za dach? to ja dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.07.2013 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 idzie ktoś do MG dziś? Ajwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.07.2013 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 mąż się mnie wczoraj spytał co za tapetę chcę na holl górny i że trzeba zamawiać bo jest pan od klejenia czekam na info ile chce, bo robota na jedną ścianę więc trzeba za dniówkę zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.07.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 idzie ktoś do MG dziś? Ajwi? ne ne ne mam dzisiaj kuchennego na wstępną wycene i goscia od reku , musze byc w domku o tej porze niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.07.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 a po zaś do MG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.07.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Ja chyba nie dam rady... Venuska, a o której Ty będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.07.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Aniu ja tak o 17 będziesz? jakby co to ja dziś patriotycznie, czerwone spodnie, biała bluzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.07.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Venuska, Niestety nie dam rady, chociaż pięknie razem byśmy wyglądały, bo ja dzisiaj szkolnie, biała bluzeczka i granatowe spodenki 7/8. Ja o 17 mam wycieczkę zwiedzających - są to dziewczyny z pracy, nawet jedna z mężem, żeby podejrzeć to i owo, bo właśnie zaczynają remonty. Myślałam, że coś im wypadnie, ale własnie potwierdziły nalot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.07.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 ah cholira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.07.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 zeżarłabym jakieś ciasteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts