Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Oki pomalowałam kawałek jaki mi się pałętał , z odcinków zwykłą białą farbą i o dziwo nawet idzie ,muszę poczekać aż wyschnie pierwsza warstwa i zobaczę jak malnę drugą i nie będzie się ścierać po wyschnięciu TO MOŻE SIĘ UDAC:jawdrop: Dzięki za rady lecę do LM po lepsiejszą farbę:bye:
  • Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a moim zdaniem panel V może wyglądać elegancko bez tych ciemnych wstawek i innych ozdobników i sprawdzi się tylko w wersji maxi :yes:

nie jestem fanem ani lambrekinów boa, ani innych dziwnych dekoracji w oknach :no:

chyba zajechałam pralkę... :jawdrop: ja rozumiem ,ze jest na 7 kg...i przesadziłam...i że 3 lata ma i koniec gwarancji, ale nie qr... przed wyjazdem a ja górę prania mam
Magda to współczuję :( a może szybka naprawa pomoże?

dzwoniłam - facet jutro nie pracuje /zarąbiście/ przyjdzie w poniedziałek rano.

Mam nadzieję, że będzie pogoda w poniedziałek i zdąży wyschnąc.

Dziś część zawiozłam do mamy....

London Ty swojego chłopa całuj i noś na rękach, ja to bym dostała solidny o-pe-er za takie przewinienie :rolleyes: dlatego u nas decyzje się tak długo podejmują, bo ja muszę być absolutnie pewna że nie będę chcieć zmiany :yes:
ale mi się on średnio podobał,ale każdy kto nas odwiedza przeżywał ze cudowny,wmawiali mi że do kuchni idealny,bo nie będzie widać zachlapań NO I POŁOŻYŁAM:bash: