Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

London ,ale kto powiedział że szczupłej, bo chyba nie ja:P:lol2:

Ja kiedyś też byłam FAJNA:P ale jak rzuciłam fajki,przybrałam ponad dyszkę no i łydka jak łydka może być ale udo:sick:

Ana chyba muszę :yes: bo dla mnie on jest ponadczasowy i ja przez 8 lat odmawiałam kupienia mi zegarka CK za 500-700 zł, bo mi szkoda miłośniczką nie jestem, ale ten Korsa ahhhhhhhhh :rolleyes: bjutiful

Nesska dlatego ja jak się czeszę na wesele to tylko fryzjer musi mi umyć, wysuszyć i wymodelować ładnie włosy, bo inaczej zawsze wychodziłam ze stelażem na pranie :lol2: poka poka jak wyglądałaś, ja nie miałam czasu się obfocić ale wystroję się dla was w któryś weekend i cyknę fotkę, kombinezon dosyć stary, ale nie chodzony :lol2:

Yokasiu no to foszek, zazdroszczę, bo Fionka nie daje brzucha, Pryncek za to non stop się przewala i drze że nie głaszczę :lol2:

A ja mam trudne dni, nażarłam się tabletek i cały dzień albo śpię, albo krzyczę :D:D Więc szału nie ma :lol2:

Tosia bidulu, a już lepiej, weź no-spę:hug: wstyd się przyznać, ale ja dziś spałam do 13.40, nie pamiętam kiedy ostatnio tyle pospałam:eek:

Nie mam zdjęć, ale też nie ma co pokazywać bo doopy nie urywa :p Stelaża na pranie na szczęście nie miałam a włosy umyć i wysuszyć wolę sama bo mam wtedy puszyste a nie ulizane :o W ogóle nie mogę trafić na dobrego fryzjera za każdym razem idę do innego :confused:
Nesska to koniecznie znajdź tego jedynego, odpowiedniego, bo nie ma nic gorszego niż ciągle latać do innego, mój m tak robi i mnie jasny szlag trafia jak go opitolą, czasami idę razem z nim i paniusi mówię co i jak, stały fryzjer to podstawa;)
Ana uwierz mi, że się staram i nie mogę. Nie wiem czy ja jestem taka wybredna czy co....Ale jak idę na balejaż z odrostami i mówię pani, że chcę ciepły naturalny blond a ona mi walnie prawie siwe to co ja mam zrobić :confused: przecież ja wyraznie mówię....:eek:
Nesska, ale w pewnym sensie Cię rozumie, bo czasami to ciężko wytłumaczyć co się chce, ale jak chodzisz do tej samej osoby to ona po pewnym czasie rozumie Cię już doskonale /zna tę Twoje włosy/, no i wie że wrócisz i jakby co to ja zawsze mówię tzn. dawniej mówiłam, pani Agnieszko jak będzie coś nie tak to ja do Pani wracam i poprawiamy, no i teraz to już raczej nie mam niespodzianek, czasami tylko jak ja chcę coś nowego to ona mnie stopuje;)
Ana ja mam długie i gęste włosy które na dodatek ciężko się rozjaśniają. Jak idę na balejaż- zazwyczaj robię jeden kolor i tylko na odrostach- siedzę u fryzjera min 3 do 4 godz (a kiedyś siedziałam 5 bo nie chciały się rozjaśnić), uwierz mi nie chcę mi się poprawiać :no: dla mnie to i tak wystarczająco bolesne siedzieć tyle czasu :bash:

http://flotamarina.pl/

To chyba to, ale ja dokładnie nie wiem czy to nad Soliną, na pewno Bieszczady i słyszałm, że fajnie, ale nie byłam to tylko zasłyszane;)

Teraz doczytałam, że jezioro Solińskie, to chyba Solina:lol2:

:yes: fryzjer, dentysta i ginekolog powinien być stały i "swój" :)

Ja się nawet ze swoją fryzjerką zakolegowałam i zawsze na balejażu się spotykamy u jednej lub drugiej, do tego kawusia i ploteczki :cool: