Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

nie trzeba kawalerskiego i klubu go-go zeby być świnią i za placeami cos podziałać swojej kobity ;)

dokładnie

ale tam są sprzyjające warunki

jeśli byłabyś nagrzanym facetem

i kilka fajnych laseczek pomachałby ci koło nosa cycem nie wierze ze nie stanęłoby ci co nie co :p

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hmn...imprezy firmowe u mnie są fajne, tylko u mnie to same małolaty pracują ;) więc ja się bawię dobrze, zawsze moja przyzwoitka się ze mnie śmieje że jak ja się napiję to obrączkę zdejmuję :lol2: ja na integracji wolę dziewczyny :yes: ot taka nowość :lol2:
tam nawet nie można za bardzo tych lasek dotykać, bo ochrona od razu za fraki i wyrzuca z lokalu

do takiego to bym wogóle nie puściła, przyjdzie napalony a ja potem całą noc musiałbym harować

u mnie czasem też :yes: dla mnie bez różnicy, bo ja się po prostu dobrze bawię czyli tańczę ;) ale różne rzeczy się dzieją to fakt, później się dowiaduję i głowa mi pęka.
u mnie czasem też :yes: dla mnie bez różnicy, bo ja się po prostu dobrze bawię czyli tańczę ;) ale różne rzeczy się dzieją to fakt, później się dowiaduję i głowa mi pęka.

niestety tak, już na jednym wyjezdzie u nas w pokoju musiała nocować jedna dziewczyna bo jej wspólokatorka przygruchała sobie kolegę i ta biedaczka nie miała gdzie spac. Oboje oczywiście w związach, dzieci i t sprawy...wiec dzieje sie dużo

A o imprezach integracyjnych nic nie mówcie, bo mój często... i gęsto... Na nocki i w ogóle :rolleyes:.

Potem mi opowiada, że nie ma kobiet w pracy, ja wpadam przypadkiem do biura z wózkiem, a tam panny siedzą nie tylko na recepcji :lol2:.

no i dobrze, wpadaj, wpadaj :yes: ja za każdym razem podkreślam u męża w pracy że jestem lwicą i kudły bym z głowy wyrwała :cool:

a to możliwe, bo ze mną ciężko wygrać...dzieliłam pokój z bratem 130 kg :lol2: trza się było nauczyć bronić.

Helloł:bye:

Nadrobiłam...:o co do kawalerskich i piwka z kolegami ,jestem zdania że jak ma zdradzić to i tak zdradzi,a pilnowany jeszcze bardziej zmotywowany;),więc ja pozwalam i ufam:P