Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hey

dziewuszki

co prawda ja nie biusciasta

ale też polecam triumph

albo trochę tańsza wersja równiez fajna

http://www.sklepbielizna.pl/pl/sklep/biustonosze-konrad.html

najbardziej lubię

Anne

gładką bez ozdobników

http://www.sklepbielizna.pl/pl/sklep/produkt/biustonosz-anna.html

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Odznacza się bardzo, ja też noszę cieliste.

Najbardziej lubię uniwersalne, czyli w moim przypadku czarne i cieliste, no i mam problem ze sportowymi :( - jakoś wszystkie sportowe maksymalnie miseczka C, najczęściej nawet tyle nie :(. Jakby biegały tylko babki bez biustu :(.

Ja Triumpha nie lubię, w ogóle nie trawię tych wszystkich ogólnodostępnych firm, gdzie im wyższa miseczka tym szerszy obwód pod biustem, a numeracja i tak kończy się na DD zazwyczaj.

Lubię angielskie firmy, mąż twierdzi, że oni produkują dla szczupłych z silikonami, dlatego można dorwać mały obwód + duża miska :).

Edytowane przez Ilona Agata
Lubię anielskie firmy, mąż twierdzi, że oni produkują dla szczupłych z silikonami, dlatego można dorwać mały obwód + duża miska .

właśnie tak szyje passionata

Nie Magda, ja na szybko kupuję staniki w Marks and Spencer lub raz do roku, jak mam czas podjechać, kupuję staniki firmy Freya ;).

Te pierwsze można dorwać do 100-120 zł :yes:, rozmiarów dużo :yes:.

Tylko można się przestraszyć po wejściu do sklepu, bo wygląda jak sklep dla starych bab :lol2:, ale mają fajną bieliznę, stroje kąpielowe i okulary przeciwsłoneczne z filtrami w dobrej cenie :).