Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Albinosek ma zakaz dotykania a jak chce bardzo to mam drugie z HM za 19 zł :D

ja też od razu dzieci uprzedzam, jak kupiłam te talerze(czekają pod schodami na kredens) zawołałam i powiedziałam,"Tu leżą nowe, drogie talerze, nie wolno otwierać i oglądać bo nogi z dupy powyrywam" gdybym nie poinformowała co tam jest pewno by zajrzały

super, że sluchają - ale Twoje już kumate.

Mój ma taki bunt 2 latka że wieczorami mam dość, Nigdy go nie rozpieszczałam - raczej kwestia charakteru po nas, ale jakby ktoś z boku obserwował powiedziałby, że z nami coś nie tak.

Reni jeżeli to nie tajemnica, to ile zapłaciłaś za zastawę?

talerze 3 rodzaje (płytki mały i duzy, głęboki) na 12 osób, 2 półmiski na mięso i 8 filiżanek na kawkę ze spodeczkiem około 1600zł, brakuje mi sosjerki, wazy i 2 mis na ziemniaki, to koszt około 900 zł, najdroższa waza. Mogłabym jeszcze mieć bulionówki ale raczej nie kupię

Lepiej nich nie zdradza bo zejdę na zawał :lol2::no:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

wiem , ze nie tanio ale ja jak jakąś firmę cenię lub kocham np Bo concept , czy villeroy to bym nawet gówienko zawinięte w papierek tam kupiła

w zasadzie od 4 lat kupuję w villeroy i mam juz pokaźną kolekcję, np misy dekoracyjne czy kieliszki i ciesze się z tego jak cholera

wayfarer mam czarne a środek błękitny - ale one są raczej takie bardziej sportowe/na codzień/ na duże słońce bo dobrze zakrywają niż do sexy ubrań.

A Aviatory są takie megaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sexi :D

edit" na all bym nie kupiła....:/