Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni ale Ty do mnie mówisz?chcesz moje poolejowane włosy?:Dczekaj nie mam tych wszystkich mazi bo tylko zapamiętałam odżywkę z garniera avocado ,ale za kilka dni same się tłuste zrobią:lol2:Jakie chcesz zdjęcia?
Magda, tak jak pisałaś, kosmetyki Alterra, ja dopiero zaczynam, bo nigdy nie miałam ładnych włosów, więc pomyślałam: "A co mi szkodzi? Dużo gorzej chyba nie będzie" no i jest :sick:. Tylko w nocy mi się śnią piękne włosy, a potem patrzę w lustro i jest siano :rolleyes:. Włosy jakieś rzadkie :(, taki puch. Po jednym olejowaniu na razie :yes:.

mhahaha kiedyś postanowiłam być au naturel i nałożyłam sobie jajo, spłukałam piwem i takie tam. zmyłam oczywiście i siup do wyra. rano przytulam się do starego, a on ja oczu nie otworzył naraz... "o nie, nie... goń się... miziania nie będzie... paszła mi! no nie patrz tak! cuchniesz jak gorzelnia i wyglądasz jak czupiradło. spójrz w lustro... sam sex! i przestań na mnie gdakać!" (jak sobie zdał sprawę, że powiedział "gdakać", to nastąpił paniczny niekontrolowany napad radości...) oleje przynajmniej ładnie pachną :D

Ja sobie dzisiaj zrobiłam rzęski, siedzę teraz popijam kawkę, M robi taras....:D Szkoda tylko, że tak gorąco :mad:

a coś robiła? :) chodzi za mną trwała, bo moje gęste, ale proste...

Venus, a ja nie wiem :confused:. Z jednej strony chciałabym już, ale z drugiej to nie ma sensu, bo moja wypłata prawie w całości na nianię by poszła, więc lepiej żeby chociaż młody korzystał z obecności mamy jak najdłużej.

Poza tym w szkolnictwie coraz gorzej, etatu dla mnie nie ma, musiałabym kombinować, więc wolę przedłużyć urlop do roku.

Dziewczyny a karmicie/karmiłyście piersią w miejscach publicznych?

Oczywiście, że tak :D gdzie chcesz. Ja nie czuję skrępowania ;) w końcu dziecko głodne. Jeszcze chyba tylko w kościele nie karmiłam ale babeczki przed kościołem jak najbardziej :D.

Magda nie wiem czy to dobrze zrobiłam, ale po oleju umyłam włosy szamponem z Aletrry i nałożyłam odżywkę, ale miałam takie włosy że masakra, wydawało mi się że dalej tłuste i strasznie się plątały to umyłam jeszcze raz Facellą no i teraz mam jedwabiste :D. Mogę myć takim czy zmienić olej?

jest ok - wydaje mi się, że dałaś za dużo oleju

stosowałam i jest bardzo dobra

hipp i bejbidrim mi nie podszedł w ogóle - najlepiej się sprawdza u mnie jeszcze to : http://image.ceneo.pl/data/products/4543143/i-barwa-barwa-ziolowa-szampon-tataro-chmielowy-250-ml.jpg

ofc do oszyszczania raz w tygodniu - jak jest teraz taki upał, że włosy spocone myję nim częściej

Yokasta tylko jest różnica czy rozwalasz się z cycem na środku galerii handlowej czy udajesz się w zaciszne miejsce :yes: :rolleyes:

Asiu serio? :p

A jak nie znajdę intymnego miejsca w galerii ? ;) Jak mam do wyboru, że ktoś się będzie gapił albo dziecko będzie mi płakało to wybiorę to pierwsze :yes:. Poza tym jak komuś nie pasi to jego sprawa. Jednakowoż w galerii jeszcze nie karmiłam, bo w takie miejsca z dzieckiem nie chodzę :) dwa razy byłam i na syrenie biegłam do samochodu do męża i maluszka. Gdybym miała karmić w miejscu gdzie 1000 osób ma koło mnie przejść to z przyzwoitości zasłonię cyc pieluszką tetrową :).

Za to kuchnia w IKEI, wszystkie parki to i owszem.

W domu też nie miałam problemu, może dlatego że wszystkie babki z rodziny jak karmiły to też go nie miały? Pierwszy miesiąc dziecko przespało na mnie więc jeśli ktoś chciał ze mną zamienić słowo albo zobaczyć Antosia to widział też cycki :D. Jedyna persona, która się zawstydziła to mąż przyjaciółki :D ale nikt mu nie kazał wchodzić, mieli podaną informację że karmię i jeśli im nie przeszkadza to zapraszam a jak nie to za 15 lub 60 lub 120 minut :rotfl:zejdę.

Edytowane przez yokasta

Yokasta w takiej sytuacji to wiadomo, że dziecko ważniejsze :yes: ale jak widzę na środku galerii na ławce babka się dosiada, wystawia cyca niczym nie zasłania to aż mnie trzęsie w środku :sick: wolałabym iść do knajpy do jakiejś loży się zaszyć, albo tak jak piszesz zasłonić pieluchą :yes:

Ajwi tak, ale nieaktualne :lol2:

Tak nie robię :) nie ze wstydu ale z szacunku do innych, nie każdy może ma ochotę mój biust podziwiać :). Natomiast w parku na trawce bez krępacji :).