Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

london każdy ma duzo roboty, ja miesiąc przed przeprowadzką tyrałam od rana do nocy, nawet myć mi sie nie chciało, ludzie mnie nie poznawali taka byłam blada, samo życie
  • Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzięki dziewuszki za wszystkie rady w sprawie spodni.. :hug: co do jakości tych z zary niestety potwierdzam:yes:

Reni- mam 180 cm:) te które mierzyłam w MD za krótkie (ciut- ale ja nienawidzę za krótkich spodni:() - to może mierzyłam nie te co trzeba modele?:bash:

no nic.. będę szukać dalej.. miłego weekendu:bye:

Oczywiście że pokażę :yes:

Dziś powinniśmy dużo załatwić, czyli:

- pojechać do firmy Kostar z drzwiami i obadać ich ścianę z klamkami (nie zamówione jeszcze)

początkowo wybrałam klamki Linea Cali Ibizia, wychodzi na to w dużym zaokrągleniu 1200 zł, w między czasie znalazłam idealne z pięknym szlifem (nie pamiętam ani firmy ani modelu) za 1700 zł sztuka :o zaczęłam kombinować, że takie klamki może tylko na dole (dodam, że klamki droższe jak drzwi :lol2: ). Matematyka jednak nie kłamie, na takie klamki nas nie stać. Wróciłam więc do pierwszego wyboru, zaczęłam naciskać na męża że trzeba zamawiać, Ibiza na zamówienie bo Portugalczycy w sierpniu nie pracują, więc dostawa koniec września :lol: Znalazłam więc inne klamki, trochę droższe od Ibiza, policzyłam 1500 za wszystko - O NIE TO ZA DROGO! i pomyśleć że przez jeden dzień brałam pod uwagę klamki za 1700 zł/szt :rotfl: Chyba skuszę się na jakieś klamki za 60 zł :yes: zostanie na jakieś przydasie :yes:

- jechać do IKEA obadać nowe firanki Teresa czy jakoś tak, bo może bym je w sypialni powiesiła :yes:

- zajechać do Liroja (nie pamiętam po co) i przy okazji zobaczyć akcesoria łazienkowe dla Oli U :hug:

- zjeść lawasza :yes: (taki kebab tylko bułka inna)

- kupić gumkę myszkę do ścierania silikonu, mamy już dwie różne i wszystkie są złe, a papierniczych jak na lekarstwo. Jedną kupiłam w Piotrze i Pawle a drugą specjalnie jechalam do Tesco i też nie to, chociaż jak się mocniej trze to coś tam schodzi ale bez rewelacji :no:

- dowiedzieć się i może od razu kupić słuchawkę do otwierania furtki w kuchni współgrającą z naszym wideofonem.....tiaaaaaaaaaaaaa

Ciekawe ile z tego załatwimy, pewnie po kebabie uznamy że starczy :D

Pyszny lawasz jadłam w gruzińskiej restauracji we Wrocławiu. Ale chyba Wam za daleko na obiad, cio?

Jak znajdziesz dobrą gumkę, to proszę o podanie firmy. Też by mi się taka przydała :rolleyes: