Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja to taką pralkę kupie jak skończę dom wykańczać ,teraz piorytetem jest ogrodzenie bo mam juz dosyć wszelkich gapiów.Mieszkam przy trasie spacerów,jazdy rowerów, joggingów i wszyscy patrzą na nas masakra .Jak siedzę na ogrodzie to czuję się jak goryl w zoo.

Najlepsza to była najwyższa cena za te pralkę ponad 10000:D:D:D:D:D

Ananek - na imię ma Karol - ale jest nordyckiej urody - bardzo jasne mleczne włosy - błękitne oczka:)

dla nas tak, ale takie pralki kupuje ktoś kto jeździ autem za 500 tyś

Prezes mojej mamy - niedojszły mój były ma za +500 i wiesz co... w domu najtańsze ikeowe ( nawet nie te z ikea co warto ale te najtańsze) w domu sprzęt najtańśzy - grunt, że fura za 500 i ubrania markowe.... no bo przecież ludzie w domu nie widzą co ma a na sobie to już owszem.

Venus - a nie możesz do ikea zadzwonić?

Ananek - na imię ma Karol - ale jest nordyckiej urody - bardzo jasne mleczne włosy - błękitne oczka:)

Prezes mojej mamy - niedojszły mój były ma za +500 i wiesz co... w domu najtańsze ikeowe ( nawet nie te z ikea co warto ale te najtańsze) w domu sprzęt najtańśzy - grunt, że fura za 500 i ubrania markowe.... no bo przecież ludzie w domu nie widzą co ma a na sobie to już owszem.

Venus - a nie możesz do ikea zadzwonić?

no wiadomo tacy też są tzn na pokaz

Magda, auto pewnie firmowe - to też inaczej się wydaje :yes:.

Jak mieszkałam w bloku, miałam sąsiada, który co dwa lata zmieniał auta na nowe porsche - miał równocześnie cayenne i carrera :yes:.

Ten blok to był zwykły blok, żaden apartamentowiec :no:.

A że miał dwa auta i jeden garaż, to wynajmował garaż ode mnie (żeby pod chmurką nie trzymać).

Mogę teraz powiedzieć, że były czasy, jak w moim garażu porschak stał :rotfl:.

Ilonka :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

qrka muszę do mojej wishlist dopisać porządny express... nawet nie pytam za ile kupię bo pewnie takowe macie...

Venus - Ty w realu też się tak fochasz na uwagę albo żart, który Ciebie dotyczy?

dobre :lol2: przed domem :lol2:

eno co w tym śmiesznego, mój tez stoi przed garazem, a wczoraj sąsiedzi musieli miec ubaw bo 1 raz od sierpnia ubiegłego roku go umyłam, przez wyjazdem na wczasy no i teraz

ale w Liroju docinają dopóki maszyn nie zgaszą ok 20-stej :rolleyes: kiedyś szef coś chciał dociąć i pamiętam że mu tam załatwiałam.

w marketach budowanych tak, ale chyba ikea nie ma "stolarni" Zawsze możesz kupić w ikea i podjechac do dowolnego marketu, przyniesione tez tną :-0

oo to Ty nam lepiej pisz co stoi w garażu;)

u nas wszystko w garażu a, że zmieszczą się prawie 2 małe i 1 duże to mogę przygarnąć jakieś :D

kredens do renowacji:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: a myślałaś , że porszak:lol2::lol2::lol2::lol2:

eno co w tym śmiesznego, mój tez stoi przed garazem, a wczoraj sąsiedzi musieli miec ubaw bo 1 raz od sierpnia ubiegłego roku go umyłam, przez wyjazdem na wczasy no i teraz

http://s2.ifotos.pl/img/P1010017_haharrh.JPG

kredens do renowacji:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: a myślałaś , że porszak:lol2::lol2::lol2::lol2:

nieeeeeeee - byłam ciekawa co wymyślisz a tu kredens :jawdrop: prędzej obstawiałam złotą klatkę z jakimś SuperEgo