Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ej, dziewczyny.... mój mąż właśnie kupuje auto. Ustalaliśmy, co kupujemy i w jakim standardzie, ale... kilka opcji chcieliśmy zmienić (między innymi klamki na chromowane, zgadnijcie, kto miał to na uwadze) dealer zaproponował nam inną najbogatszą wersję tego samochodu, droższą niewiele, z rocznika 2013, bo ten poprzednio miałby być już 2014. Chcieliśmy kombi, a ta byłaby hatchback i co najgorsze w kolorze perłowy brąz. Nie wiem, czy brać! Aha i byłaby od razu, bo na ten, co chcieliśmy pierwotnie musielibyśmy czekać do końca roku.

mnie sie taki kolor podoba, a jaka marka

Ananek, a jaki kolor chciałaś? Tych perłowych brązów jest już za dużo na ulicy :sick:. Na początku kolor bardzo mi się podobał :yes:.

Jeszcze marka jest ważna, bo w brązie nie trawię renówek (jest ich od zatrzęsienia, w innym kolorze w ostatnich latach nie widziałam :no:).

Ananek hatchback OK, zawsze można bagażnik na górę dokupić, ale kolor.... ;) Ja bym się nie zgodziła :lol2:

A w sumie wcześniej jaki miał być? Kolor ofc :D

Edytowane przez ida2

Tak, ale czarny jest tak neutralny, że się w sumie nie zauważa.

Teraz znowu moda na białe. Też mi się podobają, pytanie jak długo?

Wkrótce będzie przesyt.

oo tak bmw x1-3 w złotym brązie wygląda super - nawet białe tak ładnie nie wygląda.

Białe podobają mi się tylko kobiece modele np alfa romeo giulietta albo mito

od zawsze podobają mi się turkusowe hahah....taka moda z dzieciństwa:rolleyes:

No chcemy Opla Insignię. Mnie się najpierw bardziej podobała wersja HB, potem mąż zaczął główkować, że jak planujemy dziecko, to lepiej kombi, bo wózek się zmieści i w ogóle. A jak chciałam kolor granatowy lub zielony

i to auto nie ma w standardzie chromowanych klamek?

Nie ma właśnie. To koszt 1000 zł

o jezusie, juz wiem co powiem mężowi, tez chciał dla mnie insignię

z zielonym to dlatego, że jak poznałam męża to miał zielone punto wybierane z była

a ja bym z rodzinnych zbierała na skodę octawię albo superb combi diesel - nie do zajechania i nawet po przejechaniu 150tyś nie widać po wnętrzu zużycia - audi to wiadomo ile kosztują:bash:
qrka a muszą być ? one takie hmmm... nie lepiej zlewające się?

ja bym wybrała bez klame, raczej nie lubie jak sie świeci za bardzo na samochodzie ;)

Wolała bym fajniejsze felgi wybrac niz dopłacac do klamek...