Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zizi to już robię porządek w skrzynce PW :D bo chyba się przepełniła :cool:

Tak, od Hazelindy. Jutro blat będzie wyschnięty to zrobimy fotki, no i posprzątać trzeba na przyjazd mojej mamy :wiggle: o rany nie mogę się doczekać :hug: ostatnio była u nas 7-9 luty

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trochę teraz mamy roboty, młodego muszę wyprawić do szkoły ,i na początku września myślę że zacznę działac.

Czekam na wujka żeby mi gładz rzucił na te dziurska :D a na razie nie ma wolnego ,kupę roboty ma u siebie ( 300km ) od nas :(

Na 98% jestem zdecydowana na ikea:yes:

Ha najgorsze że nie wiem czy nie będę musiała zrywac podłogi :mad: tak jak każdy mówił zaczynają odchodzić gdzie niegdzie płytki:mad: czekam na wujka i zadecyduje czy da radę wyciągnąć tylko te co podbiło,czy wywalamy wsio....:mad:

Ni umiem usunąc samego zdjęcia ,kasuje cały post...:mad: sorki

A co myślisz o tych moja droga ,bo ja jestem chora i chyba się zdecyduję ale u mnie nikt nie mam takiego błysku w oczach na ich widok jak ja :eek::D

http://allegro.pl/cztery-bardzo-ladne-krzesela-i3430507641.html

Hej Asiu :bye:

robota....robota..ale od czasu do czsu wpadałam coś skrobnąc:yes::D

Mówisz że zapadnięte ,no nie ....:(

Edytowane przez london23

Zizi ja wiem co to za maleństwo ;) Jeszcze zobaczymy, bo będę to miejsce powoli dopieszczać :yes: Najważniejsza na razie jest szkatuła...chyba widziałam ładne kiedyś na westwing :rolleyes: nie zniesę tej szczoty na wierzchu przecież :cool:

London mhm :hug: czasem posłuchaj się mądrzejszych i postępuj zgodnie z zasadą "nie stać mnie na kupowanie gówna".

a krzesła zapadnięte + zbyt ozdobna góra. Ja akurt wolałabym takie jedno krzesło z podłokietnikami kupić i postawić jako taką kropkę nad i zamiast 6 ozdobnych krzeseł przy stole, zwłaszcza że on też zdobiony ;)
Asiu GRATULACJE!!!!! :hug:jak córusia?

A dziekuję. Ala ogólnie daje radę - dużo śpi, ładnie je. Tylko kąpać i przebierać się nie lubi (względnie z tatusiem dobrze jej idzie :p), ale oby tylko takie "problemy"... :p

Venusia, no co Ty? Kto bardziej jak nie Londonka słucha naszych rad? :yes: