Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zrobisz ..zrobisz...Ven i ja też:lol: ogólnie mi się podoba:yes:

Pooglądałam farby...tych gówienek do misy nie znalazłam:(

Kusi mnie ta mięta (przemalowała bym sypialnie) ............to taki hamerykański kolor...........wczoraj leciał jakiś film........i była mięta......

Edytowane przez joliska

:rotfl::rotfl: nie no chyba bym wolała ściany......malnę jedną a co.........zobaczy się ...wrazie wu węgierkę mam...........:lol:

O....tatuś załatwił mi w pracy u fachmanów to gówienko.....idziemy spróbować zawiesic...:yes:

Edytowane przez joliska
Przyszedł mój tangle teezer już 4 razy się czesałam super jest :) uszyłam sobie spódnice w koty, mam obrazek do pokoju córki oj dobry dzień :wiggle:

Matko Dajana, jaka Ty samowystarczalna jesteś :jawdrop: I siebie ubierze, i dom ubierze i jeszcze autostrzyżenie wykona. Jeszcze powiedz, że obiad ugotujesz... ;)

Na poważnie: PIĘKNIE! :wiggle: Gratuluję fachowej złotej rączki :D

Asia jak trzeba ugotuje ale gotować nie lubię, moje potrawy zawsze ładnie wyglądają a co do smaku to cóż :stirthepot:

Dziękuje usuwam nie zaśmiecam.

Asia a ty tangle szybciej niż ja zamawiałaś dziwne że nie doszło, ja czesałam się kolejne 2 razy niebawem to przyjmie formę uzależnienia

Edytowane przez joliska
Olu mogę być szczera, w ogóle mi się nie podoba:(

No jasne :D Wszystkie opinie mile widziane :yes:,to tylko luźna propozycja :D

taką to ja zrobię :lol2: nie wiem za co 1200 zł tu płacić.

To nie chciałabyś znać ceny mojej pufy salonowej :lol2::lol2:

London​,też jestem zdania ,że ściany w mięcie będą blee ;)

Diana, fotki widziałam w przelocie (pierwszy raz Cię widzę :yes:), dobrze Ci w takiej spódniczce :yes:. Figurę to Ty masz godną pozazdroszczenia :yes:, a i po włosach nie widać, że sama obcinałaś (w przeciwieństwie do moich, które obcinała fryzjerka :sick:, a teraz po olejowaniu wyszło, jakie posiekane są na dole :mad:).

Ale ja mam pytanie z innej beczki, bo bardzo spodobał mi się materiał - skąd bierzesz materiały? Coś w tym stylu, ale też i inne, chodzi mi przede wszystkim o jakieś nadające się na dziecięce ciuszki?

Ilona ja kupuję przez internet, ostatnio kupowałam tu

http://100krotki.sklep2.pl/

mają fajną kolorową bawełnę idealną na ciuszki dla maluchów, często też kupuję w Ikea czasem coś fajnego można znaleźć.

A za komplementy dziękuję figura to siłownia 3 razy w tygodniu, raz w tygodniu basen i codziennie rower bo ja uwielbiam słodycze i gdyby nie ruch byłabym szersza niż wyższa a mała to ja nie jestem też ;)