Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

jaki?

bo gogluję te co dziewczyny podały - a mnie dużo zapycha i wysusza

oj magda zawsze mam co innego, zawsze inny, teraz np. jakiś z erisa, bardzo lubiła z karymay, z vichy też używaałam, teraz już nie, lireac tez b, dobry ale i drogi, powyżej 150 zł

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To Ty "satara dupa" jesteś :p ;) (jak i ja).

no ja ciągle to powtarzam:lol2::lol2:

jeśli chodzi o kremy to uważam , ze trzeba zapobiegać zmarszczkom, bo jak już są to i tak nie znikną

Venuska, a to się koty zdziwią, jak im nagle jakies drzwi do domu powstawiasz :p

Magda, dzienny soraya arts&diamonds 40+ (nie mam jeszcze tylu lat jakby co :p) i nocny ava mustella (z smalcem z norki). Tez się łatwo zapycham - znaczy moja cera, i raczej skłonna do podrażnień, wrazliwa. Mój M. uzywa tego samego, a ma AZS, więc kremy nie podrazniają. Ta mustella zwłaszcza ma mega prosty skład, to jest typowy nocny tłuścioch - woda, smalec, i to prawie wsio :p

ja ostatnio oglądałam Panią Gadżet i była w fabryce naturalnych kremów, super się zapowiadały, tylko naturalne składniki, kremy można spróbować, ceny około 200-400 zł za pojemnik, termin ważności chyba 2-3 miesiące i trzymany w lodówce, kurcze kupiłabym sobie, gdybym pamiętała tę firmę, na pewno na F

Ja używam Eris i L'Oreala (na zmianę, różne linie, nie jestem przywiązana do jednej).

Z wyższej półki miałam dwa razy i tak: Clinique nie polecam, moją suchą skórę jeszcze bardziej przesuszał :mad:, natomiast pokochałam Biotherm :yes:.

słuchajcie jeden krem był z truskawek, Nowak go zjadła, tylko naturalne składniki

Ilona kurcze no nie przesadzaj, krem średnio kosztuje około 150 zł i mnie wystarcza na miesiąc, są tańsze jak ziaja ale eris, czy vichy czy lireac to takie ceny ma, ktoś ma słoiczek 50ml dłużej niż miesiąc

Ja jakoś nie wierze w cudowne własciwości odmładzające kremów. Uważam, ze wazniejszy jest zdrowy tryb życia, odpowiednie geny i systematyczność np. nawilżania twarzy (jak ma sie suchą jak ja). Myslę, że krem za 400 pln nic lepiej na moją skóre nie wpłynie niż ten za 12 pln (np z Ziaji).

A wiecie, że od pięciu lat jeździmy na wakacje w to samo miejsce i spotykamy się co roku z Bartkiem Ziają ? Goście kasy mają niemiłosiernie a są zajebiście skromni. Super ludzie. Polecał mi Bartek ten krem z kwasem hialuronowym (jest lekki, w sam raz dla młodej cery, pod makijaz).

Edytowane przez mirela99

Ja mam dłużej niż miesiąc :yes:. Dokładnie nie wiem ile, ale co miesiąc nie kupuję :no:. A może tylko tak mi się wydaje, bo mam na noc i na dzień osobno :rotfl:.

Ale zazwyczaj kupuję za 50 zł :yes:, taki za 150 czy więcej miałam ze dwa razy (i polecam Biotherm do suchej skóry).

Ziai nie używam, działa tak, jakby nie działał (czyli po zmyciu dalej sucha skóra :)). Jak ktoś nie ma problemów z cerą to pewnie ok, u mnie się nie sprawdza :no:.