Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja w tk boję się kupować kosmetyków, nie wiadomo jak przechowywane i jaka data ważności, kupiłam raz krem do rąk bo miał ładną butelkę ale śmierdział i wywaliłam
Może nie będzie tak żle moja mamuśka kochana w tym wieku nie miała ani jednej...więc może się uda mój dziadzio do dzisiaj ma bużkę jak niemowlak (mam nadzieję na ich geny...:wiggle: )
Ziai nie używam, działa tak, jakby nie działał (czyli po zmyciu dalej sucha skóra :)). Jak ktoś nie ma problemów z cerą to pewnie ok, u mnie się nie sprawdza :no:.

Ale próbowałaś tych kremów z apteki - to zupełnie inne kremy. Ludzie znają ten oliwkowy czy różany - to to suf totalny.

Ale próbowałaś tych kremów z apteki - to zupełnie inne kremy. Ludzie znają ten oliwkowy czy różany - to to suf totalny.

o przepraszam oliwkowy z ziaji do rąk to ja uwielbiam, nawilża i szybko się wchłania

Kosmetyczka mówiła mi że na dzisiajszych szkoleniach uczą ,że podstawowy błąd to to że zawcześnie używamy kremów na zmarszczki,i kiedy one wyjdą to już nic nie pomaga bo skóra się uodparnia na tego typu pomoce...

No widzisz, nie próbowałam :no:.

Raz kupiłam sobie peeling enzymatyczny i świetny był :yes:. Właśnie mi się skończył, muszę dokupić, lepszej maseczki oczyszczającej nigdy nie miałam :no:.

Reni są różne wersje od 250 po ta najlepszą http://www.douglas.pl/douglas/Piel%25C4%2599gnacja-Twarz-Piel%25C4%2599gnacja-Anti-Aging-Est%C3%A9e-Lauder-Serum-Advanced-Night-Repair-Concentrate-Recovery-Boosting-Treatment_product_3000002178.html

przy czym w Sephora jest jakaś akcja - idziesz do konsultantki ona bada twarz i dostaje się gratis próbkę tego -dość sporą wystarczającą na testowanie... widziałam reklamę, na str S. nie ma o tym mowy jeszcze