Magda_lena85 18.09.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 no właśnie wielki stół za dobrą kasę i to z drzewa. Ja chyba wyleczyłam się z dębowego za dużą kasę - w kuchni nie mamy miejsca do siedzenia, wszystko odbywa się w jadalni.Albinosek czasem przypadkiem coś zrobi, w planach drugi potomek.... szkoda mi po prostu kasy a obawiam się, że nie upilnuję dzieci. Kolor - ten patynowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalek 18.09.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Witam! Mam pytanie odnośnie schodów zewnetrznych? Co macie położone? Jesteś zadowolona? Jak z utrzymaniem czystości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ula nie wiem jaki to sprzedawca, było to tak dawno temu że nie mam już po nim śladu na allegro, musisz szukać w antykach Magda odezwij się do Hazelindy naszej, zrobią dobry stół w rozsądnej cenie Natalek jestem zadowolona u nas bardzo się kurzy, bo mamy wybuch na marsie zamiast ogrodu. Nie przejmuje się tym za bardzo, z ulicy wyglądają na czyste, jak się przyjrzeć to kurzu metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 18.09.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A wiesz Venus, ostatnio czegoś do pracy szukałam na mapach google i wydawało mi się, że Twój dom i widziałam Taka jakby polna droga, na pewno bez asfaltu, ale jakoś inaczej wyglądał. Były kolumny, ale nie było tej okładziny z kamienia, czy co to tam jest: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 18.09.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 miałam ta dużą, ale była ze skóry cała. chyba w aktualnej ofercie już jej nie ma. z łańcuszkiem. moja mom ma taką od jil sander i to rozwiązanie ma tylko jedną wadę jej zdaniem - wydobycie komórki i sprawdzenie kto dzwoni (w przypadku mamusi: wydobycie komórki + wydobycie i założenie okularów) oznacza, że najpewniej i tak będzie musiała oddzwonić. mimo to, nie mogę sobie doczekać aż ją przejmę @asiazett - faaaajna bransa Duś- dzięki bardzo co do torebki mamy to wierzę, że od jil sander fajna;) tyle , że w tej chwili szukam takiej baardzoo przyzwoitej cenowo i jil sander to to nie jest niestety;) Asia- bransoletka bardzo fajna:rolleyes: a cena .. coż.. musisz sobie wytłumaczyć, że zasłuzyłaś ja tak robię i po problemie;) pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 18.09.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Co do torebek ja polecam użytkownika damskie oko na allegro, wybór jako taki, skóra porządna, tyle że jakby no name, moim zdaniem niczym się nei różnią od tych " firmowych" . Takich bez podszewki z wkładką tylko na zamek nie lubię osobiście, http://allegro.pl/torebka-damska-wloska-modna-100-skora-hit-i3491247684.html - tutaj ten uzytkownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 18.09.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Co do torebek ja polecam użytkownika damskie oko na allegro, wybór jako taki, skóra porządna, tyle że jakby no name, moim zdaniem niczym się nei różnią od tych " firmowych" . Takich bez podszewki z wkładką tylko na zamek nie lubię osobiście, http://allegro.pl/torebka-damska-wloska-modna-100-skora-hit-i3491247684.html - tutaj ten uzytkownik. Milena- dziękuję, pędzę zobaczyć no ja tez nie jestem przekonana do torebki bez podszewki i jeszcze no name w dodatku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2013 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Agatah bardzo możliwe pamiętam jak sama w google szukałam domu i serce mi mocniej biło czy się teść nie załapał w rozpiętej koszuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.09.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Agatah bardzo możliwe pamiętam jak sama w google szukałam domu i serce mi mocniej biło czy się teść nie załapał w rozpiętej koszuli zdjęcia sa dośc nieaktualne tam, przynajmniej mojego domu nie ma :rolleyes:Teściowej jest jakies z 4 lata temu zrobione Więc zależy w jakiej okolicy się mieszka Kolega załapał sie na takiej fotce z papieroskiem na ulicach Wawy ....niestety oficjalnie nie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2013 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2013 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 montaż drzwi w piątek za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.09.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A miało być w tą sobotę? I pytanie nr 2: czy to im zajmie 1 dzień czy więcej? Bo ja w sobotnie rozpoczynanie pracy przez ekipę to raczej nie wierzę piątek już wydaje mi się bardziej realny Ale 3mamy kciuki, 3mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 18.09.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Venusko, wysłałam Ci maila - zerknij proszę dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2013 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Asiu tak miało być w tą sobotę, ale sobota to dla mnie tez termin średnio realny mnie by się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tequila 1719511601 18.09.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Przyszłam się przywitać i prosić o pomoc Ponieważ Venus masz talent do wyszukiwaniq i kojarzenia wielu fajnych przedmiotów wyposażenia wnętrz, mam pytanie ... moze kojarzysz taką lampę ??? Poszukuję od jakiegoś czasu i nic Chodzi mi szczególnie o podstawę lampy... http://img407.imageshack.us/img407/673/brfg.jpg http://img580.imageshack.us/img580/1082/q598.jpg Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2013 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Hej Tequilla lampy znam z gazet te ze szklaną/kryształową podstawą bywają bardzo drogie ja temat szybko zamknęłam, ponieważ trafiłam w TK MAXX w dobrej cenie, także nie jestem w stanie podpowiedzieć gdzie szukać zamiennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.09.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 (edytowane) @MagdaBartekbyłam, zmacałam i oto wrażenia.stół się prezentuje lepiej na żywo niż na zdjęciu. jest solidny i dość ciężki (na zdjęciu wydał mi się lekki). blaty 3 stołów na ekspozycji były porysowane, ale rysy widać było pod światło. patrząc z góry - niemal niedostrzegalne. wgnieceń brak. łączenie - nie przeszkadza (te na ekspozycji były tak skręcone, że talerz się nie bujał) tylko bardzo sękate, bardzo bardzo. stół pasowałby idealnie do wiejskiej kuchni. albo takiej nieco bardziej swojskiej. jutro was pomęczę o lampy. chyba jestem na etapie "pierdzielę-kupuję", tylko aktualnie coś paskudnego mnie łapie i fervexik uskuteczniam. do tego do ikei jechałam 2x, bo głupia guła zapomniała portfela, a potem oczywiście okazało się, że nie ma połowy rzeczy, po które sobie tą wycieczkę urządziłam. Edytowane 18 Września 2013 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja041 18.09.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Dobry wieczór. Chciałabym się przywitać . Od dawna podczytuję Twój wątek. Domek bardzo mi się podoba, jest piękny i z duszą. Poza tym mieszkają tam koty . Moje niespełnione marzenie . Odnośnie pytania MagdaBartek dot. stołu - posiadam takowy od grudnia zeszłego roku. Wizualnie jest ok. Jest masywny, ma solidne nogi i blat, po rozłożeniu jest ogromny (ja mam ten większy - 2 metrowy). Rozkłada się bardzo łatwo. Jego zaletą jest nie tylko długość, ale i szerokość, co ma znaczenie podczas użytkowania. Wadą - jak już wyżej wspomniano, jest miękkie drewno, łatwo robią się rysy i wgniecenia. Mamy 3 - letnie dziecko, więc nie jest idealnie . Drewno jest sękate, ale taki urok tego stołu - w styl skandynawski dobrze się wpisuje. Aha, jest w nim jedna dziwna i dla mnie zupełnie niezrozumiała rzecz, jaką są prowadnice, po których przesuwa się blat stołu - tzn. są one pomalowane na prawie czarny kolor, a stój jest jasny, co jest widoczne zarówno przy złożonym, jak i rozłożonym stole. Nie wiem jak jest w przypadku stołu pomalowanego na ciemny kolor. Wg mnie, za te pieniądze, można pokusić się na zakup tego stołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.09.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Cześć i Czołem Duś dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Sęki...no właśnie. Czyli chyba do "skandynawii" nie bardzo - bardziej na wieś... Maja - jakie masz krzesła do tego stołu? dzięki za odpowiedź masz może jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.09.2013 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 (edytowane) helloł Maja witam i zapraszam Magda a u H pytałaś o wycenę? Edytowane 19 Września 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts