Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja po dniu nie daję do prania bo to oznacza, że wytarłam w nią raz czyste ręce :rolleyes: każdy ma swoje nawyki, dla mnie tak jest wygodnie i estetycznie :yes:

wygodnie tak ale estetycznie na pewno nie:lol2::lol2::lol2::lol2:

Tylko ścierka to pełni jeszcze funkcję...a podkładka? hmn......mocno naciąganą dekoracyjną? :D :rolleyes: ale dokładnie, każdy żyje tak jak lubi, ja np mam pier**lca na punkcie dozowników :lol2:
A to jednak przeoczyłam. Super, że sama uszyłaś. Materiał za cienki? Co do szmatek to też mi się marzy w nowym domu mieć schowane ale obawiem się, że mąż raczej mnie wyśmieje:bash:

a ja hmmm "nie wnętrz" i żyłam nadzieją, że jak tu z Wami będę nadawała to się przestawię:) a tu ni hohoh:)

na str HM jest już zakładka HOME i ceny ok... wzory nawet, nawet - ciekawe kto nam tam będzie zakupy robił jak u mnie nie ma :bash:

Tak Aniu, zamykają z dniem 9.10. Do tego czasu ponoć wyprzedają cały asortyment- zniżki do 70%, choć w to za bardzo nie wierzę:no:. Co nam zostanie? Zara Home?

Ech...

To się do nich przejdę. Może coś ciekawego znajdę.

No, sklepów nam zostaje cała masa :p

Zara Home.

H&Y.

Ten skandynawski na Przejeździe, Dekorere Hus.

BRW.

Vox.

Normalnie aż nie wiadomo, który wybrać :rotfl:

A tak w ogóle to chciałam się pochwalić, że mam już narożnik :wiggle:

Fabryka nie umie do ośmiu liczyć, tylko do czterech ;)

O tygodnie oczywiście chodzi.

Bo kasę to liczą dobrze :p Dla siebie :p

Magda u Ciebie to widać, że Ty inny rodzaj szopingu preferujesz :lol2:

Migotko materiał ciężko się szyło, bo jakiś taki sztuczny :sick: ale co ja za tę cenę chciałam :lol2:

u nas może ciut więcej niż od pół roku:) Reni czy to Ty pisałaś, że kupujesz w ZH odświeżacze powietrza? Jak oceniasz ich trwałość? Chodzi mi o te w buteleczkach z patyczkami:yes:

Czy któraś w Was zna sposób na zarezerwowanie mebla w Ikei???

Edytowane przez zizi1978

hehe u mnie są do jedzenia - później lądują w szufladzie w kuchni - ale jak cykam foty to nie robię przed nigdy jakiś stylizacji "cyk" i fota jest.

No i mam dystans - od podkładek po inne...