anakris 20.09.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Justyna ok, ale teraz nie mam foto, siedzę w pracy do 17:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 o jezusie do 17 masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 20.09.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ja tak codziennie a jutro też idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 masakra ja mam dobrze i zawsze to podkreślam ale przez swoje też przeszłam żeby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 20.09.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 achhh no widzisz Justyna, może i ja kiedyś będę miała lepiej zachciało się prowadzić swoją firmę, to mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 na swoim jest najgorzej ! w sensie najbardziej się człowiek przejmuje, bo zależy od niego bardzo dużo jak nie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 20.09.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 no tak jest jak mówisz i jak się samemu nie dopilnuje to różnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.09.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ven, pozwolę sobie wkleić linka do mnie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?184456-poga-du%C5%9B-ki&p=6132713&viewfull=1#post6132713 jakby któraś chciała podoradzać w kwestii lamp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 ja chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.09.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 hehe wiedziałam, że cię skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.09.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Hello!! Reni bateria fajna,jak znajdziesz gdzieś nazwę to i mnie ucieszysz .wymyśliłam sobie zlew obok okna i teraz jak mam je otworzyć do mycia to mi bateria przeszkadza:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Mirka my mamy zlew na środku okna z wysoką baterią, ale wymierzone jest i mogę spokojnie otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.09.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Kupiłam! I cieszę się jak wariatka, więc muszę się pochwalić Nigdy wcześniej nie wydałam tyle na 1 ciuch! I to Wy mnie zepsułyście Czarownice! Przez to, że byłam dzisiaj na zakupach dopiero teraz mogę się odnieść do całego dnia w Venuskowym wątku... Zapachy w domu to chemia, a jakże! Mój psiak kiedyś nawet (kilkukrotnie i na różne produkty) dostał alergii skórnej od tych specyfików W kwestii domowego budżetu - pięknie Veni o swoim mężu napisałaś Pytanie: "wolisz mieć spokój czy rację" powaliło mnie na kolana, tyle, że na krótko, bo uświadomiłam sobie, że ja bym usłyszała: RACJĘ! U nas też zawsze było razem. Wszystko razem. Ja chodziłam z nim ryby łowić, a on wiedział wszystko o babskich kosmetykach (kiedyś nawet koleżanki na studiach wzięły go na przepytki. Jak im powiedział co to jest zalotka to lekko straciły grunt pod nogami, ale jak na pytanie: Co to są tipsy? - 10 lat temu kiedy dopiero się to pojawiało odpowiedział im: ale akrylowe, czy żelowe? to przestały pytać Przy okazji urządzania domu pozwoliłam sonie na kilka "zakupów pod stołem" bo jak mam wysłuchiwać, dlaczego to wszystko takie drogie, to wolę sobie darować (ostatnio jak wymyśliłam napis - naklejkę na kominku i kumpela mnie wkopała, że planuję zakup, to jak już przyszło z naklejeniem czekałam aż D. wyjdzie z domu, żeby nie psioczył jak będę naklejała. Tak się spieszyłam, że aż krzywo przykleiłam ). Zwykle jest też tak, że Daro wszystko prędzej czy później zauważa nowy zakup. Wtedy i tak się muszę nasłuchać, ale wtedy nam to w nosie Za to taka "terapia wstrząsowa" chyba trochę poskutkowała, bo ostatnio zauważyłam, że już tak bardzo nie narzeka - hihi. Na kurtkę też dał mi "błogosławieństwo". A sam dzisiaj zapytał: czy może sobie kupić buty do biegania. W pierwszym odruchu chciałam go opierdzielać, że po co się pyta, niech kupuje! Ale ugryzłam się w język. A co? Niech też się spowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.09.2013 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 ja myślę , że każdego co innego kuje w oczy, ciebie podładki:) a mnie wisząca ścierka, czyli każdy żyje jak uważa Jesssu, jaka ścierka? Gdzie ta ścierka??? 3 razy się cofnęłam i w zdjęcie gapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.09.2013 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Dzień dobry ja z kawką moje dziecię przy sobocie wstało o 5.20 Asiu kurtka bardzo fajna Co do baterii to ja mam wysoką i okno mi się nie otwiera Co do spostrzegawczości mężów mój zauważy wszystko, nawet jak coś przesunę o 5 cm i powiem że często jest to wkurzające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.09.2013 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Witam!! Ja też właśnie kawę piję,jem sniadanko i cieszę się ciszą w domu bo moja ekipa jeszcze śpi.Zaraz się przebieram i myk do lasu na grzybki,teraz tam spędzam poranne godziny . Venus tylko my tacy zakreceni jesteśmy i ja nie mam okna na pół dzielonego,jakbym miała to też no problem z otwieraniem .A tak wiem ,że muszę się z wagą pilnować bo szcelina przez którą się przeciskam na zewnątrz wąska jest :D:D.Okno to mój straznik wagi:D Ja już i po zakupach jestem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.09.2013 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Męża też mam spostrzegawczego ale nie komentuje jak coś nowego sobie kupie:).Zarabia tylko on więc uzależniona jestem od niego :),ale nie narzekam dzięki temu dużo oszczędzamy bo ja bym kase rozwaliła raz dwa:D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja041 21.09.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 (edytowane) taką [ATTACH=CONFIG]213456[/ATTACH] Reni1980, też zapragnęłam mieć podobną baterię (jak się nie mylę teka TLC 2011) i ją kupiłam. Z punktu widzenia posiadacza tej baterii napiszę, że jest bardzo ładna. Ale wg mnie...taka do patrzenia na nią, bo już w użytkowaniu to pozostawia wiele do życzenia. "Pokrętełko" do odkręcania wody jest na ok. 3 cm, więc trudno się odkręca wodę. Jak zmywam naczynia, tzn. tylko te których nie można włożyć do zmywarki czy myję owoce, to muszę położyć ścierkę, bo w innym przypadku kilka ruchów mokrą ręką i wszystko wokół baterii też jest mokre. Obmyślam jak to przerobić, żeby wygodniej korzystało się z tej baterii. Ruch baterii góra -dół jest ok, nie ma z tym problemu. I trzeba pamiętać, że montując tę baterię trzeba zrobić w blacie dwa otwory. Edytowane 21 Września 2013 przez maja041 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2013 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 helloł Wstaliśmy :D tj ja wstawałam jeszcze o 5:45 do białej piszczącej mordki, żeby dołożyć jedzenia. Z racji tego, że znowu przytył jestem twarda i jeść dostaje tylko w zabawce z której sam sobie jedzenie musi wygrzebać, a co niech się uczy przetrwania. Przez 2 dni prawie nie chciał jeść, mąż mi wyrzuty robił, że młodego głodzę, 2 dni miał foszka ale jak zgłodniał to i z zabawką się przeprosił, teraz wcina Asia no widzisz ja kiedyś też bym usłyszała rację, teraz spokój. Mąż jakąś zaczął wierzyć w mój gust, zresztą u mnie też są zmiany. Jęczę, że chcę coś kupić a jak dostaję pozwolenie to 10 razy złotówkę obejrzę czy na pewno dobrze wybrałam. Dlatego jak już jestem w MG to nie wychodzę z pustą ręką, bo ja przyjeżdżam po konkretny zakup, spontaniczności raczej nie ma ale też dzięki temu nie jestem nigdy rozczarowana. P.S. Kurtka bardzo ładna, ciepła? sama muszę kupić. Kupiłam w zeszłym roku jasną i nie wiem jak ale mam wielką tłustą plamę dekoldową (nie na dekoldzie, ale plama równiutka jak dekold w bluzce pod spodem). Niemożliwie żebym się tak spociła to cholerstwo nie chce zejść, a mnie się granaty straszzzzzzzzznie podobają Magda oj jest jest, ale jej nie zdejmę. Zdjęcia bez ścierki to będę mieć kiedyś w profesjonalnej sesji (jeżeli się w ogóle zdecyduję), tutaj na co dzień nie ma opcji abym coś chowała, w końcu to nie jest ścierka w czerwoną kratę do niczego nie pasująca Diana ale Ty weszłaś na gotowe, ja swojego dopilnowałam Mirka do lasu na grzybki....o nie ja to tylko suszone od babci biorę po czym daję teściom żeby zrobili pierogów Maja dzięki za uwagi, myślę że przydadzą się nie jednej osobie. Pomyśleć że ja też musiałabym się męczyć z podobną, a tak mam nie dość że wymarzoną, to nie pryskającą, z dobrym pokrętłem i prysznicem do owoców -------------------------------------------- Dziś kocia wizyta i szklarz, mąż mi znowu truje czy na pewno szkło szare do kuchni - jak nie zwariuję to chyba otrzymam medal za cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.09.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Ponieważ się na tym nie znam, potrzebuję pomocy. Na jakich portalach najlepiej umieścić ogłoszenie o sprzedaży domu? Oprócz All. oczywiście. Będę wdzięczna za rady. Buziaki P.S. Asia, kurtka jest bomba! Też by mi się przydała granatowa ale mam w pudrowym różu i bardzo lubię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts