Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nic nie widać, ale coś widać :lol2:

nóżki 12 cm, od podłogi do góry siedziska 45-47 cm, jest wygodnie :rolleyes:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_PA256493.jpg

45-47 cm siedzisko to już sporo. Standard na fotel ok. 42. Ale uszaki (te płytkie) mogą mieć więcej. Także 15 cm to maks co możesz dać. Niestety już więcej nie poszalejesz, ale też to stanowczo wystarczająco aby mebel był "smukły".

PS Jak ten facet mógł przymocować te nóżki odwrotnie??? Nie wierzę, że tak miało być:rotfl:

Tak wygląda to całkiem nieźle:yes:

No i ładnie, teraz, kiedy miałam wkleić zdjęcia u siebie i prosić o radę, to te się spać zmywają:p:P:P

Dzień dobry ileż tu się dzieję, zapaliłam się do tego fotela, ten sprzedający wystawił nowe ale po wypowiedzi Magdy trochę cykorze, na dodatek się okazało ze bez zrywania podłogi nie da się przenieść TV na drugą stronę bo tam kable :cry:

A u Ciebie widze dużo dużo zmian się szykuje ach jak ja to lubię

Heloł:)

No to mogę się juz pochwialić, że byłam wczoraj w stolicy i kupiłam bufet z kolekcji Stockholm:) Nogi już przemalowałam na czarno i powoli zabieram się do złożenia go w całość:yes: Poza tym, odwiedziłam MG, gdzie dokupiłam do kompletu 6 talerzyków z kuleczkami:yes: W MG widziałam M. Kożuchowską - na żywo wyglada jeszcze lepiej niż w TV:p. Justyna widziałam Twoj dozownik ze ze złotą końcówką, co tu dużo mówić, piekny jest:rolleyes:. W Titkeju wzięłam stojak na papier i szotkę do WC i portfel oczywiście w szarym kolorze:) A teraz spadam skręcać bufet:yes:

Magda dzięki :hug:

Asiu za chwilkę zmierzę i podeślę priv :)

Zizi oooo to jestem mega ciekawa jak to będzie się prezentować przy Key Largo ;) :o co widzę te krzesła to mnie skręca, żeby tak chociaż 3 niewinne hokery na pocieszenie mieć :rolleyes: :lol2: a dozownik....nie zaprzeczę, boski jest zarówno biały jak i złoty. Jeszcze kieeeedyś muszę dokupić biały do łazienki dolnej bo mój z TK za 40 zł już zardzewiał :cry: a podoba mi się bardzo.

kupiłam bufet z kolekcji Stockholm (...) dokupiłam do kompletu 6 talerzyków z kuleczkami:yes: W MG (...) W Titkeju wzięłam stojak na papier i szotkę do WC i portfel oczywiście w szarym kolorze

O kurka! poka! poka! A w ogóle to dlaczego wrzucacie zdjęcia tylko na sekundę i potem człowieczyna czyta o cudach i tylko może je sobie wyobrażać? :(

Ven, czuję się w ogóle zacofana, od kiedy masz fotel w nowej tkaninie? Pokaż więcej!