Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Venus, jak skrzywienie, to skrzywienie: wczoraj oglądałam "Niemoralną propozycję" i tam mignęła mi balustrada przy schodach, która może mogłaby Cię zainspirować... :rotfl: Nie pamiętam, jaka to była scena, bo przysypiałam. Niestety, opowieść dość głupkowata, szkoda... jakby nie można było umoralniać społeczeństwa bardziej ambitnymi dziełami, poziom dydaktyki dla licealistów ...

poszukam :popcorn: bo nie ukrywam, że na tapecie mam balustradę teraz :popcorn: miałabym już temat holli zamknięty i w środku zostałoby mi tylko do zrobienia:

- szafa pod schodami (czyli metalowe regały z ikea + na zamówienie u stolarza fronty w białym lakierze) - taka chłodna spiżarnia ;)

- ścianka tv w salonie

- docelowe zasłony w sypialni (dawno wybrane)

- uszycie rolet rzymskich do kuchni i salonu (sama)

- kabina prysznicowa w łazience górnej

END :D

a taki tylko szary, i nie wiem czemu modelka nie ma go związanego w pasie? w ogóle to tu na niej wygląda nie ciekawie

http://e-simple-cp.com/product-pol-4305-Sweter.html

Witajcie

Venusko, przepraszam, że na Twoim watku, ale liczę na podpowiedzi. Na wątku pokoi dla dzieci wkleiłam zdjęcia pokoju Oliwierka - dziewczyny liczę na Wasze sugestie, podpowiedzi:yes:. Dziękuję.

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99896-POKOJE-DLA-DZIECI-zdjęcia-dołączcie-jak-macie-)/page324

Edytowane przez julcia1979

Magda, nasze blogerki też mają takie torebki. nie jest tak źle :).

Inna sprawa, że tam pewnie co druga kobieta na ulicy ma taką torebkę, a u nas tylko blogerki i gwiazdy (często podróbki, np. Natasza Urbańska. Z tego co wiem, oryginał ma tylko Kinga Rusin).

a ja wczoraj wracałam z MG niosąc na przegubie niczym damesa mój dozownik w pięknej torebeczce i obok kogo przeszłam? :lol: Kasi Tusk. Śliczna ale jaka z niej kruszynka, była cała na czarno i miała jakąś wielką futrzastą kamizelkę na sobie i kubek starbucks w ręku, chyba robiła fotki na blog ;)
buszuję po tych blogach ale wnętrzarskich szukajać inspiracji - i mi się kliknęło w parę modowych i jestem mega zazdrosna:D

eee nie wierzę- że oryg. LV ma tylko Rusin. Aż taka droga nie jest...hehe:)

na str LV można z DE zamówić (już obczajałam).

No może nie tylko, ale na blogu passion4fashion zostały opisane gwiazdy i ich podróbki. Doda - wiadomo, Ola Szwed - ok, ale już Jacyków czy Natasza Urbańska :o mnie zaskoczyli. Nie pamiętam, kto tam jeszcze był, w każdym razie Kinga Rusin jako jedna z nielicznych miała oryginał.

aaa no widzisz - ale masz "szczęście".

Dobra upatrzyłam sobie LV za 660 jełro i sama na niego nazbieram - a co! bez sponsora męża:lol2:

poka poka :lol: