Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A na mojej Pauli bluzki z tchibo wiszą,nie wiem czy ona taka szczupla czy te bluzki takie szerokie,ale chyba te pierwsze.

Co wieczór przed prysznicem staje na wadze.Przedwczoraj ważyła 20,1 a wczoraj 19,8 i stwierdziła ,że musiała schudnąć bo jej brzuch wystawał.Ciekawe co mnie czeka jak będzie mieć 17 lat.

Venus dzieki :) ale lista :) kwiatowe tez lubie, ale nie takie pudrowe, bo mnie mecza

juz sobie przegladam i czytam co nieco o tych, ktore podalas ;)

znasz moze cos podobnego do DG LB tylko mocniejszego ??

mozesz mi opisac jak one pachna ?? :) namierzylam w dobrej cenie, ale ciemny flakon sugeruje mi ciezki zapach

Jak moja pierwsza lalka Barbie :lol2:.

Słodkie, delikatne, na dzień też są ok, cięższe niż Bright Crystal, ale nadal delikatne (wg mnie Bright Crystal są bardzo delikatne).

Ten zapach bardzo się zmienia we wszystkich nutach: najpierw jest owocowy i dosyć świeży, potem kwiatowy słodki, a na końcu cięższy, orientalny (piżmo, drzewo sandałowe)

Edytowane przez Ilona Agata

Reni nie pójdę bardziej w nowoczesność, na pewno nie.

Raczej utrzymamy tak jak jest.

Wiadomo, komody dojdą, jakies pierdoły, ale główne meble już są.

W przedpokoju biały pax w połysku, lustro w czarnej ramie, czarne wieszaki, będą jeszcze czarne ramki.

Stół dębowy, do tego białe eamesy....

nad komodami też muszę pomyśleć, bo pusto mi...

Ilona zdjęcie z kocykiem w gwiazdki i czapką w paski do reklamy:yes::yes::yes::yes:

:hug:

Agatah, jak drewno w dobrej cenie, to uważam, że warto brać. Jeśli masz jako alternatywę listwy z mdf-u, to brałabym te.

ja pierwszą lalkę dostałam jak miałam 8 lat, była w sukni ślubnej, bawiłam się od rana do nocy, to była niedziela, nastepnego dnia dostałam 2 z matmy, a po pół roku w wypadku samochodowym ucięło mi jej rękę:o
tylko nie pisz, że dębowy z ikea... bo najdłuższy jest na 245 a ja potrzebuję 3100... inaczej łączenie wypadnie w połowie zlewu:mad:

Agatha mam takie same ościeżnice i fiordy do nich - i wg mnie ładnie wygląda jak listwa jest "przedłużeniem" ościeżnicy - wtedy jest tak wszystko równiutko.

Ale ja mam zwykłe mdf-y - może jak drzewo w dobrej cenie to tym się kierować?

Reni Ty o Barbi piszesz?:)

tak o barbi

Magda mozesz łączenie zrobić przed zlewem a wiekszy odpad wykorzystać gdzie indziej

:hug:

Agatah, jak drewno w dobrej cenie, to uważam, że warto brać. Jeśli masz jako alternatywę listwy z mdf-u, to brałabym te.

Dodatkowo cena mnie przekonuje... :cool:

Agatha a skąd masz blat? i z czego -dębowy? i jaki koszt? Piękny jest

ja muszę mój siwy wywalić i zrobić taki jak Ty masz... tylko już tyle zmian wymyśliłam, że maż mnie ukatrupi

Dębowy, drzewniany, prawdziwy :wiggle:

Od stolarza.

Nie z Ikei, tam jak mi policzyli za to co mam po oknem (metr szerokości i 90 cm głębokości) i to co z boku (też 90 głębokości i wysokośc 86 cm) to padłam. Prawie 5 tysięcy :lol2::lol2::lol2:

A mnie stolarz zrobił to wszystko plus ten normalny 62 cm głebokości i 340 długości, za... uwaga... 1700 złotych:yes:

Tcyh z Ikei nie chciąłabym jednak z jednego powodu... one są łączone na długości, taka mozaika, a mój jest z całych dłuuuuuugich kawałków :)

Tylko jeszcze jedno... czy Ty chcesz dębowy?

BO dębowych litych chyba już Ikea nie ma.

Są AKERBY http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10153771/, ale one na wierzchu debowe, a w środku paździerz.:cool: