Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No co Ty, nic tu dzisiaj nie piszą, nawet ja nadążam :rotfl:

ide spać, bo głodna jestem... jak nie zasnę to rzucę się na lodówkę (i zjem żarówkę z musztardą, bo nic innego nie ma :lol2::lol2:)

Kocurki cuuuudne. Za Księciunia trzymam kciuki.

Drzwi eleganckie. Też myślałam, że kuchnię masz otwartą... Czekam na drzwi ze szkłem...

Otomana się sprawdzała. U mnie nie był to salon, tylko family/ tv. No i była skóra, bo zdarzyło się, że czasami coś z tacy się wylało...

Mam pytanie, który pled wam się bardziej podoba?

Mój kot już wybrał...

Dodam, że do takich poduch ....

Ven, jutro usunę. Przepraszam, że bez pytania zamieszczam, ale nie mogę się zdecydować.

Edytowane przez Silverspoon

Silver, bójsieboga,

ja sie głowie i dumam, jak te cudneńka hamerykanskie do pl ściągnąc nie bankrutując na kosztach przesyłki, a ty masz wsio na miejscu i jeszcze sie chwali, gule w gardle mam wielką jak Pacyfik z zazdrości :p

pledy cuudne i poduchy, do mnie beżowy bardziej przemawia:D

Silverspoon ja najpierw pomyślałam ze siwy, potem że beżowy a potem znów że siwy więc chyba stanęło na siwym, ale wybór fakt nie jest prosty

Hej, ja od 10 min w pracy :popcorn: na 8 mam spotkanie ze wszystkimi świętymi

O zdjęcia z drzwiami!

Czy ja Ci już pisałam, że piękne i że też chcę takie?

nie nie pisałaś, możesz przypomnieć co myślisz o naszych drzwiach? :lol2:

Lui dziękuję za inspiracje :hug: ja mam ich od groma to też trochę powstawiam, ale aktualnie wrzucam je w odpowiednie foldery (wczoraj dotarłam do połowy), bo mąż na myśl o oglądaniu 5 tys zdjęć prawie płacze.

Druga inspiracja Lu jest mega, ta pufka wygląda, jakby na nóżkach miała złote szpileczki :rotfl:

:yes: za to uwielbiam te nóżki z kółeczkami, jednak w salonie takich mieć nie mogę. Mamy panele, będziemy na niej kłaść nogi (lubimy się wyciągnąć) i nie chcemy żeby się nam podłoga rysowała ani pufa nadmiernie zmieniała lokalizację.

matkozcórkom, ja nie wyrabiam, piszecie z prędkością światła :eek:

Dziś to jest nic, helloł :bye: widziałam Twoją łazienkę :cool: czad po zmianach

No co Ty, nic tu dzisiaj nie piszą, nawet ja nadążam :rotfl:

ide spać, bo głodna jestem... jak nie zasnę to rzucę się na lodówkę (i zjem żarówkę z musztardą, bo nic innego nie ma :lol2::lol2:)

żarówkę z musztardą, muszę spróbować kiedyś :rotfl:

Kocurki cuuuudne. Za Księciunia trzymam kciuki.

Drzwi eleganckie. Też myślałam, że kuchnię masz otwartą... Czekam na drzwi ze szkłem...

Otomana się sprawdzała. U mnie nie był to salon, tylko family/ tv. No i była skóra, bo zdarzyło się, że czasami coś z tacy się wylało...

Nawet próbowaliśmy zrobić zdjęcie drzwiom wiatrołapowym ale na zdjęciu nie widać fazy więc z całej elegancji nici :cry:

Dzięki za kciuki :*

Silver, bójsieboga,

ja sie głowie i dumam, jak te cudneńka hamerykanskie do pl ściągnąc nie bankrutując na kosztach przesyłki, a ty masz wsio na miejscu i jeszcze sie chwali, gule w gardle mam wielką jak Pacyfik z zazdrości :p

pledy cuudne i poduchy, do mnie beżowy bardziej przemawia:D

Silver nie gniewam się, że wstawiłaś, moja galeria dla stałych bywalczyń zawsze otwarta pod względem zdjęć, inspiracji - nic nie kasuj :no:

Przyłączam się do Vesi, że takie rzeczy nam tu pokazujesz a u nas taka bida z nędzą :mad:

Silverspoon, ja jestem za szarym. Beżowy za bardzo "zlewa się" moim zdaniem z poduchami.

Witam się z kawką :)

Mnie się podoba jeden i drugi ;)

cześć dziewuszki :)

kurczę - im częściej oglądam te inspirki tym bardziej mi się podobają takie wnętrza...

styl klasyczny:rolleyes:

a to całkiem burzy moje wyobrażenie od zawsze jaki chcę mieć dom... i weź tu bądź mądry:razz: