Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

barbe - śliczne te sofki :).

No i w końcu dowiedziałąm się co fotele liberty :). Jak cżłowiek na wsi mieszka to taki jest "do tylu" ;)

Dzień dobry z rana :)

"sofa liberty".

http://www.sellingantiques.co.uk/photosnew/dealer_rait/dealer_rait_full_1322829670664-2845885800.jpg

I sobie pomyślałam, że Venuska odleciała na obcą planetę :rolleyes:

Ómarłam :rotfl::rotfl::rotfl:

helloł :bye:

Barbe :rotfl: tak dokładnie o sofie Liberty mówię, tej z gógla :rotfl: tak jak Tosia trafnie zauważyła wpisuje się i w modny szmaragd i pasuje do cegły :rotfl: :rotfl:

Dziękuję za inspirację, sofa docelowa coś takiego ;) ale chyba bardziej uproszczona, czyli taka jaką mam teraz cieńsza, na takiej samej ramie (taka jak na inspiracjach :cool: ) z nitami i w welurze :yes:

Sofy szkoda mi najbardziej, bo dostać taką w rozsądnej cenie same wiecie...była robiona na wzór tej z Kare za grube tysiące :mad:

Silverko wklejam wizualizację ściany tv :hug:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/scianatv_zps64ee9366.jpg

Edytowane przez Venus_m

Agatah każdy obłazi, ale na jednym wystają nitki a na drugim nie ;) to tak jak z ciemnymi schodami, brud taki sam jak na jasnych. Wolę widzieć brud i sprzątać niż go nie widzieć ;)

Sofa będzie jasna szara, fotele navy.

helloł Reni :bye:

Londonko każdemu podoba się coś innego ;)

Agatah a ja odwrotnie ;) tj. mogłabym mieć jasne schody, nie myśl że lubię sobie utrudniać życie, ale skoro brud ten sam to mogłam wybrać to co uważałam że lepiej pasuje :)

a mnie sie ściana tv podoba i w sumie o jakiej zabudowie gadamy, przecież ona tak jest delikatna , ze wogóle jej nie widać a do tego pojemna, ja bym z niej absolutnie nie rezygnowała
O matko jeden dzień mnie tu nie było a tu takie rewolucje venusko nie zdziwie się jak zaraz pobudujesz nowy dom tak cię nosi z tymi zmianami :yes: ścianka tv bardzo fajna ja bym najpierw ją zrobiła a później zaczęła zmieniać meble :yes:

Hejka!!!!

Kanapa ok tylko tak jak Ilonę razi mnie w oczy ta lamówka ,ale jak się nie mylę pisałaś ,że będziesz robić na zamówienie i zrobisz parę poprawek .Ogólnie to Twój wybór i Twój dom,dziwne żeby wszytkim się podobało i każdy chciałby mieć to samo w domu- nudno na tym swiecie by było.

Schody też mam ciemne - nawet bardzo ciemne,moja mama ma jasne i więcej u niej kurzu zauważam niż u mnie:D:D:D.

Właśnie biorę się za porządki i obiadek gotuję bo dziś dwie zupki dla ekipy rodzinnej muszę zrobić.

Mirka sofa będzie bardzo podobna do naszej obecnej :yes: z narożnika zrezygnowałam tak szybko jak zaczęłam go rozważać :rotfl:

na West dziś takie stoliki pomocniki w dobrych cenach :mad: a ja nie zdążyłam.

nie mogłam się dziś podnieść :bash: sama myśl, że jeszcze dziś i tydzień urlopu co daje 9 dni !! sprawiała że chciałam pospać, poleżeć jeszcze z mężem, Fionką i Srakulcem wywalonym do góry brzuchem ;)