Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Justynko cudne te fotele!!!! wiem bo widziałam na żywo :lol: - i z chęcią wymieniłabym mój nieproporcjonalny fotel na te dwa :p

To czekam na zdjęcia z dalszej perspektywy :popcorn:

Miłego wieczorku :hug:

helloł Reni ;) Pisałam, że fotki byle jakie z telefonu :p ja nawet telefonem nie umiem ładnych zrobić, a wiem że można :p przytachałam lampę z gościnnego do salonu barometr :lol: nie urywa d***, ale już wiem że mogę zbierać na lampę z regulowanym wysięgnikiem w MG :wiggle:

Tosiu tak jest :lol2:

Admetka witam! koopę lat ;) :hug: ładny masz fotel, nie cuduj.

Widziałam nową, obłędną dostawę lamp w MG i w bardzo dobrych cenach :wiggle: przepiękne!! :)kupiłabym do gościnnego, ale aktualnie mam tam taki skład apostolski, że szkoda gadać :lol2: sofa, 3 fotele (w tym 2 uszaki) i 2 podnóżki :lol2:

Witam się i ja:bye: dawno mnie nie było :o:o

ale takiej okazji jak nowy zakup Venuski nie mogę przemilczeć, fotele super:rolleyes: bardzo mi się podobają, a one mają też opcję z gwoździami czy nie? Justyna a ta ława z x w MG pokażesz zdjęcia? i cenę na privka też poproszę:)

Venusko...gratuluję tak udanego zakupu, a raczej takiego wymarzonego.....bo to najbardziej cieszy:D

Pozdrówki:D

Tosiu na trójnogu to moje marzenie....ale do tych foteli chyba coś bardziej eliganckiego :yes: :)

Ana zaraz skrobnę priv :hug:

Bogusiu dziękuję bardzo, tak takie wymarzone cieszą najbardziej :) to chyba moja druga wymarzona rzecz po lampie w jadalni :rolleyes:

Jjana :hug: :yes:

Londonko jak tak miałabym podejść do tematu to wszystko mam wymarzone :p oprócz uszaków i podnóżków :lol2:

Na lampę i fotele czekałam długo, a to ze względu na cenę więc odkładałam, kazałam parówki jedynki wcinać mężowi żeby na nie uzbierać :rotfl: żartuję.