Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Justyna ale u Ciebie to jeśli drewno, to moim zdaniem merbau bardzo by pasował :yes:

a ławę widzę w chromie na x i do tego ta ścianka biblioteczna też z X, fajnie by to pasowało :)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Julcia najlepiej pokaż to okno to doradzę :)

Aga ja się skłaniam przy lekkiej chromowanej jednak ;)

Reni nie demonizuj :p nie mam ciśnienia na idealne dobieranie. Zabudowa będzie dębowa barwiona na ciemny, ciepły brąz :)

Zdjęcie cyknę jak wrócę do domku.

Classic masz może jakieś zdjęcie Twojego okna?

Edytowane przez julcia1979
Kobitki baaardzo proszę o pomoc. nie wiem dlaczego po odpaleniu neta (używam mozilli) zamiast googla nagle zaczęlo mi wskakiwać jakieś dosearches.com z wyszukiwarką bing.do tego wyskakiwały mi 2 zakładki, ta bing i jeszcze ostatnio otwarta strona. zmieniałam w narzedzia-opcje-po uruchomieniu wyświetl stronę startową (czyli udało się ze tylko 1 karta) ale do :mad: ustawiłam jako stronę startową google, zaakceptowałam i nadal włącza mi się to pierdzielone dosearches:bash: czy ktoś ie, jak przywrócić googla?i net mi zwolnił:(

Julcia mogę zrobić a co dokładnie ma być widać? ta kulkę/jej brak czy karnisz, czy ogółem? bo nie wiiem co pstrykać:)[/QUOTE]

ogółem:D

Witam Venus

od jakiegoś czasu podglądam Twój dom, ale widząc fotele musiałam się odezwać są naprawdę cudne! Mam pytanie gdzie kupiłaś poduszki które się na nich znajdują?

za chwilę powinien być mąż, właśnie dzwonił, że cały tył samochodu skasowany :bash: :cry: gość zasnął na światłach i w niego wjechał

z tego wszystkiego to na szczęście tylko samochód :hug::(