Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ten fajny :)

http://ak1.ostkcdn.com/images/products/7108660/Nourison-Graphic-Illusions-Grey-Antique-Damask-Pattern-Rug-53-x-75-f9d06a8f-68a2-48ac-b3d0-196b174a7f76_600.jpg

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no fotel turip :popcorn:

Idę popatrzyć jak wygląda.

Myślałam o czymś z tkaniny i może krata, żeby nie było za jednolicie.

Mam zdjęcie jednej ściany. To co tam stoi ni jest ustawione. Chodziło o zdjęcie ramek.

Edytowane przez Silverspoon
Właśnie, Silver, a nie wolisz w tkaninie? Ja za skórą na kanapach nie przepadam Tkanina wydaje mi się cieplejsza. To co pokazałaś nie wygląda na supernowoczesne wnętrze. Może coś bardziej klasycznego, jak Soderhamn z Ikeo. Tego Kvika w tkaninie (ciemnoszarej) ma mój brat. I już tak nowocześnie nie wygląda.
daj jakieś maleństwo w ten pusty środek :)

Chodzi ci o szafkę? Tam jest wszystko poprzestawiane, bo były ramki wieszane. Poza tym dziewczyna przylatuje z PL to może swoje jakies rzeczy bedzie chciała postawić.

Söderham jak dal mine za głeboki I mało wygodny. Poza tym za duży. Materiałowy kivik odpada. W kiviku lubię te szerokie boki. Mam też podobne do trzymania na nim ipada.
Może :D. Tylko męża musiałabym przekonać, bo dla niego livingroom to bez krzeseł. Nawet chyba twoje Liberty by nie przeszły. Za to przemalować może zawsze na każdy kolor i wykończenie. Nie wiem ile dziewczyna pomieszka i kto później...