Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja dzisiaj napiszę do allegro o sprawdzenie tej osoby, w negatywnym komencie z wczoraj u retro-house1 pada nazwa toja2005 , że to identyczna aukcja:(:mad:

prawie 500zł poszło się gonic ja wziełam dwa i mama jedno:(

Edytowane przez london23
  • Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus spodobała się lampa i cena tylko trochę mi ten abażur nie pasuje :no: wolałabym w innym kolorze....

Też kiedyś mnie oszukali na allegro na bardzo śmieszną kwotę, ale sprzedawca oszukał chyba z 300 osób, ktoś z nich zgłosił to na policję i musiałam iść złożyć zeznania.

gotowy :rolleyes: dzisiaj dopiero kratki założone...zdjęcia zrobiłam dla Ciebie w tamtym tygodniu...ale później pomyślałam, że jak skończą to jeszcze raz zrobię...ale jeszcze nie mam nowych :rolleyes:
ja trafiłam na tą lampę szukając zupełnie innej...która miała dobrą cenę...no i wpisałam nazwę producenta, żeby oblukać co tam jeszcze ma w ofercie w dobrej cenie...ale nie sprawdzałam abażurów....może są do kupienia osobno...
hmmmm :rolleyes:...no może coś wrzucę u Ciebie...chociaż chciałam jakoś ładnie zaaranżować a nie takie robocze...ale powiem Ci, że jestem zachwycona :yes::yes::yes: i POLECAM ! w realu wygląda o niebo lepiej :wiggle: zresztą ja zdjęć robić się nie naumiałam :no:

U mnie dokładnie 405zł sprawdziłam przelew :mad: najbardziej mi żal jak ich naprawdę nie będzie a ja się tak napaliłam :cry:

Ja już napisałam do all...aby sprawdzili tę Panią;)

:lol2:

Londonka a ja dostałam od Magdy z MG śliczną błyskotkową dwupoziomową paterkę :wiggle:

nie wiem czemu się jeszcze nie pochwaliłaś ;);) znaczy czemu fotek nie ma :rolleyes::rolleyes: