Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj Venus,

Jeszce się dobrze nie poznalismy a Ty co myK??

o nieładnie (hihi)

na poważnie, szanuję Twoją decyzję ale zaglądaj czasem i może nie zamyka wszystkich drzwi zawsze można choć promyk światła przez nie wpuścić..... przypomnieć o starych czasach, pośmiać się, i zadumać też czasem.,......:hug:

Hej :hug: Ile miłych wpisów, dzięki, że zaglądacie :) Na pewno napiszę co u nas w domu po planowanych montażach :yes:

Venuska za ogrod sie bierze ;) choc pamietam, ze kiedys gdzies pisala ze to nie jej tematy ;)

a tak serio - to wszystkiego dobrego, gratki domu fajnie wykonczonego i aby zawsze w nim duzo radosci bylo.

a do swojego watku zapraszam,bo na pewno ciezko bedize Ci sie odciac od FM z dnia na dzien... choc z tego co piszesz to planu takiego nie masz :)

Hej Nicol :hug: zgadza się, nie odcinam się ale nie mam już tyle czasu aby prowadzić ten wątek tak jak dotychczas. Wolny czas chcę wykorzystać jednak na myślenie o wykończeniu domu, chociaż ostatnio wróciłam do zakupów ciuchowych, więc jestem na domowym odwyku :lol: Ogród? oszalała Pani? :rolleyes: jeszcze nie :lol:

Venus,

szkoda, kawał czasu fajnego z Tobą spędziłyśmy - wierzę, że to nie definitywny koniec, dziękuję Ci za wspólnie spędzone chwile, rady i porady merytoryczne, oraz wszelkie "pozatematyczne" - wszystkiego dobrego!!!!

Sharlo :hug: no właśnie muszę do was zajrzeć :popcorn: ale to jutro rano, bo wtedy mam najwięcej czasu.

oj Venus,

Jeszce się dobrze nie poznalismy a Ty co myK??

o nieładnie (hihi)

na poważnie, szanuję Twoją decyzję ale zaglądaj czasem i może nie zamyka wszystkich drzwi zawsze można choć promyk światła przez nie wpuścić..... przypomnieć o starych czasach, pośmiać się, i zadumać też czasem.,......:hug:

Cześć byku :lol: zaglądam co tam u was :D

Justyna co ja czytam.....:eek:

Nie będę się rozpisywała, ale wiedz, że szanuję Twoja decyzję:yes: Zostawiam:hug:

:hug:

Hej!!

Codziennie zaglądam z przyzwyczajenia do Ciebie:).Zostawiam pozdrowionka:hug::hug:

Ja również pozdrawiam :hug: :bye:

Dżastin, mam sprawę:)

czy siedząc na Twoich Libertasach-Libertynach;)dałoby się zjeść posiłek? czy one mogą w razie czego robić za krzesła do stołu, czy nie ten typ i to se neda? nie mówię o mocno okazjonalnym siedzeniu, bo to wiadomo i na taborecie da się zjeść, ale o takim wygodnym spożyciu posiłku.

okiej, ale dlaczego? bo za wysoko, za głęboko, za fotelowato, czy dlaczego innego? pytam, bo muszę wymyślić koncepcję jadalni z możliwością wykorzystania krzeseł-foteli które na co dzień muszą pełnić inne funkcje:) Lui ty pewnie siedziałaś na fotelach tego typu? do biureczka i komputerka się nadają? do wiatrołapu by dupkę posadzić i bucik zgrabnie na nóżkę wsunąć? do sypialni by romantycznie rzucić na niego szlafroczek;) albo przy toaletce?

Nooo, to są typowe fotele. Za niskie, za głębokie, żeby siedzieć na nich przy stole. Nie nadają się do biureczka i do komputera.

Do wiatrołapu... Jeśli jest przestronnym holem: tak.

Do sypialni, romantycznie? Owszem, jak najbardziej!

Classic, Lui :hug: Liberty to zdecydowanie fotele, ja tam sobie jem czasem na nich ale nie przy stole :no: są za niskie, za głębokie i zbyt fotelowate :lol: przy stole też wyglądałyby chyba komicznie, bo mimo że jak na fotele są bardzo zgrabne, tak na krzesła szeeeeeerokie :lol2:

Venusko, widzisz, że tęsknim :D

:hug: :*

hello ;)

i ja pozdrowionka zostawiam :)

Venus przeczytalam to co trzebe ..... no i decyzja Twoja, coz mam powiedziec ;) wazne, ze nie znikasz tak juz na dobre ;)

poniewaz doradzalas mi w sprawie kociaka to tylko po cichu powiem, ze nasz maluszek juz jest na swiecie (kremowa kruszynka :) ), ale cierpliwie czekamy, az podrosnie (ok 3 mce)

pewnie za miesiac zaczne kupowac drapak i kuwety i cala reszte ;)

Kamiku gratulacje :)

i jak was opuścić? ;) da się? :lol2: chyba nie :no:

Dzusta, Kamiku jeszcze raz gratulacje :hug:

Yokasiu widziałam Boodzik :wiggle: gratuluję

Asiu :yes: :hug:

Słońce to super :D biszkopcika będziecie mieć? my mamy dziś dzień wolny, chodzę ciągle przytulam te puchate dupki, nawąchać się ich nie mogę :lol2: koty domowe ślicznie pachną (za uszkiem :D ). Czekam i ja na waszą kruszynkę. Meble tapicerowane rób w welurze, nasze są wkurzone od zmiany foteli :lol: bo się nie zaczepia.