Sharlotka 28.10.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Venus,szkoda, kawał czasu fajnego z Tobą spędziłyśmy - wierzę, że to nie definitywny koniec, dziękuję Ci za wspólnie spędzone chwile, rady i porady merytoryczne, oraz wszelkie "pozatematyczne" - wszystkiego dobrego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 28.10.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 oj Venus, Jeszce się dobrze nie poznalismy a Ty co myK?? o nieładnie (hihi) na poważnie, szanuję Twoją decyzję ale zaglądaj czasem i może nie zamyka wszystkich drzwi zawsze można choć promyk światła przez nie wpuścić..... przypomnieć o starych czasach, pośmiać się, i zadumać też czasem.,...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 29.10.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Justyna co ja czytam..... Nie będę się rozpisywała, ale wiedz, że szanuję Twoja decyzję Zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 29.10.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) Hej!! Codziennie zaglądam z przyzwyczajenia do Ciebie:).Zostawiam pozdrowionka:hug: Edytowane 29 Października 2013 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.10.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Classic, ja Ci odpowiem: to se neda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.10.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nooo, to są typowe fotele. Za niskie, za głębokie, żeby siedzieć na nich przy stole. Nie nadają się do biureczka i do komputera.Do wiatrołapu... Jeśli jest przestronnym holem: tak.Do sypialni, romantycznie? Owszem, jak najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 29.10.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 nie nie jestem w ciąży A ja tak :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 29.10.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Usciski zostawiam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 29.10.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 A ja tak :lol2: To gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 29.10.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Venusko, widzisz, że tęsknim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.10.2013 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Hej Ile miłych wpisów, dzięki, że zaglądacie Na pewno napiszę co u nas w domu po planowanych montażach Venuska za ogrod sie bierze choc pamietam, ze kiedys gdzies pisala ze to nie jej tematy a tak serio - to wszystkiego dobrego, gratki domu fajnie wykonczonego i aby zawsze w nim duzo radosci bylo. a do swojego watku zapraszam,bo na pewno ciezko bedize Ci sie odciac od FM z dnia na dzien... choc z tego co piszesz to planu takiego nie masz Hej Nicol zgadza się, nie odcinam się ale nie mam już tyle czasu aby prowadzić ten wątek tak jak dotychczas. Wolny czas chcę wykorzystać jednak na myślenie o wykończeniu domu, chociaż ostatnio wróciłam do zakupów ciuchowych, więc jestem na domowym odwyku Ogród? oszalała Pani? jeszcze nie Venus, szkoda, kawał czasu fajnego z Tobą spędziłyśmy - wierzę, że to nie definitywny koniec, dziękuję Ci za wspólnie spędzone chwile, rady i porady merytoryczne, oraz wszelkie "pozatematyczne" - wszystkiego dobrego!!!! Sharlo no właśnie muszę do was zajrzeć ale to jutro rano, bo wtedy mam najwięcej czasu. oj Venus, Jeszce się dobrze nie poznalismy a Ty co myK?? o nieładnie (hihi) na poważnie, szanuję Twoją decyzję ale zaglądaj czasem i może nie zamyka wszystkich drzwi zawsze można choć promyk światła przez nie wpuścić..... przypomnieć o starych czasach, pośmiać się, i zadumać też czasem.,...... Cześć byku zaglądam co tam u was Justyna co ja czytam..... Nie będę się rozpisywała, ale wiedz, że szanuję Twoja decyzję Zostawiam:hug: Hej!! Codziennie zaglądam z przyzwyczajenia do Ciebie:).Zostawiam pozdrowionka:hug: Ja również pozdrawiam Dżastin, mam sprawę czy siedząc na Twoich Libertasach-Libertynach;)dałoby się zjeść posiłek? czy one mogą w razie czego robić za krzesła do stołu, czy nie ten typ i to se neda? nie mówię o mocno okazjonalnym siedzeniu, bo to wiadomo i na taborecie da się zjeść, ale o takim wygodnym spożyciu posiłku. okiej, ale dlaczego? bo za wysoko, za głęboko, za fotelowato, czy dlaczego innego? pytam, bo muszę wymyślić koncepcję jadalni z możliwością wykorzystania krzeseł-foteli które na co dzień muszą pełnić inne funkcje:) Lui ty pewnie siedziałaś na fotelach tego typu? do biureczka i komputerka się nadają? do wiatrołapu by dupkę posadzić i bucik zgrabnie na nóżkę wsunąć? do sypialni by romantycznie rzucić na niego szlafroczek;) albo przy toaletce? Nooo, to są typowe fotele. Za niskie, za głębokie, żeby siedzieć na nich przy stole. Nie nadają się do biureczka i do komputera. Do wiatrołapu... Jeśli jest przestronnym holem: tak. Do sypialni, romantycznie? Owszem, jak najbardziej! Classic, Lui Liberty to zdecydowanie fotele, ja tam sobie jem czasem na nich ale nie przy stole są za niskie, za głębokie i zbyt fotelowate przy stole też wyglądałyby chyba komicznie, bo mimo że jak na fotele są bardzo zgrabne, tak na krzesła szeeeeeerokie Venusko, widzisz, że tęsknim :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.10.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Veni,vidi,venus ! fajnie, że zaglądasz bo ja wcale odkąd Ciebie nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 29.10.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Też zaglądam codziennie tutaj i przez Ciebie zaczęłam inne wątki zwiedzać.....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 29.10.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Zeliczko to tak jak ja .Efektem tych wycieczek jest duża gorączka , chęć wyburzenia domu i budowania od nowa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 29.10.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ja też zaglądam ale się nie żegnam Justynko my się czasami widujemy Kamiku takie wieści, gratulacje Dziewczyny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 31.10.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Justyna, ja również przy porannej kawce zaglądam każdego dnia. Jakoś trudno się odzwyczaić Kamiku, witaj w klubie. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 31.10.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 hello i ja pozdrowionka zostawiam Venus przeczytalam to co trzebe ..... no i decyzja Twoja, coz mam powiedziec wazne, ze nie znikasz tak juz na dobre poniewaz doradzalas mi w sprawie kociaka to tylko po cichu powiem, ze nasz maluszek juz jest na swiecie (kremowa kruszynka ), ale cierpliwie czekamy, az podrosnie (ok 3 mce) pewnie za miesiac zaczne kupowac drapak i kuwety i cala reszte Kamiku gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.10.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 i jak was opuścić? da się? chyba nie Dzusta, Kamiku jeszcze raz gratulacje Yokasiu widziałam Boodzik gratuluję Asiu Słońce to super biszkopcika będziecie mieć? my mamy dziś dzień wolny, chodzę ciągle przytulam te puchate dupki, nawąchać się ich nie mogę koty domowe ślicznie pachną (za uszkiem ). Czekam i ja na waszą kruszynkę. Meble tapicerowane rób w welurze, nasze są wkurzone od zmiany foteli bo się nie zaczepia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 31.10.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Hej Venusko to i ja się przywitam z kotem na kolanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 31.10.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 (edytowane) Dziękuję za odzew. Chyba nie dałyśmy rady...ale nic to. Dziękuję Venus, ze mnie nie pogoniłas Edytowane 1 Listopada 2013 przez Silverspoon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts