Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nesska, potwierdzam, ceny abażurów w MG są wg mnie bardzo dobre! A jakość, kształt i kolorystyka, bez porównania! Dobrze zrozumiałam, że szukasz do kinkietów? Nie chcę strzelać z cenami, ale coś mi się zdaje, że kosztują dużo mniej niż 65 zł...

Nesska mam dla Ciebie wiadomość :) Na Kopernika abażury do kinkietów kosztują 45 zł, są świetne zestawienia kolorystyczne np z kontrastującą lamówką. Sama byłam blisko wymiany swoich w sypialni na lampkach nocnych, ale mąż głośno zaprotestował - niedojrzały designersko jak Daro AsiZet :lol:

Zapełniłam docelowo 1 z 2 półek kominkowych. Wiem jedno na pewno, nie robię więcej półek otwartych. Niby coś się kupi, a jak trzeba to albo nie pasuje, albo za drogie, albo bez sensu :lol:

Nesska były :yes: są cudne z cieniutką metalową lamóweczką oh i ah :D :D

Mirelko oczywiście :) hodowla Prinsia z p. Kasią jestem w kontakcie stałym, zawsze pomaga jeżeli mam wątpliwości, pyta o kiciusia jak się ma itp. Doradzi też na pewno inną dobrą hodowlę jeżeli umaszczenie nie pasuje.

Nesska były :yes: są cudne z cieniutką metalową lamóweczką oh i ah :D :D

Ja mam takie, ale białe. Uwielbiam je! (jeden nawet na avatarku). Te abażury są wykonane ze ślicznej tkaniny, nie wbija się w nią kurz.

Kolejna dobra wiadomość jest taka, że dziś testujemy aparat i obiektywy :wiggle: mam nadzieję, że szybko uda nam się zamówić aparat i nie będę już robić venuskowej perspektywy :lol2: