fajna kobieta 18.02.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Trzymam kciuki!!!! Ja na diecie wytrzymuje od pon-pn w weekendy nie daje rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 18.02.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 To może skoro Ty nie jesz to się z innymi podziel - może jakieś przepisy? wiem podła jestem... Moze dlatego, że moja ostatnia dieta to totalna klapa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.02.2014 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Trzymam kciuki!!!! Ja na diecie wytrzymuje od pon-pn w weekendy nie daje rady. Fajna kobieto dzięki Chyba słabo trzymałaś, bo wczoraj po pracy stwierdziłam, że koniec tej męczarni, ja muszę zjeść normalnie bo dieta nie współgra z moim ciałem i umysłem gdzie byłam? na festwialu pizzy moje marzenie jeść i nie tyć To może skoro Ty nie jesz to się z innymi podziel - może jakieś przepisy? wiem podła jestem... Moze dlatego, że moja ostatnia dieta to totalna klapa... Podzielę się, podzielę. Mam taki przepis na tartę cytrynową, że zrzuca z tronu wszystkie moje dotychczasowe desery Miłego dnia dziewczynki nadal szukam wykonawcy balustrady schodowej, chyba najpierw będzie zabudowa w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.02.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 No nieeeee.....:sick:Ale rozumiem Cie przy pizzy tez bym skapitulowala.Ja w związku z tym ze nie potrafię sie odchudzać to chociaż ćwiczę dużo.Nie wiem jak bym wygladała gdybym sie nie ruszala.:oDiety nijak mi nie idą....dawaj ten przepis na tartę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.02.2014 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Wczoraj przyszła taca do salonu ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.02.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.02.2014 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 pokażę, pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2014 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 W sobotę prawdopodobnie będzie pomiar na barierkę schodową Niestety musieliśmy zrezygnować z płaskowników i przychylić się do wersji, która przed tą ostatnią wydawała się finalną. Barierka czarna, tralki wkręcane w stopnie 2 sztuki na jednym stopniu, słupy ozdobne ale niezbyt grube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2014 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Kupiłam wieki temu, ale jeszcze nie pokazywałam. Organizer na biurko do komputerowego: http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/organizer-pojemnik-skora-bezowa-krokodyla-na-biurko-mintgrey-700x463_zps03c6acea.jpg Pozostając w tym pokoju pokażę wam również grafiki, które już parę tygodni temu doczekały się miejsca docelowego. Wybaczcie mi venuskową perspektywę, ten pokój póki co nie nadaje się do pokazania w szerokiej perspektywie http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/obraz-grafika-abfab-grafika-kolorowa-na-zamowienie-700x463_zps6ed2d1fd.jpg http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/obraz-grafika-abfab-kot-kolorowy-na-zamowienie-463x700_zps8012a0e8.jpg http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/obraz-grafika-abfab-kociak-kolorowy-na-zamowienie-463x700_zps6dbf9770.jpg Polecam, bardzo dobry kontakt z firmą i same grafiki również bardzo dobrej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.02.2014 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Pomiar balustrady był, doprecyzowujemy szczegóły i działamy Wstępnie termin montażu do majówki Zrobiliśmy symulację z kartonów i pewne rzeczy niestety są zbyt masywne na naszą klatkę schodową, ale coś wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.02.2014 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Fotki uaktualnione - zapraszam W weekend pstrykałam salon i to tak aby pokazać jak ma się on względem innych pomieszczeń, niestety w między czasie przygniotłam koc i pstrykałam dalej, wszystkie zdjęcia trafiły do kosza, ale w kolejny weekend nadrobię. http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/taca-chrom-ze-sznurkowa-raczka-700x463_zps4dcb19c0.jpg http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/taca-chrom-fotel-liberty-navy-mintgrey-463x700_zps29264f52.jpg Chromowana taca z plecionymi rączkami, moim zdaniem świetnie przełamuje wszelkie błyski metali, a jak się znudzi powędruje na taras http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/konsola-szklana-krzyzakowa-dekoracja-patera-ramka-lene-bjerre-700x463_zps12ff1305.jpg Czy Ania sroczka jeszcze tu zagląda? Co prawda nie ma ciastek z tkaniny, ale są inne błyskotki http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/salon-cheron-quatrefoil-szary-navy-fotele-liberty-463x700_zps130aa3f2.jpg Migotko coś dla Ciebie P.S. Wiem, że lampa na krzyżaku jest za niska, ale to jedyna wolna i pasująca kolorem. Nie wiem też czy krzyżak jest w ogóle docelowy dlatego nie szukam wysokich lamp w to miejsce póki co. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 24.02.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 O jak miło, że Ktoś o mnie pamięta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Ven - ja bym o przepis na tartę chciała prosić .......... Mam gadzieś super przepis na torcik........... bazyliowy. Pychota Na słodko oczywiście, trochę jak sernik smakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2014 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Migotko Mirela na jaką? cytrynową? jak zrobię to obfocę i wstawię na blog, niestety w tygodniu na tarty nie mam czasu. Mamy w weekend wizytę u weta więc pędzimy do domu żeby Młodemu siuśki pobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 25.02.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Ale ślicznie! <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2014 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 ooo Lui Dzięki kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Leje ? Znowu kamole w pęcherzu ? Oj kochana, lepiej na BARFa przejdź. Biedaki za mało wody piją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 25.02.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Twoje kadry powalają Ale nie jestem pierwsza która to pisze:rolleyes: Taca dodaje szlachetności stolikowi,a wiem że taki był efekt Na krzyżaku piękna patera (ta piętrowa, tak się mówi-patera? ) Na pocieszenie dla siebie, napiszę że mam taki sam zegarek z AD i ramkę z LB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 25.02.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Ale pięknie uwielbiam Twoje ujęcia są niesamowite a ten kolor fotela cudowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2014 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Mirela nie nie, to kontrolne badanie. Zawsze robimy co jakiś czas dla pewności. Wyniki ma super, zero kamyków w weekend mamy przegląd techniczny obu łącznie z odrobaczeniem i szczepieniami. Piją, piją wodę Mają kilka misek a wodę wymieniam kilka razy dziennie, w zasadzie jak się jedno napije to od razu wylewam, myję i nalewam świeżej W ten sposób piją dużo, ale trzeba je faktycznie przypilnować. Madzia Ty franczesko No tak stolik jest bardzo szlachetny ale na razie taki musi być. Wstrzymuję się ze stolikiem pomocnikiem, ławą i dywanem do czasu zabudowy tv, bo mąż zgodził się na grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts