Venus_m 25.02.2014 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Dianka ale dawno Cię nie było dzięki. Navy to faktycznie był strzał w 10 z cegłą gra bardzo fajnie, jednak prowizorka z tv nie pozwala mi na pokazanie większej części póki co. Powoli ale do przodu, cieszę się, że będzie balustrada bo po niej to już tylko zabudowa ściany tv, szafa pod schodami (która będzie raczej na szarym końcu) i wtedy już tylko dekoracja okien na dole i zewnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 To dobrze.... trzymam kciuki 50-60 ml na kg kota - tyle powinny dziennie wypijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 25.02.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Oj dawno dawno, navy to wspaniały kolor ja osobiście na niego choruję bardzo ale w sumie to jakoś nie mam gdzie zrealizować moich pragnień póki co Ciekawa jestem całości oj będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2014 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Mirelka dzięki Tylko tłusta ta nasza bambaryła nie wiem ile waży, dowiem się w weekend, bo moja waga przekłamuje Dianka ja myślę nad dołożeniem navy do sypialni, ale to się chyba nie uda nie mam jeszcze pomysłu jak to rozegrać i czy w ogóle. U was zmiany super (chociaż przyznaję, że też dawno nie byłam), to co widziałam na Święta super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 25.02.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Na krzyżaku piękna patera (ta piętrowa, tak się mówi-patera? ) Ja na to mówię etażerka :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2014 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Etażerka to jednak bardziej mebel co prawda otwarty i kilku piętrowy, ale jednak mebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 25.02.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Justyna, masz może jakieś ciekawe tapety w kolorach granat lub navy? Szukam czegoś do sypialni za łóżko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.02.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 nie wiem, jaki styl cię interesuje, ale przepiękne granaty ma eijffinger. ich zdjęcia bardzo wiernie oddają to, co na ścianie. (sama posiadam grant z linii grand cru classe - nr nie pamiętam, ale to ten bardziej chabrowo-niebieski niż granatowo-niebieski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.02.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Ja ostatnio dostałam przypomnienie o przepadnięciu punktów paypal. Nigdy nie zwracałam na to uwagi ale trochę się uzbierało. I za free mi przysłali wagę elektryczną. Już nie musze kotów ważyć na kuchennej (jednego pakowałam w wełnianą siatkę (lubi tak więc szło go zważyć) a drugiego... atawiałam na blaszce do ciasta (musiał stać na własnych nogach). Ale ważenie było cięzkie. Teraz mam luksus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.02.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Ven - ja bym o przepis na tartę chciała prosić .......... Mam gadzieś super przepis na torcik........... bazyliowy. Pychota Na słodko oczywiście, trochę jak sernik smakuje . jak bys znalazła przepis to chętnie wypróbuje bo od czasu jal zjadłam lody bazyliowe to ten smak za mna chodzi w innej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.02.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Jasne, zeskanuję albo spiszę. Bo tego przepisu nigdzie na necie nie potrafiłam odszukać. Ale ni elicz na smak bazyli, choc daje się tam cały pęczek to czuć jekki słodki serniczek (bo i taką konsytencję ma). Jest pyszny, słodko kwaśmy. Ja go upiekłam bo ładnie wyglądał, ale smakiem mnie też powalił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2014 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Justyna, masz może jakieś ciekawe tapety w kolorach granat lub navy? Szukam czegoś do sypialni za łóżko. nie wiem, jaki styl cię interesuje, ale przepiękne granaty ma eijffinger. ich zdjęcia bardzo wiernie oddają to, co na ścianie. (sama posiadam grant z linii grand cru classe - nr nie pamiętam, ale to ten bardziej chabrowo-niebieski niż granatowo-niebieski) Właśnie chciałam wskazać Dusiową tapetę piękna. Zobacz tutaj - bardzo dobra obsługa. Sam kolor oczywiście najlepiej wybrać na miejscu w katalogach. Niestety wybieranie tapet wspominam jak koszmar Ja ostatnio dostałam przypomnienie o przepadnięciu punktów paypal. Nigdy nie zwracałam na to uwagi ale trochę się uzbierało. I za free mi przysłali wagę elektryczną. Już nie musze kotów ważyć na kuchennej (jednego pakowałam w wełnianą siatkę (lubi tak więc szło go zważyć) a drugiego... atawiałam na blaszce do ciasta (musiał stać na własnych nogach). Ale ważenie było cięzkie. Teraz mam luksus . Ja znalazłam śliczną kuchenną wagę i waham się czy zamawiać czy zbierać na ściankę tv jak bys znalazła przepis to chętnie wypróbuje bo od czasu jal zjadłam lody bazyliowe to ten smak za mna chodzi w innej wersji Jasne, zeskanuję albo spiszę. Bo tego przepisu nigdzie na necie nie potrafiłam odszukać. Ale ni elicz na smak bazyli, choc daje się tam cały pęczek to czuć jekki słodki serniczek (bo i taką konsytencję ma). Jest pyszny, słodko kwaśmy. Ja go upiekłam bo ładnie wyglądał, ale smakiem mnie też powalił . Ja znam tylko ten przepis, tj. nie robiłam, ale czeka w kolejce do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.02.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 mój bez sera ... a lekko sernikowo smakuje... poszukam w domu, przez weekend.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.02.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Hej kochana Zaglądam zaglądam jest bosko:yes: poluję na taką samą lampkę hehe... Powiedz mi jeszcze Justyś czy Twoje poduszki mają wzory na obu stronach czy tylko na jednej :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2014 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Hej Sroczko Dzięki Lampka ta z krzyżaka? TK MAXX na pewno nie więcej jak 130 zł z abażurem. Poduszki mają wzór po obu stronach, ale czekają do zmiany Muszę mieć z kedrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.02.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 mój bez sera ... a lekko sernikowo smakuje... poszukam w domu, przez weekend.... to tym bardzej poproszę moj P. nie jada sera więc jak jest bez to jest szansa że zje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.02.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Venus, a może dasz do krawcowej jakiejś to Ci wszyje kedrę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2014 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Asia na dobrą sprawę sama mogę ją wszyć akurat na te fotele w salonie chce mieć poduszki naleśniki a nie kwadraty więc zmiana nieunikniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 26.02.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Duś, Justyna, dziękuję za odzew. Nie jest to sprawa bardzo pilna, bo mieszkamy od tygodnia (odkąd Młody pojawił się na świecie:) ), więc spraw pilnych i kosztownych jest milion. Na razie namierzyłam taką tapetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.02.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 No, bo ja zrozumiałam, że nowe trzeba kupić, a te ałt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts