Ankie83 26.06.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Choć wpadłam po poradę niewnętrzarską to przyjemnie oglądać zdjęcia Twoich wnętrz: sypialnia bardzo ładna, miejsca do udanego wypoczynku jak dla mnie Ja w temacie Kocurków polecisz drapak dla kotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 29.06.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Czesc Venusku, dawno mnie tutaj nie było, przeniosłam się tematycznie do ogrodów. Ale miałam nadzieję, że coś więcej tarasu pokażesz a tu cisza... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.06.2014 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Cześć Martittka o karniszu pisałam na blogu, jeżeli pytasz o ten z sypialni a listwy z mdf wysokie na 8 cm całkowicie kanciaste lakierowane na biało - zamówione u stolarza od schodów. Ankie o drapaku również pisałam na blogu nawet zalinkowałam nasz i napisałam co jest ważne przy wyborze. Gdybyś miała kłopot odzywaj się, chętnie podpowiem. Nicole ehhh patrząc na pogodę w PL zastanawiam się czy zrobienie tarasu to był dobry powód, nie wiem czy jechać i już kupować meble tarasowe czy się wstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2014 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Mam już młynki teraz muszę kupić nowoczesny stojak na ręcznik papierowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 06.07.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Ven a te z LB Ci się nie podobają? ja mam i piękny jest,a jeśli chodzi o drzwi to mi chodzi o te zewnętrzne z dostawkami,gdzie robiliście,ile zapłaciliście i czy jesteście zadowoleni?bo Ty mi chyba napisałaś o wewnętrznych...częsciej jest Pani na fb niż na wątku:)kiedy jakiś nowy wpis na blogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.07.2014 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Oj byłam pewna, że pytasz o wewnętrzne Zewnętrzne z firmy Stolpaw w kolorze Orzech, cena 6 tyś. Ogólnie jesteśmy zadowoleni, natomiast zamawialiśmy inny podział na drzwiach (jest niesymetrycznie, miało być symetrycznie). Wpis nowy od wczoraj Aniu no cóż nie mam zbyt wiele czasu na bloga a co dopiero fm, wpadam raczej z doskoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 12.07.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Cześć Martittka o karniszu pisałam na blogu, jeżeli pytasz o ten z sypialni a listwy z mdf wysokie na 8 cm całkowicie kanciaste lakierowane na biało - zamówione u stolarza od schodów. Ankie o drapaku również pisałam na blogu nawet zalinkowałam nasz i napisałam co jest ważne przy wyborze. Gdybyś miała kłopot odzywaj się, chętnie podpowiem. Nicole ehhh patrząc na pogodę w PL zastanawiam się czy zrobienie tarasu to był dobry powód, nie wiem czy jechać i już kupować meble tarasowe czy się wstrzymać Właśnie przeoczyłam wpis ale już nadrobiłam zaległości. Wpis bardzo dla mnie pomocny. Pozdrawiam ja i Pusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.07.2014 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Super, cieszę się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solito3 15.07.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Witam się i niestety nie mogę być oryginalna. FANTASTYCZNIE urządzony dom! Od teraz tylko białe ściany mam w głowie. Pozdrawiam i gratuluję pięknego domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 16.07.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Ven dzięki za odpowiedź,nie wiem jakim cudem przegapiłam wpis o serniczku:P ale już nadrobiłam:)kiedy ta balustrada schodowa się pojawi? buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2014 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Solito dziękuję bardzo za miłe słowa i życzę samych trafnych wyborów a białe ściany są bardzo dobre również ze względu na ewentualne odmalowanie. Aniu do końca lipca stolarz się zobowiązał zamontować, czyli niedługo Wczoraj kupiliśmy meble na taras, musimy zlecić poduchy do uszycia i kupić parasol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.07.2014 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Nadal szukam betonowych donic zewnętrznych, chyba muszę jeszcze raz zrobić wycieczkę do OBI jakieś podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 21.07.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Helloł jakich konkretnie szukasz donic / jakiś kształt, wysokość? nowoczene, kanciaste? http://aukcjusz.pl/aukcja/donica-betonowa-kwietnik-donice-betonowe-super,14357544.html ja dopiero co przeszukiwałam net w poszukiwaniu donic prze dom, podobały mi się w Hydroponice ale ceny masakra , w końcu dorwałam w tkk max ale jedną w Bydgoszczy drugą w Warszawie pozdrawiam (dorota sł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.07.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 a, że tak zapytam... nie myślałaś o tym by sobie samodzielnie je zrobić? To tylko beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.07.2014 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 hej Dorota dziękuje bardzo. Bardzo ładna, natomiast szukałam donicy o małej średnicy wysokiej na 50-60 cm. Dziś kupiłam takie w obi Andariel samemu? a masz jakies DIY? temat ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.07.2014 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Nie robiłam sama ale mój mąż kiedyś wylewał próbkę, bo robiliśmy przymiarkę do betonowego blatu... Wrzuciłam w google i jest tego mnóstwo http://www.tipy.pl/artykul_15905,jak-zrobic-betonowa-donice-do-ogrodu%C2%B7.html http://decomanka.blogspot.com/2012/11/diy-donice-do-kwiatow.html http://44sto.pl/betonowa-doniczka-diy/ http://zszywka.pl/p/doniczki-z-betonu-1081258.html i ogólnie google ftw https://www.google.pl/search?q=betonowa+donica+diy&safe=off&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=saDNU-2CNdH54QTTiIDYDQ&ved=0CCAQsAQ&biw=1155&bih=820 Duże forny trzeba wzmacniac robiąc coś na kształt zbrojenia by się nei pokruszyło, czyli jakąś siatkę wzmacniającą zatopić w środku. Jedyną trudnością jest znalezienie odpowiedniej formy. Beton można bawić pigmentami malarskimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 22.07.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Tez się zastanawiam nad donicami tylko, że na balkon. Mówisz, że w OBI można coś znaleźć. Też się muszę wybrać, druga kwestia co w nie posadzić Jaki masz pomysł dla swoich donic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2014 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Andariel dzięki, fajna sprawa ale przy moim braku czasu to za dużo zabawy, ale może ktoś się skusi? Dzazgunia u nas są bukszpany, na razie sztuczne - dobre na zimę. Zdjęcia pokazałam na Instagramie Chciałabym jeszcze kupić na taras i posadzić hortensje - piękne mają w IKEA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 27.07.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Też myśłałam nad hortensjami i bukszpanami. Coś mi się wydaje, że bedzie to plan na wykonanie dopiero na 2015 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 27.07.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Andariel dzięki, fajna sprawa ale przy moim braku czasu to za dużo zabawy, ale może ktoś się skusi? Sama się skuszę Już byłam w sklepie. Jest nawet gotowy beton - nie trzeba z cementu rozrabiać, tylko 25 kg paczka waży i dlatego sama nie dałam rady przytachać. Michała wykorzystam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts