Agulla 25.08.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Witaj Venus_m Bloga i dziennik podczytuję już od dawna, ale to balustrada wyłoniła mnie z ukrycia! Piękna! Niezwykle elegancka! Będzie inspiracją dla moich schodów A jeśli chodzi o ścianę na klatce schodowej - moim zdaniem zegar, idealny byłby ten który masz, ale w wersji maxi P.S. Zdradzisz co to za kamień na elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 27.08.2014 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Hej Venus, zmiany u Ciebie ogromne, pięknie, barierka bardzo dodała smaczku. Ja u siebie dumam co by tu wymyśleć .... I wiedziałam to od początku, że muszę gdzieś mieć cegłę. Po roku mieszkania już wiem gdzie. Chciałabym taką jak Ty masz. Napisz privka skąd, za ile, kolor itp ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.08.2014 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Świetne te donice. Meble tarasowe również Będę musiała znaleźć trochę czasu, zeby poczytać, co u Ciebie. Bo jak na razie to jedynie ostatnie kilkanaście stron przejrzałam U mnie nic ciekawego W domu niewiele się dzieję, wiecej w ogrodzie. Zresztą napisałam parę zdańw swoim dzienniku Swoją drogą , gdybyś wyraziła swoje zdanie, co do koloru moich przyszłych mebli, to byłabym wdzieczna Nie wierzę kto się odnalazł! Rutinka Nie przejmuj się też mieliśmy taki martwy okres, ale jak widać ruszyło z kopyta i mam nadzieje, że na tym torze nadal zostaniemy Za chwilę zobaczę co tam u Was Witaj Venus_m Bloga i dziennik podczytuję już od dawna, ale to balustrada wyłoniła mnie z ukrycia! Piękna! Niezwykle elegancka! Będzie inspiracją dla moich schodów A jeśli chodzi o ścianę na klatce schodowej - moim zdaniem zegar, idealny byłby ten który masz, ale w wersji maxi P.S. Zdradzisz co to za kamień na elewacji? Agulla witam i zapraszam Zegar lubię, ale rozmiar od początku było wiadomo, że to nie to Gdybym znalazła taki maksi to spełniłoby się moje marzenie. Kamień na elewacji jest z http://www.wszystkozkamienia.pl Był w bardzo dobrej cenie (100 zł za m2) i najbliżej naszemu chyba do tego: http://www.wszystkozkamienia.pl/pl/kamien-regularny-bezfugowy/90-kamien-regularny-bezfugowy/151-30-bpl-zloto-pustyni u nas kolory są wymieszane, szare z beżem :yes; Hej Venus, zmiany u Ciebie ogromne, pięknie, barierka bardzo dodała smaczku. Ja u siebie dumam co by tu wymyśleć .... I wiedziałam to od początku, że muszę gdzieś mieć cegłę. Po roku mieszkania już wiem gdzie. Chciałabym taką jak Ty masz. Napisz privka skąd, za ile, kolor itp ..... Dziękuję i okiej, zaglądam na skrzynkę Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.08.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Hej Ven eleganckie wejście, piękne masz drzwi wejściowe. Zdradź mi pliss skąd masz to oświetlenie zewnętrzne, bardzo by mi pasowało takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 28.08.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Justyna jakby co to nic nie dostałam na skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2014 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Hej Ven eleganckie wejście, piękne masz drzwi wejściowe. Zdradź mi pliss skąd masz to oświetlenie zewnętrzne, bardzo by mi pasowało takie Vesi dziękuję bardzo ojej oświetlenie kupiłam oczywiście po okazji po 50 zł za kinkiet, to model Istanbul...chyba Massive? Justyna jakby co to nic nie dostałam na skrzynkę Już już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 30.08.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Agulla witam i zapraszam Zegar lubię, ale rozmiar od początku było wiadomo, że to nie to Gdybym znalazła taki maksi to spełniłoby się moje marzenia. Kamień na elewacji jest z http://www.wszystkozkamienia.pl Był w bardzo dobrej cenie (100 zł za m2) i najbliżej naszemu chyba do tego: http://www.wszystkozkamienia.pl/pl/kamien-regularny-bezfugowy/90-kamien-regularny-bezfugowy/151-30-bpl-zloto-pustyni u nas kolory są wymieszane, szare z beżem :yes; Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.08.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Dzustaa zapomniałam jutro pstryknę...jak nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 03.09.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Ven proszę napisz skąd Ty masz rysunek tego konika morskiego?miłego wieczoru buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.09.2014 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Venus w całym domu masz te same kinkieciki? jakiej są firmy.A ta lampa na konsoli w salonie z Mint Grey? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 04.09.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 (edytowane) Justyna, nie ma już potrzeby byś robiła to zdjęcie, ponieważ łączenie jest przy karniszach powyżej 240 cm, a u mnie będą 220 i 240 cm. Edytowane 4 Września 2014 przez Dzustaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 04.09.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Vensu mozesz podzielic sie inforamcją gdzie kupowałaś swoją cegłę w holu i jak sie nazywala?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.09.2014 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Wow!! Jestem pod ogromnym wrażeniem! Od razu można zauwazyc dbałość o najdrobniejszy szczegol:yes: Dzięki Ven proszę napisz skąd Ty masz rysunek tego konika morskiego?miłego wieczoru buźka Krokodyla? a gdzie robię najczęściej zakupy? Venus w całym domu masz te same kinkieciki? jakiej są firmy.A ta lampa na konsoli w salonie z Mint Grey? Basiu tak kinkiety mamy jednakowe, kupione wieki temu na allegro. Ten model chyba już niedostępny. Szukasz czegoś konkretnego, może będę mogła pomóc? Justyna, nie ma już potrzeby byś robiła to zdjęcie, ponieważ łączenie jest przy karniszach powyżej 240 cm, a u mnie będą 220 i 240 cm. :bash: Zapomniałam bardzo Cię przepraszam Po prostu mam urwanie wszystkiego we wszystkim Vensu mozesz podzielic sie inforamcją gdzie kupowałaś swoją cegłę w holu i jak sie nazywala?? Kori cegła zamawiana w Cegielni Hoffmanowskiej 1/2 postarzanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2014 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Basiu lampa na konsoli z Zara Home, pisałam o niej na SPN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 07.09.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Hej Ven, ślicznie zagospodarowaliście zewnętrzną część domu. Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2014 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Luiś dziękuję, ale naprawdę nie ma czego zazdrościć Musicie nas odwiedzić to się przekonasz. Idę zaraz pykać zdjęcia, jakieś zamówienia? inaczej znowu zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 07.09.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 To ja poproszę holl z galerią i balustradą, żeby ocenić kolor ramek w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2014 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 07.09.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2014 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 w aparacie teraz muszę tylko zczytać - tak mawiał mój szef, kiedy mu się nie chciało czegoś robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts