Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej ho ;)

Zaczyna zaczyna :lol2: jutro na 11 a mnie się już spać chce :lol2:

Basiu zamówiłam na Etsy, wybierałam kierując się wzorem i kolorem aniżeli parametrami samej tkaniny (chyba nawet nie jest podana ścieralność), na fotel minimum 40 000 cykli.

nie znałam ,ale fajnie dzięki ,wybrałam kilka materiałów na fotel do pokoju muzycznego męża,kiedy pokażesz jaki Ty wybrałaś?no i gdzie te zdjęcia już niedziela ku końcowi...

Jestem jestem :lol2:

Cała historia na blogu, tutaj mam siłę już tylko wrzucić zdjęcia :bye:

http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/salon-inkografia-wilanow-dwurnik-someplacenice-fotel-liberty-navy-gold4-700x1056_zps8e01a344.jpg

http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/salon-inkografia-wilanow-dwurnik-someplacenice-fotel-liberty-navy-gold-700x1056_zps5b40a5de.jpg

http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/salon-inkografia-wilanow-dwurnik-someplacenice-fotel-liberty-navy-gold6-700x1056_zps9e627be8.jpg

Venus gratulacje,pięknie,elegancko ,z klasą.

Bobry pomysł z tą inkografią,gdzieś ją widziałam i mi się podobała,chyba w MG.

Na jakiej wysokości masz górną część ramy?

Mnie bardzo brakuje obrazów w domu,z salonem mam problem jest wysoki i jedna ściana jest ogromna,nie mam pojęcia co tam powiesić ,ale nawet jakich rozmiarów. Możesz pokazać Twój salon jakby patrząc od obrazu?

A materiał na etsy na co kupiłaś?

Byłam własnie na Twojej 2 stronie ,aby poszukać innych zdjęć salonu,potem napatoczyłam się na Twoje ówczesne propozycje barierki na schody...mała zmiana planów co:lol2:skąd ja to znam...:)

Jak ja się cieszę ,że pozostałam wierna klasycznym drzwiom i frontom kuchennym,bo był moment,że miałam mentlik w głowie.

Edytowane przez Barbara74
Venus gratulacje,pięknie,elegancko ,z klasą.

Bobry pomysł z tą inkografią,gdzieś ją widziałam i mi się podobała,chyba w MG.

Na jakiej wysokości masz górną część ramy?

Mnie bardzo brakuje obrazów w domu,z salonem mam problem jest wysoki i jedna ściana jest ogromna,nie mam pojęcia co tam powiesić ,ale nawet jakich rozmiarów. Możesz pokazać Twój salon jakby patrząc od obrazu?

A materiał na etsy na co kupiłaś?

Byłam własnie na Twojej 2 stronie ,aby poszukać innych zdjęć salonu,potem napatoczyłam się na Twoje ówczesne propozycje barierki na schody...mała zmiana planów co:lol2:skąd ja to znam...:)

Jak ja się cieszę ,że pozostałam wierna klasycznym drzwiom i frontom kuchennym,bo był moment,że miałam mentlik w głowie.

Basiu dziękuję bardzo :) Cieszymy się z zakupu i nie żałujemy, że ścianka tv musi jeszcze chwilę poczekać, w salonie brakowało obrazu :yes: Obraz wieszaliśmy na oko, w internecie wyczytałam że od podłogi dolna krawędź powinna być na 140-150 cm...ale przy rozmiarze naszego egzemplarza wyszłoby za wysoko, także nasza metoda chyba jednak najlepsza :yes:

Tkanina na etsy zamówiona na holl :yes: pokażę niedługo :cool: jak już wymyślę, czy samej się za nią zabierać czy oddać fachowcowi.

Mała zmiana planów mówisz? :lol2: ja naprawdę jestem wdzięczna, że nasza wykończeniówka tyle trwa, w przeciwnym wypadku miałabym strasznie martwe i płaskie wnętrze.

Ale super

Dzięki Dianko :)

Pięknie! :) I tak mintgrejowo :lol2:

Czy na obrazie jest jakieś konkretne miasto?

Wilanów

Lui tak Wilanów :) Mintgrejowo mówisz? :lol2: ciekawe :lol:

REWELACJA :) Ta ściana wygląda jak zaprojektowana dla tego obrazu.

Spośród serii miast Dwurnika najbardziej podoba mi się New Jork, niestety sprzedawany tylko w małym formacie. A tak na marginesie Desa robi niezły interes ze zwykłego wydruku, tyle że liczy się podpis :)

Venuska super. Uwielbiam sztukę w domu ( nawet jeśli jest to cyfrowy wydruk:cool:) tak czy inaczej to właśnie sprawia, że wnętrze staje się bardziej zindywidualizowane, osobiste, czyjeś:yes: a ten obraz bardzo u Was fajnie wygląda , jestem na tak:yes::yes:

Artur jedno słowo: dzięki :lol2: :)

Dzustaa nie pamiętam właśnie czy Nowy York w wersji M ma skończony nakład, czy od zawsze był tylko jako S. Dla mnie wybrany przez Ciebie tytuł trochę zbyt techniczny, nie jestem fanem. Bardzo podoba mi się Gdańsk, ale związani jesteśmy z Warszawą. Z kolei Plac Zamkowy ma za dużo czerwieni, ah te trudne wybory :lol2:

Fra dzięki, naprawdę co raz fajniej mieszka nam się w domu, jeszcze ta ścianka tv :rolleyes: :lol2:

związani jesteśmy z Warszawą. Z kolei Plac Zamkowy ma za dużo czerwieni, ah te trudne wybory :lol2:

Ja natomiast związana jestem z Białymstokiem, ale za dużo niebieskiego (w zasadzie tylko niebieski). Wydaje mi się, że NJ jest tylko w wersji S, bowiem w żadnej galerii nie znalazłam M.

Ale o czym ja na razie debatuję :rolleyes:, przecież wcześniej będzie decyzja o kominku, drzwiach i milion innych :)