ivy17 09.05.2016 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 :wiggle: Tak zmęczyłam kamieniarzy w Polsce, że będę mieć deskę Tylko dogrywam szczegóły z którego dokładnie kawałka Dzięki za wszystkie kontakty ostatecznie trafiłam na 2 konkretnych panów z olx to podziel sie posiłkiem kochana bo mam tez zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.05.2016 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Ivy z pewnością tylko daj mi przetestować na sobie co to warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.05.2016 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 (edytowane) Ivy z pewnością tylko daj mi przetestować na sobie co to warte ile muszę czekać ??? Edytowane 9 Maja 2016 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.05.2016 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 To ja też się dopisuję do listy oczekujących na rekomendacje A nuż przyda mi się namiar na deskę Marble Black? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.05.2016 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 w czwartek mam mieć zdjęcia kawałków z których deska może zostać wykonana jejuuuuu :popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.05.2016 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 No dobra doniczki dotarły - czekam aż karoca mi je przywiezie Na tarkę czekam - dopiero dziś została wysłana no ale ważne że będzie Z deską wiecie co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.05.2016 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Wpadam jak po ogień, jutro dzień równie intensywny co dzisiejszy (męża urodziny ) Mam nadzieję, że nadrobię co u Was i zdążę jeszcze pokrzyczeć na kamieniarzy, że dopiero co ich pochwaliłam a już nawalają No i pokażę moje zakupki nie wytrzymałam z tym szlabanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2016 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Żabki no to jestem Stolik nocny z nowymi nabytkami koralowiec - chwilkę przeleżał zanim znalazłam mu odpowiednie miejsce i grafika z gorgonią w roli głównej mam jeszcze jedną, ale zostawiam ją chwilowo zafoliowaną, bo jeszcze nie mam na nią pomysłu http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/sypialnia-w-stylu-hamptons-koralowiec-gorgonie-mintgrey2-700x464_zpsznatayxu.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/sypialnia-w-stylu-hamptons-koralowiec-gorgonie-mintgrey3-700x464_zpssuxcmw4y.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/sypialnia-w-stylu-hamptons-koralowiec-gorgonie-mintgrey13-464x700%201_zps1f1rso9t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 14.05.2016 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Prześliczne. A już grafika mi się ekstremalnie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.05.2016 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Justyna, rewelacja! Hamptons w najlepszym wydaniu A stoliki to z jakiego źródła? Chwalilaś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2016 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Aniko mnie też te grafiki skradły serce, miałam już je sobie podarować bo one znikają jak ciepłe bułeczki no ale a teraz żałuję, że 3-ciej nie mam Ale 3 to takie nie wiadomo co, to już lepiej wszystkie 4 mieć Powiem Wam, że liczyłam na magnolie w tej aranżacji, ale jednak zbyt okazałe są no nic już je wykorzystałam gdzie indziej Tomkowa a stoliki to kupiłam kiedyś pod wpływem emocji (dosłownie) do salonu jako stoliki kawowe. Nie przeanalizowałam za bardzo ich wymiarów, spojrzałam jedynie na wysokość 3 w komplecie, jeszcze taki maluszek mam pod nogi przy biurku No ale kij kupione to kupione sobie myślę (chyba za całe 250 zł na allegro), przyjechały....oczywiście wypierdki jak się patrzy Wymyśliłam, że postawię na chwilę w sypialni - mąż płakał, bo on lubi symetrię - i tak już zostały P.S. Takiego porządku dawno już nie miałam na tych stolikach, bo mnie jak coś nie pasuje w aranżacji to zwyczajnie o nią nie dbam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2016 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Co powiecie na pyszny przepis? http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/zupa-z-gruszki-i-pietruszki-z-cynamonem8-700x464_zps2qka4xgn.jpg Kto zgadnie co to? mała podpowiedź: zupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 15.05.2016 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 mi to wygląda na krem z białych szparagów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2016 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 pudło, ale oooo....chętnie bym zjadła daj przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.05.2016 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Bardzo ładnie, bardzo a na zupach sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2016 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 To zupa z gruszki i pietruszki, zajadamy się nią od jakiegoś czasu Powiem Wam, że zupy lubię, ale nie cierpię ich gotować, ale ta to po prostu przyjemność Np. całkiem niedawno gotowałam kalafiorową....no wyszła bardziej marchewkowa Dlatego zupy głównie jem na mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 16.05.2016 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Przepis z mojego porzuconego bloga: http://potomek-kontra-obiad.folog.pl/2012-07-02/zupa_szparagowa Balans bieli trochę zmienił kolorystykę. Zupy uwielbiam i robić i jeść dzieciaki wręcz przeciwnie Ale za słodkimi nie przepadam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 16.05.2016 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Właśnie przed momentem na fejsbuku pokazały mi się*te grafiki w ofercie jednego ze sklepów fajowe są! za to koralowiec skradł me serce! Bardzo ładnie cała aranżacja wygląda z tymi stolikami z allegro Aniko jak dobrze, że tu dziś*zajrzałam, będzie zupa szparagowa! Sama nigdy nei robiłam, ale szparagi uwielbiam i dobre zupy też coraz bardziej, więc koniecznie spróbuje z Twojego przepisu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2016 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 (edytowane) o jaki super przepis zrobię jak wrócę do chałupy Matko wrócę do chaty i biorę się za odchudzanie, bo taka ze mnie już orka że wstyd się gdzieś pokazać Jak to u mnie miałam schudnąć to przytyłam Jeżeli macie ochotę wypróbować mój przepis to jest już na blogu http://www.someplacenice.pl/zupa-gruszki-pietruszki-cynamonem/ kooooooocham Matkoeleno dzięki za miłe słowa Edytowane 19 Maja 2016 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2016 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Z innej beczki Dziewczyny macie jakieś doświadczenia z magnoliami? Szukam miejsca na takie drzewko na działce no oszalałam na ich punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts