Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze nigdy w hotelu nie miałam innego ręcznika niż biały (chyba, że swój ;) ten typ tak ma).

Ja lubię jeszcze róże ;) ale tylko czasami. Prawda jest taka, że baaardzo ładną białą pościel też trudno znaleźć. A jeszcze żeby była przyjemna bawełna, bardzo wysoka jakość etc. nie jest tak hop-siup. Dlaczego tak piszę? Bo się dzisiaj zainteresowałam tematem zorientowawszy się, że nie mam zapasowej :D i jakiejś zawrotnej ilości nie znalazłam :).

No i znowu tikej się kłania;) Tam są najpiękniejsze białe pościele... własnie hotelowe kolekcje;) Ja już 2 komplety na nowe zakupiłam:wiggle:

Hmn...no mi z tych nie pasujących pościeli została czerwona w białe kwiaty - nawet jako pościel do gościnnego nie chcę jej znać :no:

U nas w sypialni będzie albo ta w paski oczopląsna albo cała gładka. Zresztą jak pisałam pościel to jedno bo narzuta i poduszki swoją drogą.

Stoliki nocne Ikea 19 zł sztuka :lol2:

Ja ogólnie lubie słuchac muzyki-nie jestem przywiazana do jakiegos konkretnego gatunku ale sa pewne kobiety-wokalistki (nie wiedziec czemu wole zenskie glosy), ktore powoduja, ze odpadam-to Ayo, Amy Winehouse i Adele. Ta ostatnia i Amy zarazilam mojego M. a z Ayo sie niestety nie udalo:rolleyes: Jakis czas temu zginela mi jej plyta z samochodu (hmmm, naprawde dziwny zbieg okolicznosci:rolleyes:), ale kupilam druga:wiggle:

Ooo Haskell mnie bardzo uspokaja :yes: ma taki ciepły głos w starym stylu (ale żeby śpiewał czysto i nieskazitelnie to wcale :no: tylko sobie myślę, że nie o to chodzi ):))))) starszy już facet TU po wejściu na stronę można posłuchać.

Ale to tylko ułamek tego co lubię.....ech....

Edytowane przez yokasta