Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda, dokładnie, niby można się wyspać, ale co to za sen przerywany co dwie godziny?

Nesska, a masz dziewczynkę? Zauważyłam, że dziewczynki ładniej śpią i szybciej przesypiają noce, niektóre niemal od urodzenia :yes:.

Nasz młody też szybko zaczął przesypiać, ale jak się obudzi (a budzi się często), to zawsze z rykiem, więc trzeba lecieć i uspokajać :rolleyes:.

ja przerywanego nie uznaję - to nie spanie.

Jedno jest pewna po roku jest dużo łatwiej.

Dziecko samo chodzi, przychodzi, podaje - nie trzeba nosić non stop - ogranicza się dużo do sporządzania jedzenia i kąpania, ubierania.

Jakby ktoś mi chciał dać takie >1 r. to mogę mieć i dwójkę od jutra:)

No widzisz Magda, a mi wszyscy mówią: "Ciesz się ciesz, potem będzie tylko gorzej". W sensie jak zacznie biegać, rozwalać, itp. A ja myślę, że z takim łatwiej się dogadać, bo już Cię rozumie - mój na razie patrzy na mnie jak na UFO, a ja na niego trochę też czasami.

Ja też przerywanego snu nie uznaję za sen :no:. Nie obraź się Nesska, ale jak ktoś mówi: "Nasze przesypiało noce, budziło się tylko o ... i o .... na karmienie" to dla mnie to nie jest przesypianie nocy :no:. Nasz już od dobrego miesiąca śpi od 21/22 do 6/7 i nadal ciężko mi powiedzieć, że dobrze śpimy :roll:.

No widzicie jak trudno skończyć :oops:.

też mi się wydaje, że dziecko jak zejdzie z rąk to jest niebo :rolleyes: ja swojego chrześniaka piastowałam przez 1-szy rok na okrągło. Ze szkoły szłam do cioci i dawaj z nim, ja miałam dużo energii ciągle się z nim bawiłam, całowałam pierogi u nóg :lol2: i brzuch u rolnika, najbardziej lubiłam ubrać mu koszulę w kratę, rozpiąć, puścić w pampersie z butlą wody, jak stanął i ten brzuchol wypiął to rolnik jak nie wiem :rotfl:

ja poczułam mega ulgę jak zaczął chodzić :yes:

niby tak, ale jak potem trzeba biegać za nim po całym domu, to tez źle i ciągle chodzić schylonym, była u mnie ostatnio siostra z 1,5 rocznym chłopcem, jezusie jak się cieszyłam jak juz poszła, ciągle tylko jęki bo on chce iść tam, to tam

to dawaj :D

ja dziś z koleżanką rozmawiałam właśnie o puszczaniu faceta do klubu go-go i ona że nie, nigdy więc spytałam w czym ma problem? czuje się gorsza od tych lachonów? później gładko spytałam czy seksi się ze swoim facetem pod kołdrą w koszuli nocnej :lol2: i wałkach na głowie.

venus rozwiń myśl bo nie kumam przesyłu

Karolka proszę, walizka się przyda :yes: ja załapałam się na promocję :rolleyes:

spaaaaaaaaać mi się chce a wy o szmatach gadacie :lol:

w moim rossmanie na alterrę też jest promocja. dziś było wszystko po ok. 7 zł.

a z olejów jest tylko araganowy, ale on przynajmniej bosko pachnie, więc jeśli szukacie (i nie ma to specjalnego znaczenia czym olejujesz), to polecam.

reszty tych waszych cudów nie widziałam (chciałam dorwać jantara, bo mi ostatnio trochę wypadają i coś na wsparcie biotebalu by się przypadało).

ja przerywanego nie uznaję - to nie spanie.

Jedno jest pewna po roku jest dużo łatwiej.

Dziecko samo chodzi, przychodzi, podaje - nie trzeba nosić non stop - ogranicza się dużo do sporządzania jedzenia i kąpania, ubierania.

Jakby ktoś mi chciał dać takie >1 r. to mogę mieć i dwójkę od jutra:)

miałam napisać, że też przerywanego nie uznaję, bo to nie spanie, ale chyba o innym spaniu myślimy hyhyhyhy

:rolleyes: