Venus_m 30.11.2011 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Hmn...a ja słucham też dyskotekowych badziewi chociaż akurat uważam że Lady Gaga ma świetny głos i dowodzi to dopiero live lub w wersjach akustycznych Generalnie nigdy nie nudzi mi się Elvis, Paul Anka, Chubby Checker, Boney M - zresztą jak radio to zwykle VOX Dzieląc jednak przez 19 lat pokój z bratem metalowcem nie gardzę również Nightwish, Metallicą, Evanescence, Guns'n'Roses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.11.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Lady Gaga masakra A Paula Anki mieliśmy piosenkę na pierwszy taniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.11.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Pamiętam Lady gaga - tak wiem, jej studyjne brzmienie jest bardzo dyskotekowe, natomiast polecam posłuchać Gagi u Howarda Edge of Glory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 dus, czys Ty oszalała? David H...to on jeszcze..no ten? Jak byłam w podstawówce miałam jego plakat na drzwiach...a plakat był z "Popcorn'u":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 i've been looking for freedom... i've been looking so long, i've been looking for freedom still the search goes on... (i jak mi powiesz ze ci się gęba nie cieszy, to nie uwierzę ) (wybacz venusińska, że ci tu się w wątku panoszę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.12.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Venus, jak na tymczasówkę, to sypialnia nieźle się prezentuje Dziewczyny, nie szalejcie tak Człowiek tu wpada w mały dołek, a potem ma tak dużo do nadrobienia! I co? Kolejny dołek gwarantowany Pościel mam tylko czarną. Jakub - białą/czarną/szarą. Ręczniki tylko białe (moje), czarne (męża), szare (Jakuba). Nie wiem, co będzie jeśli się drugie dziecko pojawi? Oby mąż się spisał i zrobił dziewczynę - będą ciemnoczerwone. A jak nie, to będzie problem Muzyka: trochę metalu, trochę rocka, trochę poważnej. Pierwszy taniec był przy Metallice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.12.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Dus, obejrzałam specjalnie dla Ciebie -no i masz racje, geba sie cieszy...ehhh te kocie ruchy ...i ta skomplikowana choreografia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.12.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 pysiaczku - piękna na Ikeowska posciel. Muszę się przejechać i na żywca oblukać.A co do gustów muzyczych ... he he ciekawe czy ktoś się zgodzi że ... Celtic Frost, Serj Tankian (z wszystkimi swoimi projektami nie tylko System of a Down), My Riot, Alice in Chains, Tiamat ... itp są superaśne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.12.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 mirela no mi też się podoba Może faktycznie młodzieżowa, ale jak dobrze mi się w niej śpi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.12.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Dusińska a panosz się, panosz Ja co prawda Hasela nie miałam plakatu, ale czasy Popcornu przypomniały mi czasu Bravo Girl! - jak to mój kolega kiedyś określił gazeta w której uczą jak grillować żeby Ci bili brawo (Bravo Grill) System of a Down niektóre kawałki też lubię Olu miałaś rację co do TK MAXX, byłam dziś i straszna bida z nedzą. Natomiast długo polowałam na miskę którą dostałam w prezencie od siostry a która stoi na oknie w kuchni - taka duża biała, trochę kosmiczna. W BRW były podobne, ale jak ja po nią przyjechałam to oczywiście tylko czarne już były ;/ W Tikeju za to białe podobne o średniej wielkości (czyli na ziemniaki/ryż/sałatkę) kupiłam w liczbie 3 każda za 39 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.12.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Venusku, fanka David'a nigdy nie bylam ale dzielilam pokoj przez jakis czas z siostra przyrodnia, no i nie mialam za bardzo wyjscia...ja tam wolałam wtedy Backstreet Boys:lol2:No wlasnie, w tkju jest duuuuzo i tanio ale trzeba niestety polowac na prawdziwe perełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.12.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 W poznańskim Tikeju większość rzeczy zniszczona (odrapana, obłupana, połamana), ale można wyłowić perełki, o których piszecie. Zachwycił mnie ostatnio lustrzany słoń (figura pokaźnych rozmiarów), ale nie miał połowy trąby Zakupiłam za to dwa komplety bombek dla domu i karmelową torebkę dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.12.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Olu to ja chyba byłam na etapie Britney Spears i marzenia o jej silikonowym pomarańczowym kombinezonie z teledysku oops i did it again! Ilonko to prawda, trzeba wszystko oglądać. Tikej to taki lumpeks dla bogatych Słoń wiem który. Mogłabym kupić, ale będzie problem z przewozem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 A czy w tym wręcz legendarnym TiKeJu bywają koniki na biegunach? Niekoniecznie świąteczne i nie drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.12.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Venusko, tylko nie ukryj tych ramek tak, żebym nie znalazła:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.12.2011 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Madziu jeśli dasz mi nr tel bidulko do męża to będę mogła przesłać zdjęcia schowanego zakładnika Albo tak przenioslam je na dol na sam tył dużych obrazów przy tablicach obitych materiałem z niebieskimi wstazkami. Powinien naprowadzic cię obraz z kolorowymi parasolkami;) Edytowane 3 Grudnia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.12.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Kupiliśmy wczoraj karnisz do komputerowego, zasłon jak na złość nie. Za to byłam w BRW na dekoracjach, oczywiście moich pięknych paskowych zasłon już nie było były tylko różowe. Oczywiście do wspomnianego wyżej pokoju nie kupiłam zasłon, a odwiedziłam w tym celu BRW, LM i Casto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.12.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 A tu patrzyłaś: LINK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.12.2011 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 tak, wiele razy i niestety nie mają ich na www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.12.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 U nas dziś do końca założył i zainstalował się odkurzacz centralny Fugi się poprawiły w łazience dolnej, a w górnej nadal poprawiają + trwa demolka części łazienki ze względu na naszą nieszczęsną rurę P.S. Mówiłam, że u nas zawsze zawsze zawsze ZAWSZE COŚ? dziś otworzyłam swoje akcesoria łazienkowe na ręcznik, chciałam żeby mi je Pan R przykręcił i co? Oczywiście uchwyt jest do reklamacji bo brak mu kółeczka do przykręcenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts