london23 29.07.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Dopsze to proszę o kolejną radę,po założeniu parapetu:a) kładziemy do końca tapetęb)malujemy na ciemny brązVen nawet jak brzydko to na razie zostaje bo to salon młodego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.07.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 a tak wogóle hello:bye::bye: ja wczoraj zwiałam do galerii, pusto i chłodno:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.07.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Heloł Reni ,a jakie masz u Siebie ,prosto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.07.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Heloł Reni ,a jakie masz u Siebie ,prosto? tak, tylko na prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.07.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 to lecę opatrzec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.07.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 to lecę opatrzec:) oj nic nie zobaczysz, ja mam tylko 2 parapety u córki i w sypialni, ale nie widać na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.07.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Tak moja droga właśnie widzę , ślicznie u Ciebie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.07.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 a to o jakich w końcu parapetach mowa? bo ja mówię o zewnętrznych hahahah o wewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.07.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 London, ja mam też bardzo niewiele wcięte - myślę, że około 2 cm na każdą stronę. W kuchni stolarz zamontował nam równo z otworem okiennym, bo parapet i tak schowany jest tam za blatem. No i po wyschnięciu okazało się, że parapet "wstał", co akurat nam było bardzo nie na rękę, bo i tak był zamontowany minimalnie pod skrzydłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.07.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 no to utwierdziłam się w 100% ,będą na prosto:wiggle: dzięki dziewczyny:) a jak z moją tapetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 29.07.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Witajcie Przepraszam, ale muszę Tosiu naprawę tak to zrozumiałaś, Aneta miała zupełnie co innego na myśli A ja tam lubię patrzeć w kościele na rozwydrzone dzieci:D:D:D:D:D, wtedy spoglądam na swoje aniołki i myślę , że kawał dobrej roboty odwaliłam:yes::yes: a może po prostu takie "egzemplarze" otrzymałaś od losu Tutaj geny mają wiele do powiedzenia.Jak mama i tata spokojni to i dzieci są "łatwiejsze" w obsłudze. Miłego dnia Wam życzę Ja od piątku na długggggiiiiii urlop, a moje 3,5 letnie dziecko wieczorem przed snem oczka w podkówkę i mówi, że nie chce jechać bo będzie tęsknił za domkiem, łezki płyną strumieniami i pyta się czy będzie tam miał ulubione picie, gdzie będzie się bawił itd nie wiem jak to będzie kiedy obudzę go nad ranem i wsadzę w auto. W ubiełym roku nie mieliśmy lekko, normalnie nie chciał jechać, a potem wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.07.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 a może po prostu takie "egzemplarze" otrzymałaś od losu Tutaj geny mają wiele do powiedzenia.Jak mama i tata spokojni to i dzieci są "łatwiejsze" w obsłudze. no właśnie mama i tata nie spokojni:D:D:D:D moje dzieci też tam mają swoje za uszami ale powiem raz , ze mają być grzeczni i są, syn owszem w kościele sobie pochodzi i pozwiedza ale cichutko na paluszkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.07.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 o wewnętrznych to się dogadałyśmy wewnętrzne mam wcięte chyba 2 cm maks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.07.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 co tam Magda jak po łikendzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 29.07.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Hej dziewczyny:bye: Ja nie zapomnę jak moje dziecko /wtedy 4 lata/ rozpłakało się na wczasach na Kanarach, dostaliśmy piękny apartament z widokiem na ocean a moja Ania w płacz, że jej się tu nie podoba bo mama nie ma kuchni i jak będzie jej obiadki robiła a najlepsze było jej stwierdzenie, że to mnie na pewno jest żal, że tej kuchni nie ma, dopiero jak ją wyprowadziłam z błędu to była zadowolona :lol2: Co do dzieci w kościele to nie muszę chyba pisać, że moja grzeczna jak aniołek, ale mnie tak bardzo niegrzeczne dzieci nie denerwują w kościele, co do zachowań dorosłych za to często mam ale i wtedy jestem wk... na maksa i nie wiem po co tam poszłam:bash: Wiadomo, że jeśli dziecko dokazuje na maksa to należy z nim wyjść na zewnątrz, żeby nie przeszkadzało innym, ale bez jaj jak rodzice nie mają z kim zostawić takiego ancymonka to muszą sobie jakoś radzić, ja na przykład nie lubię sama chodzić do kościoła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 29.07.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Co do parapetów to ja też mam delikatnie wcięte, nie pamiętam ile, ale można też nie wcinać i tez jest ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.07.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 reni, dobre . julcia1979, nie do końca się z Tobą zgadzam. Zależy w jakim wieku jest dziecko, ale moim zdaniem nie ma temperamentu, którego nie można ujarzmić wychowaniem, nauczyć manier, itp. Tzw. geny nie mają tu nic do rzeczy. Chyba że mówimy o dziecku z ADHD, wtedy faktycznie jest to mega trudne , bo dzieckiem kierują hormony, a nie rozum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 29.07.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Daila dzięki za przepis na risotto, było pyszzzzne:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.07.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Ilonka kupiłam sobie serwis obiadowy z villeroy, nie muszę pisać jak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.07.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 no to super , zazdroszczę włochów:lol2::lol2::lol2: z mężem jedziesz? serwis był drogi ale kupiony okazyjnie, 6 tyś bym nie wywaliła;););) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts