Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

London, ja mam też bardzo niewiele wcięte - myślę, że około 2 cm na każdą stronę.

W kuchni stolarz zamontował nam równo z otworem okiennym, bo parapet i tak schowany jest tam za blatem. No i po wyschnięciu okazało się, że parapet "wstał", co akurat nam było bardzo nie na rękę, bo i tak był zamontowany minimalnie pod skrzydłem.

Witajcie

Przepraszam, ale muszę :)

Tosiu naprawę tak to zrozumiałaś, Aneta miała zupełnie co innego na myśli

A ja tam lubię patrzeć w kościele na rozwydrzone dzieci:D:D:D:D:D, wtedy spoglądam na swoje aniołki i myślę , że kawał dobrej roboty odwaliłam:yes::yes::yes::yes:

a może po prostu takie "egzemplarze" otrzymałaś od losu :wiggle: Tutaj geny mają wiele do powiedzenia.Jak mama i tata spokojni to i dzieci są "łatwiejsze" w obsłudze.

Miłego dnia Wam życzę ;)

Ja od piątku na długggggiiiiii urlop, :wave: a moje 3,5 letnie dziecko wieczorem przed snem oczka w podkówkę i mówi, że nie chce jechać bo będzie tęsknił za domkiem, łezki płyną strumieniami i pyta się czy będzie tam miał ulubione picie, gdzie będzie się bawił itd nie wiem jak to będzie kiedy obudzę go nad ranem i wsadzę w auto. W ubiełym roku nie mieliśmy lekko, normalnie nie chciał jechać, a potem wracać :bye:

a może po prostu takie "egzemplarze" otrzymałaś od losu Tutaj geny mają wiele do powiedzenia.Jak mama i tata spokojni to i dzieci są "łatwiejsze" w obsłudze.

no właśnie mama i tata nie spokojni:D:D:D:D

moje dzieci też tam mają swoje za uszami ale powiem raz , ze mają być grzeczni i są, syn owszem w kościele sobie pochodzi i pozwiedza ale cichutko na paluszkach

Hej dziewczyny:bye:

Ja nie zapomnę jak moje dziecko /wtedy 4 lata/ rozpłakało się na wczasach na Kanarach, dostaliśmy piękny apartament z widokiem na ocean a moja Ania w płacz, że jej się tu nie podoba bo mama nie ma kuchni i jak będzie jej obiadki robiła a najlepsze było jej stwierdzenie, że to mnie na pewno jest żal, że tej kuchni nie ma, dopiero jak ją wyprowadziłam z błędu to była zadowolona :o:lol2:

Co do dzieci w kościele to nie muszę chyba pisać, że moja grzeczna jak aniołek, ale mnie tak bardzo niegrzeczne dzieci nie denerwują w kościele, co do zachowań dorosłych za to często mam ale i wtedy jestem wk... na maksa i nie wiem po co tam poszłam:bash:

Wiadomo, że jeśli dziecko dokazuje na maksa to należy z nim wyjść na zewnątrz, żeby nie przeszkadzało innym, ale bez jaj jak rodzice nie mają z kim zostawić takiego ancymonka to muszą sobie jakoś radzić, ja na przykład nie lubię sama chodzić do kościoła;)

reni, dobre :).

julcia1979, nie do końca się z Tobą zgadzam. Zależy w jakim wieku jest dziecko, ale moim zdaniem nie ma temperamentu, którego nie można ujarzmić wychowaniem, nauczyć manier, itp. Tzw. geny nie mają tu nic do rzeczy. Chyba że mówimy o dziecku z ADHD, wtedy faktycznie jest to mega trudne :(, bo dzieckiem kierują hormony, a nie rozum.