Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kurde jaki wy mi kwiat polecałyście na zacieniony holl? :rolleyes: sansevernia pamiętam, muszę odkopać co za kwiat Ola.U ma w łazience bo mi polecała a ja nie zapisałam :lol2: ładny okaz kosztuje ok 100 zł, a ja myślałam że więcej, więc przy okazji zamawiania innych rzeczy zajmę się wywaleniem sztucznego storczyka na strych :lol:

:wave:

@asiazett

o jaaaaa! Maniek <3<3

A u mnie od rana na zmianę leje i praży :bash:

u mnie to samo. parówa jak jasna cholera, ale pochmurno i co chwilę popaduje. mogłoby porządnie lunąć, bo nie ma czym oddychać

mnie mój "CHOP" ostatnio zdenerwował - miał być płot i elewacja a ten se auto kupił "rodzinne" :bash:

czyli bardzo "rodzinne" jest to autko :) hihihi

jak mój ostatnio kupował "coś eleganckiego" to przywiózł starą terenówę i potem wtopił 3x tyle w remont. no ale co ja ta wiem o "jego ropuszce" :cool: (wiem wszystko... przekładnie, cylindy, śrubki, dupki itd... nie ma opcji, żebym nie wiedziała... "a wiesz rybulku, ropuszka wjechała dziś w taką boską dziurę, wyciągara poszła w ruch, normalnie trawy po pas i mielimy, a potem przestraszyłem panienę w czingtonie, tylko cholerka chyba się znów przekładnia skrzyni biegów obluzowała... no wiesz to co ostatnio zmieniałem..."